brygida.g 30.08.12, 15:35 Szukam jakiejś pościeli w prezencie dla 4 letniego szkraba, mojego bratanka. Co to tam teraz dzieci w tym wieku lubią? Jakieś postaci z bajek są na topie czy pójść raczej w zawsze modne samochodziki i ciuchcie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saszanasza Re: Pościel dla 4 latka 30.08.12, 15:56 w ikei są bardzo fajne pościele dla dzieci. Zapewne dziecko ucieszyłoby się gdybyś mu kupiła pościel z ulubioną postacią, ja jednak tego typu pościele uważam za tandetne i mało "perspektywiczne". Oprucz Ikei fajne pościele dla dzieci są tu: zyrafyzszafy.pl/pl/p/Posciel-Ruch-Miejski/150 zyrafyzszafy.pl/pl/p/Posciel-Szkieletor/148 Odpowiedz Link Zgłoś
foxanka Re: Pościel dla 4 latka 30.08.12, 17:00 I tu odwieczne pada więc pytanie : ucieszyć dziecko , czy ucieszyć mamę ? Odpowiedz Link Zgłoś
dianaro Re: Pościel dla 4 latka 30.08.12, 20:31 Syn jest na etapie Spidermana oraz Scooby - Doo więc taką pościel mu kupiłam, ma też Auta. Odpowiedz Link Zgłoś
batutka Re: Pościel dla 4 latka 31.08.12, 01:13 brygida.g napisała: > Szukam jakiejś pościeli w prezencie dla 4 letniego szkraba, mojego bratanka. A nie wiesz czym się interesuje bratanek? Odpowiedz Link Zgłoś
lula_p Re: Pościel dla 4 latka 31.08.12, 09:19 owszem, tandetne, ale za to jaka radość dla dziecka. Mój 4-latek jest na etapie Spidermana Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Pościel dla 4 latka 31.08.12, 10:04 ja tam wychodze z zalozenia, ze prezent ma byc dla dziecka i to dziecko ma sie z niego cieszyc, nie rodzice. dlatego dowiedzialabym sie, czy dziecko ma jakiegos ulubionego bohatera i taka posciel mu kupila, jesli ma. moje dzieciaki maja posciele takie, jakie lubia, czyli w auta, w zwierzatka, z obrazkiem z toy story. zawsze to oni dokonuja wyboru. a ze za kilka lat bedzie trzeba kupic inna, bo ta bedzie obciachowa? no to co. posciel po kilku latach uzywania i tak jest brzydka i sprawa. chyba, ze ma sie dziesiatki kompletow. Odpowiedz Link Zgłoś
brygida.g Re: Pościel dla 4 latka 31.08.12, 15:32 Pewnie, że prezent ma być dla dziecka, a nie dla mamy. Od czego jest przecież ciocia, jak nie od rozpieszczania? Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Pościel dla 4 latka 31.08.12, 15:35 brygida.g napisała: > Pewnie, że prezent ma być dla dziecka, a nie dla mamy. Od czego jest przecież c > iocia, jak nie od rozpieszczania? jeśli tak, to proponuję kupić jakąś zabawkę, grę edukacyjną bo pościel jednak tyle uciechy nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
michalinka72 Re: Pościel dla 4 latka 31.08.12, 15:35 mysle, ze wiele malych chlopcow jest fanami spider mana. moj siostrzeniec najpierw dostal zabawke, potem sie zakochal, dostal stroj, w ktorym biegal 24h/dobe i na dokladke siostra dokupila mu jeszcze posciel. dokladnie taka jak ta www.krainaobrusow.pl/Katalog/Posciel/Posciel-dla-Dzieci/Posciel-satynowa-160x200-SPIDER-MAN-TAC.html? młody byl zachwycony Odpowiedz Link Zgłoś
mondovi Re: Pościel dla 4 latka 31.08.12, 15:46 Strój jest bardzo fajnym pomysłem, dzieci uwielbiają się przebierać,tylko pewnie ciężej znaleźć nie w sezonie karnawałowym. Odpowiedz Link Zgłoś
justyna198515 Re: Pościel dla 4 latka 11.09.12, 17:27 Tomek i przyjaciele i wcale nie ja się ucieszyłam tylko mój synek: raz śpi na Tomku a raz na Kubie( poduszkę można zmieniać) Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Pościel dla 4 latka 31.08.12, 15:52 Pościel jak najbardziej może być fajnym prezentem dla dziecka, przecież co wieczór dzieciak będzie się w niej kłaść spać, a do tego super pościel może duchy i potwory przegonić Syn ma z Autami, śpi w niej już kilka lat i ciągle mu sie podoba. Kupiliśmy droższą, ale naprawdę się opłaciło. Dopytaj, jaką bajkę mały lubi najbardziej. Albo kup pościel z uniwersalnym chłopięcym wzorem, np taką: xarchiwum.pl/sliczna-posciel-dla-chlopca-pilka-nozna-i1575770252.html Odpowiedz Link Zgłoś
brygida.g Re: Pościel dla 4 latka 11.09.12, 15:36 Zdecydowałam się w końcu na Spidermana (dzięki michalinka) Młody był zachwycony, podobno nie chce oddać pościeli do prania Odpowiedz Link Zgłoś
bbuziaczekk Re: Pościel dla 4 latka 23.06.13, 10:10 Zapytaj mamy co mlody lubi i z jakiej poscieli by sie ucieszyl. Moj 4,5 latek nie wie kto to jest Spidermen, sama tej bajki czy filmu nie lubie i bylabym wsciekla gdyby ktos mojemu dziecku kupil cos z tym potworem Scooby Do go nie interesuje tzn nie podoba mu sie ta bajka. Moj ma posciel z Kubusiem puchatkiem i przyjaciolmi ale ta posciel mial juz kupiona jak mial niecale 2 lata. Teraz by sie pewnie ucieszyl z poscieli z Tomkiem, z autami albo z postaciam z bajki Kitka i Pompon bo ta bajke uwielbia. Rowniez ucieszylby sie z poscieli z ksiezniczkami Kazde dziecko jest inne i kazde lubi co innego. Nie wazne co jest teraz na topie tylko co dziecku lubi. Tak wiec jesli chcesz uszczesliwic dziecko to to poprostu zapytaj co lubi albo jego mamy zapytaj a nie bab na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
bbuziaczekk Re: Pościel dla 4 latka 23.06.13, 10:15 Teraz widze dopiero ze to stary watek a osoba ktora go podbila do gory pociska reklame z posciela dla niemowlakow Super ze sie ucieszyl ze Spidermena. I o to chodzilo! Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d zapytaj brata.. 23.06.13, 10:44 bo skad my mamy wiedziec co lubi twoj bratanek?? moz elubi Barbie... Odpowiedz Link Zgłoś
marion80 Re: Pościel dla 4 latka 24.06.13, 11:31 Okropne są te Spidermany, Ben10, Hello Kitty itp. Osobiście wolę coś takiego: www.we-dwoje.pl/kreatywna;posciel;dla;twojego;dziecka;-;ikea;2013,artykul,30574.html Odpowiedz Link Zgłoś
amanda2008 Re: Pościel dla 4 latka 24.06.13, 15:40 Ja jestem jak najbardziej za modnymi pościelami albo co dziecko lubi, ostatnio swojemu dziecku kupiłam super z samochodzikami. Odpowiedz Link Zgłoś
fantomka44 Re: Pościel dla 4 latka 25.06.13, 11:32 Nie cierpię i nie kupuję niczego z bajek, pościeli, ubrań, butow, plecaków itp. Mogę polecić wszystkie pościele dziecięce z ikea - dobra cena i jakość. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: Pościel dla 4 latka 25.06.13, 11:39 Moje dzieci lubią, jak jest postać z bajki, np. Auta, Spiderman. Teraz mam na oku wyprzedaż pościeli z Euro2012 - zapytałam moich synów i mówią, że chcieliby mieć. Odpowiedz Link Zgłoś
s.landar Re: Pościel dla 4 latka 18.12.20, 10:19 Zajrzyj do www.akmestudio.pl/posciele-do-niemowlecych-lozek/ jest sporo ciekawych propozycji. Odpowiedz Link Zgłoś