magdalena1811 29.04.05, 22:04 Oglądam fotki na forum Zobaczcie ( dzieciaczki są rozkoszne) i widzę że sporo dzieci biega po domu w rajstopkach i koszulce...Wasze też? Czemu nie w spodenkach? Powiem szczerze że niefajnie to wygląda...moim zdaniem... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalina_p Re: CZY WASZE DZIECI BIEGAJĄ PO DOMU W RAJTUZACH? 29.04.05, 22:08 Moja nigdy w zyciu jeszcze w rajstopach nie chodzila (raczkowala). Tez mi sie to nie podoba. Zawsze ma spodnie i skarpetki. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena1811 Re: CZY WASZE DZIECI BIEGAJĄ PO DOMU W RAJTUZACH? 30.04.05, 09:34 Widzisz Kalina jak mi się oberwało za ten wątek? Odpowiedz Link Zgłoś
jagienkaa Re: CZY WASZE DZIECI BIEGAJĄ PO DOMU W RAJTUZACH? 30.04.05, 19:09 moj synek NIGDY nie mial rajstop, ja ich nie znosze tez! na szczescie tutaj w anglii jest inny klimat. Odpowiedz Link Zgłoś
paciorki Re: CZY WASZE DZIECI BIEGAJĄ PO DOMU W RAJTUZACH? 06.05.05, 16:32 Jagienko? Czy jesteś tą samą Jagienką, od której 1,5 roku temu kupilam wozek??? Na pewno! Przeciez nawet imię Twojego synka się zgadza! )) Dominik jest super, sliczny chlopczyk z niego! ...Czy ja pamiętam jeszcze adres do Ciebie??? Pozdrawiam serdecznie! Asia z Polą Odpowiedz Link Zgłoś
effata Moje w rajstopkach ... i w spodenkach 11.05.05, 14:30 Jagienkaa, ja od niedawna mieszkam w Anglii i jest mi ciagle straaasznie zimno! Ach te wiatry i niedogrzane domy... Wiec moje dzieciaki tez sa opatulone od stop do glow. Samych rajstop nie znosze (kojarza mi sie z komunistycznym przedszkolem, cha, cha). Jak masz ochote to wpadnij na moje nowe forum: POLKI W ANGLII Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
grenta Re: CZY WASZE DZIECI BIEGAJĄ PO DOMU W RAJTUZACH? 29.04.05, 22:10 Czy dziecko zawsze musi fajnie wyglądać? Moja córeczka często biega w samych rajstopkach, sama się zresztą tego domaga, widocznie jest jej tak wygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mufka51 Re: CZY WASZE DZIECI BIEGAJĄ PO DOMU W RAJTUZACH? 29.04.05, 22:15 We własnym domu dziecko ma być swobodne.Jeżeli w domu jest ciepło to nie ma nic złego w zakładaniu samych rajstopek.Mój synuś tak właśnie lubił.Potem dorósł i o rajtuzkach nie chciał słyszeć.Wolę dziecko tak ubrane niż wystrojone w krępujące ruchy modne,obcisłe spodenki.Takie biedactwa też widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: CZY WASZE DZIECI BIEGAJĄ PO DOMU W RAJTUZACH? 29.04.05, 22:19 Wolę dziecko tak ubrane niż wystrojone w krępując > e > ruchy modne,obcisłe spodenki.Takie biedactwa też widziałam. Mozna dziecko ubrac i wygodnie i ladnie- jednoczesnie.To sie wcale nie wyklucza. Odpowiedz Link Zgłoś
mufka51 Re: CZY WASZE DZIECI BIEGAJĄ PO DOMU W RAJTUZACH? 29.04.05, 22:29 lola211 napisała: > Wolę dziecko tak ubrane niż wystrojone w krępując > > e > > ruchy modne,obcisłe spodenki.Takie biedactwa też widziałam. > > Mozna dziecko ubrac i wygodnie i ladnie- jednoczesnie.To sie wcale nie wyklucza > . Oczywiście ,że można tak ubrać,ale ja widziałam ubrane ładnie(?) ,które nie mogło nawet usiąść na podłodze bo spodenki przeszkadzały. Odpowiedz Link Zgłoś
kingusi Re: CZY WASZE DZIECI BIEGAJĄ PO DOMU W RAJTUZACH? 30.04.05, 18:56 Moje dziecko jeszcze nie biega ale body i rajtuzy to hiperwygoda i oprocz tego tylko pajace preferujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
aniamichu101 Re: CZY WASZE DZIECI BIEGAJĄ PO DOMU W RAJTUZACH? 27.05.05, 22:04 Ja z moją Patrycją preferujemy ten sam zestaw. Poza tym rajstopki np. firmy 'wola' są śliczne Córeczka całą zimę w nich przebiegała, było jej bynajmniej ciepło i wygodnie, a gdy założy się do rajstop przydługą bluzę to nawet może wyglądać ślicznie. Pozdrawiam. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
mamaiwa Re: CZY WASZE DZIECI BIEGAJĄ PO DOMU W RAJTUZACH? 27.05.05, 22:12 aniamichu101 napisała: było jej bynajmniej > ciepło Oby nie odziedziczyła po tobie braku umiejętnosci językowych! biegajcie po domu nawet nago, ale, na miłość boską, wiesz, co znaczy "bynajmniej"? Chciałoby się rzecz "ratunku", gdy czytam te pseudoelokwentne wypowiedzi. Litości. Odpowiedz Link Zgłoś
bess rajstopkom-tak! 13.05.05, 16:46 Krzys przez cały sezon jesienno -zimowy raczkował w rajstopkach dlatego, ze tak było wygodnie i ciepło. Skarpetki sam sobie zdejmował, albo sie same zsuwały przy raczkowaniu, spodenki ściągały się nad kolana i miał w efekcie zimne nóżki. Gdy wybieramy sie w gości, synek jest ubrany jak na mężczyznę przystało. Odpowiedz Link Zgłoś
hanna26 Re: CZY WASZE DZIECI BIEGAJĄ PO DOMU W RAJTUZACH? 29.04.05, 22:17 Nasza mała zawsze biega po domu w rajstopkach. (oczywiście, gdy jest zimno). Tak jest jej najwygodniej i najcieplej. Ja tez chodze po domu w podkoszulkach, dresach i legginsach a wizytowe stroje zostawiam na wyjścia i gości. Nasz dom to miejsce, gdzie czujemy się swobodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
anusiamilusia Re: CZY WASZE DZIECI BIEGAJĄ PO DOMU W RAJTUZACH? 30.04.05, 13:46 Maja też biega w rajstopkach i nie widzę w tym nic nieestetycznego. Tak jest jej wygodniej, skarpetki zaraz ściąga i biega wtedy na bosaka, nie sądzę żeby to było dobre, zwłaszcza, że większość podłogi w naszym domu to terakota. Uważam że w domu można chodzić na luzie i sama tak robię. Rozbawił mnie ten wątek, straszliwy to problem nie ma co. Odpowiedz Link Zgłoś
oladl2 Re: CZY WASZE DZIECI BIEGAJĄ PO DOMU W RAJTUZACH? 29.04.05, 22:14 A ja Ci powiem, że mój synek nie chodził za to w śpioszkach, bo to mnie się z kolei nie podoba. Pozdrawiamy Ola z Jasiem(23.06.2005r.) Odpowiedz Link Zgłoś
olga32 Re: CZY WASZE DZIECI BIEGAJĄ PO DOMU W RAJTUZACH? 29.04.05, 22:15 Nie widzę w tym nic "niefajnego". Ja zawsze stawiałam na wygodę dziecka więc mój synek w zimie zawsze chodził po domu w rajstopach a mało tego również w przedszkolu. W zimie to bardzo praktycze, bo pod kombinezon łatwiej założyć rajstopy a i nóżki dziecka są całe osłonięte. Kwestia upodobań Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: CZY WASZE DZIECI BIEGAJĄ PO DOMU W RAJTUZACH? 29.04.05, 22:17 Byl niedawno watek na ten temat, a w zasadzie o ładnym/nieladnym ubieraniu dzieci.Wiele mam nie widzi w takim ubiorze nic zdroznego, w wiekszosci -co zrozumiale - te, ktorych dzieci chodza w rajtkach i bluzce tylko. Mnie sie to bardzo nie podoba i tak dziecka nigdy nie ubieralam, wyglada to po prostu komicznie.Co od wygody- wiele dzieci nie cierpi rajtuz, wygodniejsze sa getry czy spodenki.Wystarczy samemu zalozyc grube rajtuzy i poczuc te wygode, brr. Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: CZY WASZE DZIECI BIEGAJĄ PO DOMU W RAJTUZACH? 29.04.05, 22:18 Moje dzieci biegają we frakach i w muszkach. I w koszulach Pier Cardę hehehe A tak swoją drogą - niech każdy wychowuje i ubiera dzieci jak chce. Jedni cenią elegancję, inni wygodę. Moje dzieci jakoś tak mają, że wolą być ubrane w wygodne ubrania (spodnie wcale nie są wygodne - szczegolnie, gdy się ma 3-4 lata i samemu się korzysta z toalety , sama nie znoszę wprost chodzić w spodniach po domu bo mnie gniotą) Heh, tak obserwuję forum i stwierdzam, że ta poprawnosc polityczna i narzucanie innym swego swiatopogladu i gustu troche za daleko idzie. Niedlugo mi delegacja z emamy cenzora przy lozku malzenskim postawi... Jak tak dalej pojdzie, rzecz jasna hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
grenta Re: CZY WASZE DZIECI BIEGAJĄ PO DOMU W RAJTUZACH? 29.04.05, 22:21 yenna_m napisała: > Moje dzieci biegają we frakach i w muszkach. I w koszulach Pier Cardę > hehehe > yenna zapomniałas o lakierkach, jak możesz dzieci puszczać po domu tak niekompletnie ubrane??? Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: CZY WASZE DZIECI BIEGAJĄ PO DOMU W RAJTUZACH? 29.04.05, 22:23 a jak będę miala corkę, kupię jej piękne sandałki na szpileczce. Oczywiście, jak tylko zacznie chodzic... hehehe fakt, zapomnialam o lakierkach wypastowanych na glanc. też chodzą po domu. Ma się rozumieć Odpowiedz Link Zgłoś
grenta Re: CZY WASZE DZIECI BIEGAJĄ PO DOMU W RAJTUZACH? 29.04.05, 22:28 yenna_m napisała: > a jak będę miala corkę, kupię jej piękne sandałki na szpileczce. > Oczywiście, jak tylko zacznie chodzic... > > hehehe > fakt, zapomnialam o lakierkach > wypastowanych na glanc. > też chodzą po domu. Ma się rozumieć ...i to jest prawdziwa mama, a nie te bezguścia co zmuszają(!) dzieci do chodzenia w obrzydliwych rajstopach Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: CZY WASZE DZIECI BIEGAJĄ PO DOMU W RAJTUZACH? 29.04.05, 22:29 wiesz, bardzo sie staram w koncu najmlodszych trzeba uczyć, że nalezy zawsze i wszedzie być trendy czym skorupka za młodu nasiąknie wszak.... Odpowiedz Link Zgłoś
anek.anek Re: CZY WASZE DZIECI BIEGAJĄ PO DOMU W RAJTUZACH? 29.04.05, 22:19 Fakt, ja też długo miałam opory i uparcie syna przebierałam w spodnie. Ale w pewnej chwili dałam sobie spokój, bo ubieranie syna stało się nielada wyczynem, a po powrocie z zimowego spaceru nie chciało mi się za nim dodatkowo uganiać. A tak wystarczyło zdjąć kombinezon i po sprawie W "gościach" jednak pilnuję żeby był w spodniach i skarpetkach, bo to faktycznie - w szczególności w przypadku chłopców, niezbyt dobrze wygląda. Ale jest wygodnie. I synowi też tak wygodniej. Odpowiedz Link Zgłoś
arorat4 Re: CZY WASZE DZIECI BIEGAJĄ PO DOMU W RAJTUZACH? 06.05.05, 13:16 A mój synek od ka przestałam zakładać mu spiochy biega w rajstopkach, oczywiście po domu, ale jak gdzieś idziemy i jest mu za ciepło rozbieramy go do rajstopek i body. rajstopki to bardzo wygodna rzecz. Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: CZY WASZE DZIECI BIEGAJĄ PO DOMU W RAJTUZACH? 29.04.05, 22:21 Jesli dziecku jest wygodnie, to czemu nie? Moj syn akurat nie lubi rajstop, ale po domu wystrojony tez nie chodzi. Zakladam spodnie dresowe i bluze(jesli jest zimno) koniecznie bez kaptura, bo tylko przeszkadza. W lato biega po domu w body. Odpowiedz Link Zgłoś
martek40 Re: CZY WASZE DZIECI BIEGAJĄ PO DOMU W RAJTUZACH? 29.04.05, 22:52 Tak, moja córeczka nosi po domu rajstopy. Teraz są przecież takie śliczne dla dziewuszek. Do tego jakaś fajna bluza dopasowana kolorystycznie i - ja dla mnie - jest OK. To po domowemu, nigdy "na wyjście". Jest jeden argument przemawiający za takim sposobem ubierania - finansowy. Dzieci najwięcej czasu spędzają bawiąc się na kolanach, a rajtki są jednak tańsze. Osobiście wolę Asię w ładnych rajtuzkach, niż w połatanych spodenkach. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: CZY WASZE DZIECI BIEGAJĄ PO DOMU W RAJTUZACH? 29.04.05, 23:05 No nie wiem.Rajstopy sie przecieraja na palcach, tez sie niszcza.A co do dziur na kolanach, to nie zrobily sie córce na zadnych, nigdy.Jej ciuszki sluza kolejnym dzieciom, co swiadczy o tym, ze o zadnych dziurach mowy nie ma.Moze chlopcy szybciej, bo zasuwaja za samochodami na kolanach, nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
marcelino1 Re: CZY WASZE DZIECI BIEGAJĄ PO DOMU W RAJTUZACH? 29.04.05, 22:57 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=567&w=22575766&v=2&s=0 ja też kiedyś o to zapytałam i zobacz jaki bigos wyszedł Odpowiedz Link Zgłoś
mamadwojga Re: CZY WASZE DZIECI BIEGAJĄ PO DOMU W RAJTUZACH? 29.04.05, 23:09 W rajtuzach, bez rajtuz, jak jest ciepło to w samych gaciach i koszulce, czasami przebrane za królewnę w koronie i z czarodziejską różdżką, czasami w pelerynie z chusty, czasami w lakierkach Barbie a czasami w kaloszach, często w kapciach a najczęściej boso. Generalnie- JAK CHCĄ. A rajtuzy są według mnie fajną częścią dziecięcej garderoby i osobiście bardzo je lubię u dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
juska2 Re:do mamadwojga 29.04.05, 23:25 Mogłabym się podpisac pod tym co napisałas, a swoją drogą ostatnia rzecza którą sie przejmuję to, to w czym moje dzieci chodzą po domu, zwłaszcza,że oboje mają bardzo twórcze pomysły... Odpowiedz Link Zgłoś
sakada Re: CZY WASZE DZIECI BIEGAJĄ PO DOMU W RAJTUZACH? 29.04.05, 23:09 Że też ludzie nie mają większych zmartwień... Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: CZY WASZE DZIECI BIEGAJĄ PO DOMU W RAJTUZACH? 29.04.05, 23:13 otoz to. mala dygresja ze dwa lata temu - ponad dwa lata - byl taki wątek na edziecku. O kaczkach. JEdna dziewczyna napisala, żeby dokarmiac kaczki teraz, zimą, bo one są głodne. Podniosl się krzyk, bo jak mozna kaczki zimą karmic namoczoną bułką, bo ta bułka przecież zamarza kaczom w brzuchach i rozsadza żołądki... I o kaczki się jatka zrobiła. Że też ludzie nie mają większych problemow. Temu wątkowi wróże, ze jak jeszcze troche powsi, to może na miano kaczek bis zasluzy. Kto wie. Tez wojna i tez o glupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: CZY WASZE DZIECI BIEGAJĄ PO DOMU W RAJTUZACH? 29.04.05, 23:14 też wojna byż z tego może - rzecz jasna. Bo wojny poki co nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Yenna żartujesz z tymi kaczkami:-)))n/t? 29.04.05, 23:33 a gdzie tam w koncu ktos wpadl na pomysl, ze kaczki są stalocieplne i im w zloądkach nie zamarza musze poszukac tego wątku o ile da sie go jeszcze znalezc Odpowiedz Link Zgłoś
sakada Re: Yenna żartujesz z tymi kaczkami:-)))n/t? 29.04.05, 23:38 Nie wiem czy się śmiać czy płakać... Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m link do kaczek - ku przestrodze ;) 29.04.05, 23:45 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=582&w=5380482&v=2&s=0 tu masz linka Odpowiedz Link Zgłoś
sakada Re: link do kaczek - ku przestrodze ;) 29.04.05, 23:46 Dzięki. Idę poumierać ze śmiechu Odpowiedz Link Zgłoś
sakada Re: link do kaczek - ku przestrodze ;) 29.04.05, 23:50 No i umarłamDD "Ryzyko uśmiercenia kaczki bułką jest znikome" Dzięki Yenna)) Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: link do kaczek - ku przestrodze ;) 29.04.05, 23:53 sakada, to klasyka tego forum fajnie tak powspominac jeden z glupszych wątkow heh, lza sie w oku kręci Odpowiedz Link Zgłoś
marcelino1 Re: link do kaczek - ku przestrodze ;) 29.04.05, 23:58 Dzięki dziewczyny za link do kaczek - jeszcze nigdy się tak na forum nie uśmiałam. To będzie fajny weekend Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: link do kaczek - ku przestrodze ;) 30.04.05, 00:08 poczytałam i nie mogę uwierzyć że to prawda)) Boki zrywac. Jednak natura ludzka zawsze wynajdzie coś o co można sie pospierać. Kaczki-hahahhahaha Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: link do kaczek - ku przestrodze ;) 30.04.05, 00:09 czajkax2 napisała: > poczytałam i nie mogę uwierzyć że to prawda)) Boki zrywac. Jednak natura > ludzka zawsze wynajdzie coś o co można sie pospierać. Kaczki-hahahhahaha rajtuzki, hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
grenta Re: link do kaczek - ku przestrodze ;) 30.04.05, 00:36 Kaczki zwaliły mnie z nóg )))))))))) Z rajstopkami może być podobnie... a autorce postu proponuję mniej wnikliwie analizować zdjęcia, bo z takich analiz niejedna awantura już była na forum Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: yenna_m 30.04.05, 01:51 O kurcze ales mnie rozbawila DDDDDDDDDD Dzikuje!!! Mialam fatalny dzien, ale dzieki Tobie pojde spac w doskonalym humorze. Placze po porostu ..... Dziewczyny od kaczek - jestescie swietne! Odpowiedz Link Zgłoś
aga_rn Re: Yenna żartujesz z tymi kaczkami:-)))n/t? 29.04.05, 23:45 yenna_m napisała: > a gdzie tam > w koncu ktos wpadl na pomysl, ze kaczki są stalocieplne i im w zloądkach nie > zamarza > musze poszukac tego wątku > o ile da sie go jeszcze znalezc forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=582&w=5380482&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Yenna żartujesz z tymi kaczkami:-)))n/t? 30.04.05, 00:04 fajnie tak powspominac, Aga, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Yenna żartujesz z tymi kaczkami:-)))n/t? 30.04.05, 00:09 "Masowe zgony kaczek" )))))))) Bardzo się cieszę, że tu zajrzałam! Odpowiedz Link Zgłoś
margarettka Re: Yenna żartujesz z tymi kaczkami:-)))n/t? 30.04.05, 00:14 zona...ja wlasnie tez z tego rechocze )) Odpowiedz Link Zgłoś
aga_rn Re: Yenna żartujesz z tymi kaczkami:-)))n/t? 30.04.05, 00:12 Yenna, oj tak, tak Niektore forumowe awanturki pamietam jakby sie zdarzyly wczoraj. Czasem z przyjemnoscia buszuje po archiwum, i czytam je jeszcze raz Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Yenna żartujesz z tymi kaczkami:-)))n/t? 30.04.05, 00:24 też mi sie to zdarza sentyment pozostal powinnam mikrofalowek poszukac Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: Yenna żartujesz z tymi kaczkami:-)))n/t? 30.04.05, 00:36 yenna_m napisała: > też mi sie to zdarza > sentyment pozostal > > powinnam mikrofalowek poszukac To dawaj Yenna Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Yenna żartujesz z tymi kaczkami:-)))n/t? 30.04.05, 00:44 ale juz nie takie smieszne forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=566&w=5408733&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: Yenna żartujesz z tymi kaczkami:-)))n/t? 30.04.05, 00:55 yenna_m napisała: > ale juz nie takie smieszne > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=566&w=5408733&v=2&s=0 Dooobre jest . Podgrzewać, nie podgrzewać - oto jest pytanie? Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Yenna żartujesz z tymi kaczkami:-)))n/t? 30.04.05, 01:01 nie podgrzewac, bo sie nierownomiernie nagrzewa i mozna sie poparzyc Odpowiedz Link Zgłoś
sakada Re: Yenna żartujesz z tymi kaczkami:-)))n/t? 30.04.05, 01:06 E, tam podgrzewanie! Ważne, że Polaczki mają się trzymać z dala od mojej Ameryki!)) Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak ja jeszcze odnośnie kaczek ;-) 30.04.05, 16:28 Otóz śmiem jednak twierdzić, że tamta dyskusja miała jednak głębszy sens, bo rozważała dylemat pt:" być albo nie być " kaczek i ich dobra ogólnie rzecz biorąc . Po prostu nie ukręcajmy łbów kaczkom, a raczej tej tematyce . Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Wolnoć Tomku w swoim domku... 29.04.05, 23:20 magdalena1811 napisała: > Oglądam fotki na forum Zobaczcie ( dzieciaczki są rozkoszne) i widzę że sporo > dzieci biega po domu w rajstopkach i koszulce...Wasze też? Czemu nie w > spodenkach? Powiem szczerze że niefajnie to wygląda...moim zdaniem... I proponuje zaprzestać narzucania innym swoich własnych upodobań. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
kornelcia75 Re: CZY WASZE DZIECI BIEGAJĄ PO DOMU W RAJTUZACH? 29.04.05, 23:47 nie no paranoja!hahahahahaha mój chodzi w garniturze bo zawsze ktos moze wpasc hahahahahahha nie ma jak to sie na noc posmiac ))) Odpowiedz Link Zgłoś
irazone Re: CZY WASZE DZIECI BIEGAJĄ PO DOMU W RAJTUZACH? 29.04.05, 23:52 nie biega w rajtuzach. poprawnie chyba w rajstopach? jeszcze nie chodzi. ale co to ma do rzeczy? tak samo jak mam prawo chodzić we własnym domu jak mi się podoba-tak i dziecko. czy Wam się nie zdarza w dresie i rozwleczonej koszulce siedzieć w domu? uczciwie się zastanówcie... Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: CZY WASZE DZIECI BIEGAJĄ PO DOMU W RAJTUZACH? 30.04.05, 00:39 irazone napisała: > nie biega w rajtuzach. > poprawnie chyba w rajstopach? > jeszcze nie chodzi. > ale co to ma do rzeczy? > tak samo jak mam prawo chodzić we własnym domu jak mi się podoba-tak i dziecko. > czy Wam się nie zdarza w dresie i rozwleczonej koszulce siedzieć w domu? > uczciwie się zastanówcie... No co Ty... ja nawet gdy nie planuje wyjścia przebieram się w kracje balowe, a do warzywniaka biegam w sukni slubnej... Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: CZY WASZE DZIECI BIEGAJĄ PO DOMU W RAJTUZACH? 30.04.05, 00:46 umasumak napisała: > No co Ty... ja nawet gdy nie planuje wyjścia przebieram się w kracje balowe, a > do warzywniaka biegam w sukni slubnej... uma i welon Ci powiewa? no suuuuuper po prostu ja tez chce! ja też! Odpowiedz Link Zgłoś
grenta Re: CZY WASZE DZIECI BIEGAJĄ PO DOMU W RAJTUZACH? 30.04.05, 00:49 umasumak napisała: No co Ty... ja nawet gdy nie planuje wyjścia przebieram się w kracje balowe, a > do warzywniaka biegam w sukni slubnej... > Do warzywniaka to się stroisz, a dzieci to na plażę na boso wyganiasz??? Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: CZY WASZE DZIECI BIEGAJĄ PO DOMU W RAJTUZACH? 30.04.05, 00:50 grenta napisała: > umasumak napisała: > No co Ty... ja nawet gdy nie planuje wyjścia przebieram się w kracje balowe, a > > > do warzywniaka biegam w sukni slubnej... > > > Do warzywniaka to się stroisz, a dzieci to na plażę na boso wyganiasz??? A bo ze mnie wyrodna matka, każdy to wie . > Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: CZY WASZE DZIECI BIEGAJĄ PO DOMU W RAJTUZACH? 30.04.05, 01:02 umasumak napisała: > A bo ze mnie wyrodna matka, każdy to wie . ale jaka elegancka... Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: CZY WASZE DZIECI BIEGAJĄ PO DOMU W RAJTUZACH? 30.04.05, 01:08 yenna_m napisała: > umasumak napisała: > > A bo ze mnie wyrodna matka, każdy to wie . > > ale jaka elegancka... Bo ja jestem DAMĄ Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: CZY WASZE DZIECI BIEGAJĄ PO DOMU W RAJTUZACH? 30.04.05, 01:14 z takim argumentem trudno dyskutowac Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: CZY WASZE DZIECI BIEGAJĄ PO DOMU W RAJTUZACH? 30.04.05, 00:44 dzieki Ira! Bo wlasnie mi przypomnialas, ze jeszcze w szlafroku siedze Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena1811 Re: CZY WASZE DZIECI BIEGAJĄ PO DOMU W RAJTUZACH? 30.04.05, 09:33 Boże! Dziewczyno! A coś Ty taka zaczepna? Umiesz czytać? Ja tylko zapytałam! Nie napisałam że dzieci nie mają prawa chodzić, czy leżeć, czy biegać, czy raczkować w czym chcą! I czy to są rajtki, rajstopy czy rajtuzy to też chyba mało ważne...żałuję że rozpoczęłam ten wątek... Odpowiedz Link Zgłoś
margarettka Re: CZY WASZE DZIECI BIEGAJĄ PO DOMU W RAJTUZACH? 29.04.05, 23:49 Troche sie zdziwilam czytajac ten post... bo po prostu dla mnie jest dosc oczywiste ze dzieci roznie sa ubierane, tymbardziej w domowych pieleszach do szalenstw na podlodze. Zreszta jedne mamy lubia body, inne koszulki, jedne lubia spiochy inne ich nienawidza, to tak jak ze wszystkim. Ale do glowy by mi nie przyszlo, ze taki slodki maluch zle wyglada w rajstopach. Moj synek glownie chodzil w body i wlasnie w rajstopkach, bo tak bylo najwygodniej. A na dwor czy inne wyjscie zakladam spodnie. No ale przeciez w domu liczy sie glownie swoboda i luz, a nie efekt wizualny (na ktoru i tak kazdy ma wlasne zdanie) tymbardziej u takich maluchow. To tak troche jakby zobaczyc zdjecie jak ktoras z nas sprzata w domu i napisac eeee ale ten dres/getry/ cokolwiek to zle wyglada, ja bym zalozyla sukienke ))) To taka moja opinia Pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
edytaon Re: CZY WASZE DZIECI BIEGAJĄ PO DOMU W RAJTUZACH? 30.04.05, 01:05 Gosia zgadzam sie z Toba calkowicie dziwna dyskusja edyta Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena1811 Re: CZY WASZE DZIECI BIEGAJĄ PO DOMU W RAJTUZACH? 30.04.05, 09:26 Rozpoczęłam ten wątek i pozwólcie że go zakończę bo poszedł jak zwykle w złą stronę. Wydaje mi sie że siedzicie na tym forum żeby wygłaszać swoje mądrosci i nadajecie non stop jedna na drugą. DOBRA, KONIEC, NIE BEDE WIĘCEJ ODWIEDZAłA TEGO FORUM A JUZ NAPEWNO NIE ROZPOCZNĘ ŻADNEGO WĄTKU ŻEBY NIE DAWAĆ WAM POWODU DO TYCH ZAJADŁYCH DYSKUSJI I UDAWADNIANIA SOBIE I CAŁEMU ŚWIATU KTO TU MA RACJĄ. Myślałam że jesteście trochę poważniejsze..... Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: CZY WASZE DZIECI BIEGAJĄ PO DOMU W RAJTUZACH? 30.04.05, 09:55 magdalena1811 napisała: > Rozpoczęłam ten wątek i pozwólcie że go zakończę bo poszedł jak zwykle w złą > stronę. ******************************************************************************* Tak to już bywa, gdy przedmiotem powaznych rozważań mają być np rajtuzki. Wydaje mi sie że siedzicie na tym forum żeby wygłaszać swoje mądrosci i > > nadajecie non stop jedna na drugą. DOBRA, KONIEC, NIE BEDE WIĘCEJ ODWIEDZAłA > TEGO FORUM A JUZ NAPEWNO NIE ROZPOCZNĘ ŻADNEGO WĄTKU ŻEBY NIE DAWAĆ WAM POWODU > DO TYCH ZAJADŁYCH DYSKUSJI I UDAWADNIANIA SOBIE I CAŁEMU ŚWIATU KTO TU MA > RACJĄ. ****************************************************************************** No co Ty . A gdzie tu zajdała dyskusja? troszkę się pośmiałyśmy tylko i to za sprawą kaczek . Popatrz na to z innej strony - ile dziewczyn dzięki Tobie poszło w dobrych humorach spać . Nie obrażaj się o to. Pzdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: CZY WASZE DZIECI BIEGAJĄ PO DOMU W RAJTUZACH? 30.04.05, 12:26 Hej, Uma! Ja nie potrafię, ale może Ty znajdziesz i zamieścisz link do równie przecudnego wątku Princessy o leniwych matkach? Tak mi skojarzył...a dyskusja była zajadła )) Pozdrawiam Zona Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Rozwiązanie: 03.05.05, 21:13 Rajtuzki po domu TAK - do zdjęcia NIE. Dulszczyzna, ale przynajmniej niesmaku nie będą budzić... )) Odpowiedz Link Zgłoś
grenta Re: CZY WASZE DZIECI BIEGAJĄ PO DOMU W RAJTUZACH? 30.04.05, 10:10 magdalena1811 napisała: > Rozpoczęłam ten wątek i pozwólcie że go zakończę bo poszedł jak zwykle w złą > stronę. Przepraszam bardzo, a czego się spodziewałaś, ż wsyscy chórem przyznają Ci rację?? Tak tak masz całkowitą słuszność - chodzenie po domu w rajstopkach jest co najmniej nie fajne... >ŻEBY NIE DAWAĆ WAM POWODU > DO TYCH ZAJADŁYCH DYSKUSJI I UDAWADNIANIA SOBIE I CAŁEMU ŚWIATU KTO TU MA > RACJĄ. Myślałam że jesteście trochę poważniejsze..... Dziewczyno trochę luzu, ja uwazam, że zrobił się z tego całkiem sympatyczny wątek, a ty od razu z powagą wyjeżdżasz - trochę dystansu, a będzie milej. Pytam jeszcze raz: czego się spodziewałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: CZY WASZE DZIECI BIEGAJĄ PO DOMU W RAJTUZACH? 30.04.05, 10:19 grenta napisała: > Pytam jeszcze raz: czego się spodziewałaś? > no jak rzetelnej debaty o wyzszosci mam, ktore ubierają dzieci w dresiki nad tymi wariatkami pozbawionymi krzty smaku, których to biedne pokrzywdzone przez los dzieci chodzą po domu w rasjtopach z rzeczowymi argumentami of kors Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena1811 Re: CZY WASZE DZIECI BIEGAJĄ PO DOMU W RAJTUZACH? 30.04.05, 10:28 Nie dam się sprowokować. Mądrala z Ciebie, nie ma co! Odpowiedz Link Zgłoś
grenta Re: CZY WASZE DZIECI BIEGAJĄ PO DOMU W RAJTUZACH? 30.04.05, 10:42 magdalena1811 napisała: > Nie dam się sprowokować. > Mądrala z Ciebie, nie ma co! > Nie wiem czy to było do mnie czy do mofki, nie chodzi tu o prowokację, chyba wiadomo, że rozpoczynając wątek nalezy się spodziewać różnych wypowiedzi. Ja uwazam wątek za zabawny Ty możesz się obrażać, trudno, tylko po co? Odpowiedz Link Zgłoś
koleandra Re: CZY WASZE DZIECI BIEGAJĄ PO DOMU W RAJTUZACH? 30.04.05, 09:20 Ada biega jak najbardziej w rajstopach do czego dokłada sama sobie jeszcze na te rajstopy za wielkie ale ulubione majtki, sukienkę na szelkach na lewą stronę, na głowę ręcznik, a na szyję szalik. Czasem zakłada do tego moje kapcie i skarpetki koniecznie nie do pary. Jakbym ją nie ubrała to ona i tak sie poprzebiera i wygląda jak jakis dziwak cały dzień. Troche mi tylko te rajstopy nie pasuję do chłopca, nie wiem ja będę ubierała syna, chyba w spodnie dresowe ale... czas pokaże. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: CZY WASZE DZIECI BIEGAJĄ PO DOMU W RAJTUZACH? 30.04.05, 10:17 > Troche mi tylko te rajstopy nie pasuję do chłopca, nie wiem ja będę ubierała > syna, chyba w spodnie dresowe ale... czas pokaże. _________________________ no co ty? dziecko to dziecko a ja uwielbiam słodkich małych chłopczyków w słodkich małych rajstopkach mój ma takie z koparą na pupci są extra )) Odpowiedz Link Zgłoś
ewulka1111 Re: CZY WASZE DZIECI BIEGAJĄ PO DOMU W RAJTUZACH? 30.04.05, 09:23 a co w tym zlego ze dzieci lataja w rajstopkach, to normalne. Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_p Re: CZY WASZE DZIECI BIEGAJĄ PO DOMU W RAJTUZACH? 30.04.05, 10:42 to zależy. dla mnie nie normalne, nawet nie mam dla niej ani jednych rajstopek.Może jak bedzie miała ze 2 latka to uznam,że mi potrzbne? (jej potrzbne...). Spodenki dresowe preferuję Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena1811 Re: CZY WASZE DZIECI BIEGAJĄ PO DOMU W RAJTUZACH? 30.04.05, 10:47 Ja też nie mam dla swojego synka ani jednych par rajstop ( a tak na marginesie mnie zawsze rajstopy gryzły, nie uważam ich za wygodne...i jeszcze ta obcisła gumka w pasie...)CO NIE ZNACZY ŻE WASZE DZIECI NIE MOGĄ CHODZIĆ JAK CHCĄ, A RACZEJ JAK CHCECIE WY. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: CZY WASZE DZIECI BIEGAJĄ PO DOMU W RAJTUZACH? 30.04.05, 10:53 magdalena1811 napisała: > Ja też nie mam dla swojego synka ani jednych par rajstop ( a tak na marginesie > mnie zawsze rajstopy gryzły, nie uważam ich za wygodne...i jeszcze ta obcisła > gumka w pasie...) ___________________ z ciekawosci obejrzałam zdjecia w twojej sygnaturce i nie rozumiem zarzutu twoje dziecko tez ma gumke w pasie natomiast dobre rajstopki są zrobione z bawełny, nie gryzie jak sie domyslasz i nie maja bynajmiej zadnej gumki, tylko sciągacz co do estetycznych odczuc tyle ich ile ludzi dla mnie slodki są pulchniutkie nózki w rajstopkach Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena1811 Re: CZY WASZE DZIECI BIEGAJĄ PO DOMU W RAJTUZACH? 30.04.05, 11:07 A przepraszam, może mi doradzisz jak ubrać chłopca żeby nie miał gumki w pasie? może w sukienkę? Może dlatego że nie mam dla niego rajstop to wydaje mi się gumka w nich jest uciskająca... Dobra, przekonałaś mnie! Dzici w rajtkach wyglądają słodko! Zaraz kupię mojemu 7 par. Na każddy dzień tygodnia inne. Okej? Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: CZY WASZE DZIECI BIEGAJĄ PO DOMU W RAJTUZACH? 30.04.05, 11:17 magdalena1811 napisała: > A przepraszam, może mi doradzisz jak ubrać chłopca żeby nie miał gumki w pasie? _______________ serio mówisz? )) mozliwosci jest mnostwo mój synek ma całą mase baaaardzo meskich ogrodniczek w takim dresikach z gumką dziecko wyglada głupio jak ferdek kiepski > może w sukienkę? ______ wolna wola > Może dlatego że nie mam dla niego rajstop to wydaje mi się gumka w nich jest > uciskająca... ______________ moze na pewno tylko po dlaczego nie mając o tym jak rozumiem, pojecia tak autorytarnie sie wypowiadasz > Dobra, przekonałaś mnie! Dzici w rajtkach wyglądają słodko! Zaraz kupię mojemu > 7 par. Na każddy dzień tygodnia inne. Okej? _________________________ proponuje 12 (styczen, luty, marzec - rzadziej prac bedziesz D) Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena1811 Re: CZY WASZE DZIECI BIEGAJĄ PO DOMU W RAJTUZACH? 30.04.05, 11:25 Brawo! Nic dodać nic ująć! Błyszczysz dowcipem i inteligencją na tym forum! Moofka na prezydenta!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: CZY WASZE DZIECI BIEGAJĄ PO DOMU W RAJTUZACH? 30.04.05, 11:27 magdalena1811 napisała: > Brawo! > Nic dodać nic ująć! > Błyszczysz dowcipem i inteligencją na tym forum! > Moofka na prezydenta!!!!!!! ______________ dziekuje dziekuje alez mnie zawstydzilas normalnie sie rumienie ale jak chcesz to ci swoje zdjecie wysle DDD z artografem Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena1811 Re: CZY WASZE DZIECI BIEGAJĄ PO DOMU W RAJTUZACH? 30.04.05, 11:32 ARTOGRAF???A co to takiego? aaaaaaaaaaaaa, autograf może!?! Może lepiej zadzwonię do Ciebie... Dasz mi przez telefon.... Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: CZY WASZE DZIECI BIEGAJĄ PO DOMU W RAJTUZACH? 30.04.05, 11:36 magdalena1811 napisała: > ARTOGRAF???A co to takiego? > aaaaaaaaaaaaa, autograf może!?! _____________ naprawde????? no dobrze madziu juz mi sie znudzilo zycze milej soboty w rajsopach czy bez nich baj Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena1811 Re: CZY WASZE DZIECI BIEGAJĄ PO DOMU W RAJTUZACH? 30.04.05, 11:37 Masz rację! baj! Odpowiedz Link Zgłoś
justimic Re: CZY WASZE DZIECI BIEGAJĄ PO DOMU W RAJTUZACH? 30.04.05, 11:42 moja też biega w rajtuzach, bo jej najwygodniej.... Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: CZY WASZE DZIECI BIEGAJĄ PO DOMU W RAJTUZACH? 30.04.05, 21:15 magdalena1811 napisała: CO NIE ZNACZY ŻE WASZE DZIECI NIE MOGĄ CHODZIĆ JAK CHCĄ, A > RACZEJ JAK CHCECIE WY. No nie wiem. Ja mam małuych idywidualistów. Próby mediacji zawodzą. Naprawdę NIE CHCĘ, żeby moje dziecko chodziło po domu <a href=yenna- m.blog.pl/archiwum/index.php?nid=8614047"> tak. </a> Niestety chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: CZY WASZE DZIECI BIEGAJĄ PO DOMU W RAJTUZACH? 30.04.05, 21:18 yenna-m.blog.pl/archiwum/index.php?nid=8614047 dodaje czynny link dla leniwych Odpowiedz Link Zgłoś
moofka yenna tak sie nie robi :))))))))))) 30.04.05, 21:32 trzeba uprzedzac, ze to dla osób które są odporne na mocne wrazenia D myslałam, ze sie zakrztusze tą swoja czerwoną herbatą rajtuzki, pierwsza klasa ) Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m link 2 posty powyzej dla ludzi o mocnych nerwach;) 30.04.05, 21:37 dodatki do rajtuzek sam dobrał, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
anulka.p Re: link 2 posty powyzej dla ludzi o mocnych nerw 30.04.05, 23:51 Dziewczyny, tak się nie robi. No proszę Was. Głupio się tak rechotać, jak cały dom już śpi. Jesteście niemożliwe Odpowiedz Link Zgłoś
janet3 kocham rajstopki 30.04.05, 12:31 Kocham dzieciaki w rajstopkach wyglądaja w nich przeuroczo te pulchniutkie pupcie nóżyny sama słodycz i nie nie kumam co tu może zle wyglądać.Moja córcia nawet jak załozy worek po ziemniakach na głowe wygląda jak anioł))))Jeszcze nigdy nie zauważyłam tej uciskającej gumy przy rajstopkach to chyba jakis lewy import))) Odpowiedz Link Zgłoś
twinmama76 buu, a ja moim dzieciom nie mogę rajuz założyć ;-( 30.04.05, 13:28 Do biegania po domu znaczy się. Moje dzieci preferują gołe stópki i ściągają momentalnie wszystkie kapcie i skarpetki. Gdy raz ubrałam im rajstopki (taka sprytna byłam hehe) to szału dostały Tak więc biegaja w dresikach (czyli wyglądaja jak małe Ferdki Kiepskie - to do moofki), i z gołymi stópkami (co z kolei doprowadza do szału moją mamę hehe). Aha ostatnio ściagaja też spodenki i biegają w samym body. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: buu, a ja moim dzieciom nie mogę rajuz założy 30.04.05, 13:34 twinmama76 napisała: > Tak więc biegaja w dresikach (czyli wyglądaja jak małe Ferdki Kiepskie - to do > moofki), __________________ DD to zarcik byl, a propos wyzszosci dresika nad rajstopkiem wg mnie tak samo ladnie i w rajstopkach i w dresiku i w kafanie na tyłku (mój samodzielny ostatnio tak sie ubrał (nogi w rekawy) i jeszcze piszczał, ze spadają, to mu szelkami przypielam, zeby nie spadał a dumny był jaki ) ale to ciiii, zeby magdalena nie usłyszała jaki byl nieestetyczny a i tak kiedy jest w domu, to mi sie ciagle na waleta rozbiera ma to swoje plusy, jestesmy na etapie edukacji nocniczkowej ) Odpowiedz Link Zgłoś
twinmama76 moofka, wiem, że to żart był ;-) 30.04.05, 21:42 moofka napisała: > twinmama76 napisała: > > > Tak więc biegaja w dresikach (czyli wyglądaja jak małe Ferdki Kiepskie - > to > do > > moofki), > __________________ > DD > to zarcik byl, a propos wyzszosci dresika nad rajstopkiem Może czasami ciężko jarzę, ale tego akurat byłam pewna Nawet mi się spodobało to określenie )))) Odpowiedz Link Zgłoś
katklos Re: CZY WASZE DZIECI BIEGAJĄ PO DOMU W RAJTUZACH? 30.04.05, 13:47 Owszem, synek czasem biega w samych rajstopkach. Jest mu bardzo wygodnie, a poza tym rajtuzki mają teraz takie śliczne wzorki, ze aż szkoda ukrywac je bez przerwy pod spodenkami! Nie lubię za to śpiochów i bardzo szybko zaczełam ubierać synka w skarpetki i lużne spodenki. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaoskarka Re: CZY WASZE DZIECI BIEGAJĄ PO DOMU W RAJTUZACH? 30.04.05, 14:24 moj synek biega po domu w rajtuzkach bo tak mu wygodnie, pierwsze rajstopki kupilam mu jak mial 8 miesiecy i zrezygnowalam wtedy ze spiochow, rajtuzki ma zawsze dobrane kolorystycznie do bluzeczki i naprawde wyglada bardzo ladnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kornelcia75 Re: CZY WASZE DZIECI BIEGAJĄ PO DOMU W RAJTUZACH? 30.04.05, 14:44 przeciez teraz sa fajne milutkie rajsopy moze kiedys jak my byłysmy małe były elastyczne i z ciasną gumką,ale czas w miejscu nie stoi.Maks ma własnie takie bawełniane,bardzo miłe w dotyku są w samochody,mam jasne i ciemniejsze. Wiec moja odpowiedz brzmi tak biega(raczkuje) po domu w rajtuzach Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka do Umy, Moofki i nie tylko ;-)) 30.04.05, 15:50 Oooo matko, jaki fajny wątek )Bardzo żałuję, że dopiero dziś go znalazłam. Co do tematu - powiem tak - jeśli jakieś dziecko w rajstopkach wygląda nieładnie, to zdecydowanie nie powinno ich nosić. Są różne typy urody, rajstopkowe i nierajstpokowe. Moja Agatka ma typ urody rajstopkowy, więc wygląda w nich prześlicznie dlatego chodzi po domu w koszulce i w rajstopkach. Dziecko Magdaleny ma najwyraźniej typ urody nierajstopkowy, więc żeby wyglądać ładnie, musi chodzić w spodenkach Co do kreacji Umysumak, to pamiętam wątek o tym jak sobie siebie nawzajem wyobrażamy i ktoś napisał wtedy o Niej "pomykająca w balowej sukni". Tak mi ten opis zapadł w pamięci, że nijak inaczej nie mogę sobie teraz Umy wyobrazić ) Umo, mam nadzieję, że Twoje córki balowe suknie po Tobie mają w genach, a wiesz, że pod suknie to tylko jedwabne pończoszki założyć można ) Mam jeszcze pytanko do Moofki: kiedy zaczynasz kampanię wyborczą? Bo jak dotąd nie byłam jeszcze zdecydowana na kogo oddam głos ale po przeczytaniu tego wątku Jesteś moją zdecydowaną faworytką ) A Magdalenie dziękuję za podpowiedź. Pozdrawiam Wyglądająca dziś jak Fyrdek Kiepski - Wegatka ;-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: do Umy, Moofki i nie tylko ;-)) 30.04.05, 18:32 wegatka napisała: > Mam jeszcze pytanko do Moofki: kiedy zaczynasz kampanię wyborczą? Bo jak dotąd > nie byłam jeszcze zdecydowana na kogo oddam głos ale po przeczytaniu tego wątku > Jesteś moją zdecydowaną faworytką ) ______________________ wegatko dziekuje ))) no co za dzien nie przestaje sie rumienic, bo ja z tych skromniejszych nigdy o tym nie myslałam, ale hm mam zagwozdke na kampanie pierwsze hasło juz mam chwytliwe RAJSTOPKOM W DOMU I POZA NIM MOWIMY GROMKIE I ZDECYDOWANE RACZEJ NIE!!!!! jak myslisz - lud to kupi, conie? > Wyglądająca dziś jak Fyrdek Kiepski - Wegatka ;-DDD w ferdkowych galotach moofka Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Moofko 30.04.05, 18:51 moofka napisała: > na kampanie pierwsze hasło juz mam chwytliwe > > RAJSTOPKOM W DOMU I POZA NIM MOWIMY GROMKIE I ZDECYDOWANE RACZEJ NIE!!!!! > > jak myslisz - lud to kupi, conie? Ja to hasło łykam natychmiast, bo sprawa rajstopek w domu jest dla mnie w chwili obecnej priorytetowa )) Pozdrówka śle wegatka w ferdkowych gatkach Odpowiedz Link Zgłoś
lolinka2 Re: CZY WASZE DZIECI BIEGAJĄ PO DOMU W RAJTUZACH? 30.04.05, 15:59 hihihi...- to mój komentarz do kwestii podniesionej w poście- jak gdyby robiło różnicę np w która stronę miesza się mleko albo czy marchew w rosole jest w całości czy w plastrach... A tak szczerze mówiąc to wolałabym żeby moje dziecko (3 latka) w ogóle się zechcialo ubrać, i naprawdę generalnie w domu nie robi mi różnicy w co- wolę to niz chodzenie na nagusa... ) Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 lolinka2 powaliła mnie na kolana:)) 30.04.05, 23:59 lolinka2 napisała: > hihihi...- to mój komentarz do kwestii podniesionej w poście- jak gdyby robiło > różnicę np w która stronę miesza się mleko albo czy marchew w rosole jest w > całości czy w plastrach... Świetne)))) Jesteś moim idolem hehehe. Ale załóżmy wątek w którą stronę miesza się mleko,czy dotyczący marchewki. Zaloże się że znajdzie się wielu po każdej stronie barykady) Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: lolinka2 powaliła mnie na kolana:)) 01.05.05, 00:06 ja mieszam od lewej do prawej a marchewkę rzucam w ćwartkach Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: lolinka2 powaliła mnie na kolana:)) 01.05.05, 00:23 No cos Ty? W cwiartkach!? W calosci sie wrzuca, albo w kostke pokrojona! A nie w cwiartki!) A mleko powinnas odwrotnie mieszac, bo inaczej skwasnieje)) Odpowiedz Link Zgłoś
kingaolsz Re: CZY WASZE DZIECI BIEGAJĄ PO DOMU W RAJTUZACH? 30.04.05, 16:50 Ja tez nie rozumiem autorki postu i ogolnie tych emam, ktore sie czepiaja jak kto ubiera dzieci. Ogolnie to jest takie "polskie" , zagladanie kto ile ma w koszyku, jak siebie i dzieci ubiera ( chodzi mi o gusta , a nie np. przegrzewanie), czy czesto sprzata itp wciskanie nosa w nie swoje sprawy. Ja sama nie mieszkam w Polsce niestety, ale w tym jednym wzgledzie wole "zagranice", bo przynajmniej ludzie nie zwracaja uwagi na to co i jak inni robia. Ja moge wyjsc w pizamie i wierzcie mi, ze nikt nie bedzie robil z tego afery, latem widuje ludzi w korzuchach, zima ze sniegiem w krotkich spodenkach i jest fajnie, bo tak danej osobie pasuje. Miejcie litosc i dajcie spokoj z tym ocenianiem, ladnie-nieladnie, fajnie- niefajnie, a co Wy na to gdyby sie okazalo, ze np. Madonna czy ktos inny tego kalibru ubiera tak dziecko ( tz. w rajstopki bluzeczke)? Tez bezguscie? Osobiscie wole dzieci ubrane na duuuzym luzie niz te zapiete na ostatni guziczek przez mame i siedzace prosto, zeby nic nie pogniesc. Troszke luzu dziewczyny. A juz wtracanie sie kto co po domu nosi to porazka. Chyba sie Wam nudzi. Zycze wiecej zwracac uwage na swoje zycie , niz na zycie innych. Kinga Odpowiedz Link Zgłoś
musia2002 Re: CZY WASZE DZIECI BIEGAJĄ PO DOMU W RAJTUZACH? 04.05.05, 04:07 Ja ostatnio o godzinie 23-ciej bylam w supermarkecie i przy kasie widzialam murzynke w szlafroku,pantoflach i walkach na glowie,przyjechala po mleko i chleb.Jedyna osoba ktora sie na nia patrzyla to bylam ja POLKA.I to kocham w Ameryce tak jak pisala moja poprzedniczka. Odpowiedz Link Zgłoś