Dodaj do ulubionych

mamy nastolatkow

13.01.05, 00:25
Czy wasze dzieci uwazają was za kobiety atrakcyjne ?
czy np. maja pretensje, że żle się ubieracie, lub fyzura nie taka?

Obserwuj wątek
    • allija Re: mamy nastolatkow 13.01.05, 08:24
      Moje dzieci, w dodatku synowie, w ogóle chyba nie uważają mnie za kobietę, dla
      nich jestem bezpłciowa, albo trzecia płeć - mama. Jako mama jestem na
      uprzywilejowanej pozycji i nie podlegam ocenie ani krytyce. Oczywiście dotyczy
      to tylko wyglądu bo już metody wychowawcze bywają podważane.
      Usprawiedliwia ich to, że są jeszcze małoletni chociaż nie na tyle żeby nie
      spoglądać na dziewczyny. Muszę jednak przyznać, że nie daję im powodu do takiej
      krytyki. Nie mam zielonych /czerwonych, niebieskich/ włosów, nie noszę
      kolczyków w nosie /języku, pępku/ i chociaż lubię orginalny wygląd to nie
      przesadzam z ekstrawagancją.
      Ale moja koleżanka o mocno rubensowskich kształtach, lubiąca nosic dekolty do
      pępka, miała zwróconą uwagę przez syna /14 lat/ żeby sie ubrała bo "jak ty
      wyglądasz". Wg mnie miał rację.
      • kam1kam Re: mamy nastolatkow 13.01.05, 22:56
        Dziekuje za odpowiedz. Ale czy nie sądzisz, że jednak nie miał racji. Przeciez
        to naprawde sprawa twojej przyjaciółki,
        no chyba nie obraża swoim wyglądem nikogo?
        Wydaje się pewnie pociagająca dla męzyczyzn? czy widzisz coś w tym złego?
        • allija Re: mamy nastolatkow 14.01.05, 10:03
          Ja jestem zdania, że jeśli kobieta ma co pokazać, niezależnie od wieku, to może
          to pokazywać. Mocno skrajny przykład to Tina Turner. Wiekowa ale zgrabna, z
          ładnym ciałem. Natomiast u mojej koleżanki razi mnie wylewający się z dekoltu
          biust o wielkości piłki nożej. To jest po prostu nieestetyczne. Ale nie żebym
          ją od razu potępiała, w koncu to jej sprawa jeśli chce się ośmieszać. Raczej
          ośmieszać niz pociągać sądząc po uwagach kolegów. Dodam tylko, że koleżanka
          jest w zaawansowanym wieku balzakowskim i waży chyba ze 120 kg.
          Dla mnie w wyglądzie powinna być pewna harmonia, można założyć wszystko tylko
          ogolny wyglad powinien wg mnie jakos współgrac ze sobą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka