kotusia_144 27.09.04, 13:15 czy bylybyscie drogie mamy zainteresowane kupnem sweterkow recznie robionych z imionami waszych pociech wykonanych specjalnie dla nich ? czekam na opinie i pozdrawiam goraco Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pretty01 Re: sweterki z imionami waszych pociech 27.09.04, 13:40 Ja bym taki chętnie kupiła, ale, rzecz jasna, wszystko zależy od ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
beatag11 Re: sweterki z imionami waszych pociech 27.09.04, 13:46 ja także bym chętnie kupiła ale wszystko zalerzy od ceny i z czego byłby zrobiony Odpowiedz Link Zgłoś
e_madziq Re: sweterki z imionami waszych pociech 27.09.04, 13:58 Ja również reflektuję. Oczywiście zależy od ceny, od kolorystyki i wykonania. czy przy ew.zamówieniu mogę mieć wpływ np. na kolory itp? Pomysł wart zrealizowania, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kotusia_144 Re: sweterki z imionami waszych pociech 27.09.04, 14:10 je bardzo wam dziekuje za odpowiedzi taki sweterek zrobilam wlasnei dla synka mojej przyjaciolki stad pomysł juz odpowiadam na wszystkie pytania na kolor wloczki pewnie ze macie wplyw bo moze byc moja (np. anilana) w wybranym przez was kolorze albo z waszej welny (wtedy cena bylaby niższa) cena zalezalaby tez od rozmiarow sweterka bo dla niemowlaka byla nizsza niz dla 3 latka a termin wykonania to jakis tydzien - do dwoch jesli ktos mialby pytania to prosze pisac na maila kotusia_144@poczta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
martucha1 Re: sweterki z imionami waszych pociech 27.09.04, 15:12 Napisz, proszę ile kosztowałby sweterek wełniany na 80-86? Napisałam na podany adres ale chyba odbiło mojego maila wierzbola@poczta.onet.pl Marta Odpowiedz Link Zgłoś
gawliki Re: sweterki z imionami waszych pociech 27.09.04, 16:50 ja tez prosze o cene na rozmiar 80 Odpowiedz Link Zgłoś
malgorzatorstwo Re: sweterki z imionami waszych pociech 27.09.04, 19:24 Ja też chce!!! Bardzo, bardzo...na 86, a nawet 92!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kotusia_144 Re: sweterki z imionami waszych pociech 27.09.04, 21:11 tak mysle ze taki do 100 bylby za około 50 zł jej naprawde nie myslałam ze ktokolwiek bedzie zainteresowany Odpowiedz Link Zgłoś
kotusia_144 Re: sweterki z imionami waszych pociech 27.09.04, 22:27 kotusia_144@gazeta.pl taki adres jest wlasciwy Odpowiedz Link Zgłoś
nata76 Re: a ja troche z inne beczki 27.09.04, 14:38 Kotusiu,super pomysł z tymi sweterkami,w różne dziecięce wzory,niekoniecznie imiona. Sama jestem bardzo zainteresowana. Juz widze moje dziewczyny ubrane odswietnie w dwa równe ,czerwone sweterki z imionami!!!Chciałabym się tez zapytac,cz jest mozliwośc zrobienia takich sweterków z włóczki bawełnianej??? Chcialbym tylko dodac,ze jesli dziecko jest juz wieksze,chodzi do przedszkola,szkoły,przebywa czasem bez rodzców,to niezbyt roztropnie ubierac go w rzeczy/plakietki itp. ze swoim imieniem. Potencjalny napastnik może wtedy łatwo zaskarbic sobie zaufanie dziecka.Dowiedziłam się tego na programie mówiącym o ochronie dziecka przed przemocą(napadem,pedofilia itp). mam nadzieję,że mnie zrozumiałyscie. Nie chcę siac paniki,ale dzielę się wiadomiściami.Pozdrawiam,nata Kicia,ale masz super pomysł ze swetrami! Odpowiedz Link Zgłoś
kotusia_144 Re: a ja troche z inne beczki 27.09.04, 14:45 jej do glowy mi to nie przyszlo szczegolnie ze udzergalam teraz taki sweterk dla niedawno urodzonej dzidzi wiec taka nie ma szans byc zaczepiona z reszta taka roczna lub dwu tez nie bo przy takich malenstwach zawsze jest ktos dorosly w kazdym razie na podworko mozna zakladac inny a tak na prawde taki sweterk mozna udziergac z kazdej wloczki (przedzy) jak tylko drogim mamom wpadnie do glowy a wzorki tez moga byc rozne kotki, pieski itp tylko to mozna i na maszynie a imie .... to wiadomo ze sweterek jest konkretnie dla Twojej pociechy to byl taki pomysl na szyko ze moze dla innych dzieci tez robic boja po prostu lubie dzergac moje Panie a ile byscie byly w stanie zaplacic za takie rekodzielo ? Odpowiedz Link Zgłoś
adria1977 Re: sweterki z imionami waszych pociech 28.09.04, 00:48 A czy moglabym zobaczyc fotke jakiegos gotowego sweterka zrobionego przez Ciebie ? Jesli byloby to mozliwe, bardzo prosze o przeslanie na gazetowa skrzynke. Z gory dziekuje . Odpowiedz Link Zgłoś
maugerka Re: sweterki z imionami waszych pociech 28.09.04, 09:42 Sama wydziergałam taki sweterek dla swojego synka. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_natalki1 Re: sweterki z imionami waszych pociech 28.09.04, 17:31 Witam wszystkie eMamusie, a w szczególnosci Ciebie kotusiu , ja również byłabym bardzo zainteresowana kupnem takiego sweterka, super pomysł.Moja córcia ma 80 cm, podaje numer gg. prosze odezwij się :4738785 Pozdrawiam Kasia i Natalka Odpowiedz Link Zgłoś