Dodaj do ulubionych

prezent na urodziny

17.07.12, 13:49
Witam.Poszuje prezentu na urodziny dla 5 letniej dziewczynki.Skupiłam się aktualnie na tablicy magnetycznej lub magnetyczno- kredowej- coś takiego:
allegro.pl/tablica-jumbo-magnetyczna-stojaca-112-el-regul-i2466267601.html, albo taka:
allegro.pl/duza-tablica-magnetyczna-3w1-drewniana-gartis-i2476844000.html,
albo ewentualnie klocki Lego Friends:
allegro.pl/lego-friends-3187-salon-pieknosci-i2495876510.html,
z tymże na tych klockach jest wiek od 6, ale chyba dla 5 latki też mogłoby być.
Jak myslicie, co bardziej by ją ucieszyło i czym dłuzej się pobawi. Dodam że ma siostrę, która ma 8 lat, moze z tablica obie by się bawiły - np. w szkołę.Klocki też fajne.Doradżcie co wybrać.
Obserwuj wątek
    • joanna9629 Re: prezent na urodziny 17.07.12, 13:51
      Przepraszam pozostawiałam przecinki po adresach stron - do skasowania, bo wyświetla się błąd.
    • mikams75 Re: prezent na urodziny 17.07.12, 14:08
      tablice warto skonsultowac z rodzicami, bo moze nie zycza sobie tak duzego grata, lub moze nie maja gdzie postawic. Ja kupilam tablice ale jak corka miala niecale dwa latka i dosyc dlugo byla hitem. Jesli jestes pewna, ze nie maja a maja gdzie postawic, to moze byc fajnym prezentem tez dla 5latki
      Lego friends - nie zwazaj, ze tam jest napisane od 6 lat. Moja 4,5 latka bardzo lubi i ladnie sie tym bawi, aczkolwiek budowanie wg instrukcji to tylko z pomoca. Z tymze, nie kazda dziewczynka lubi lego.
      • joanna9629 Re: prezent na urodziny 17.07.12, 15:42
        No własnie, wiem że ona lubi rysować, malować, są też takie małe tablice, do postawienia na stole, tylko włąsnie się zastanawiam, że moze jest za duża do tej tablicy, jak dziecko 2 letnie już się z "nią" bawi.
        allegro.pl/duza-tablica-3w1-magnetyczna-kredowa-92-elementy-i2475980214.html
    • mama_amelii Re: prezent na urodziny 17.07.12, 17:08
      Ja tablicę zamierzam kupić swojej 2 latce,a Lego Friends jak najbardziej 5 latka sobie poradzi i uważam,że to fajniejszy prezent.
    • klubgogo Re: prezent na urodziny 17.07.12, 18:34
      Lego friends, bawi się nimi moja 3,5-latka, bawią się jej 5-letnie koleżanki, fantastyczna seria!
      • joanna9629 Re: prezent na urodziny 18.07.12, 20:28
        Dziękuję bardzo za podpowiedzi, jednym słowem pewnie będą klocki lego.Czy mozecie mi podpowiedzieć która wersja jest fajna - myślałam o kawiarni lub salonie piękności, albo domku na drzewie.
        • joanna9629 Re: prezent na urodziny 19.07.12, 10:55
          Nikt mi nie podpowie?
          • mikams75 Re: prezent na urodziny 19.07.12, 12:26
            trudno zgadnac co lubi tamta dziewczynka, a ze to dosyc nowa seria lego to jeszcze nie jest tak popularna. Jakbym miala wybierac dla swojego dziecka to bym wybrala kawiarnie, albo domek na drzewie, musialabym sie przyjrzec.
            Salonu pieknosci bym nie wziela, bo akurat nie jestem pewna czy moje dziecko wie co to jest.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka