sylwiawm 01.09.05, 09:28 Pierwsza od porodu @, ale mnie brzuch boli. Czy mogę coś zarzyć karmiąc piersią? Nie mogę nospy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mkusiciel Re: Co przeciwbólowego??? 01.09.05, 10:01 Nie wiem czy można jakieś leki typowe na brzuch można brać ale napewno można leki na bazie paracetamolu np panadol ja brałam przy karmieniu o było wszystko ok. zresztą w szpitalu jako leki przeciwbólowe też dają paracetamol więc myślę że bez obawy możesz wziąć. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
kangur4 Re: Co przeciwbólowego??? 01.09.05, 10:12 Też przychylam się do panadolu. Ale nie extra (zawiera kofeinę), tylko zwykły niebieski. No i dwie dwie tabletki, bo to dawka terapeutyczna, biorąc jedną to tak jakbyśmy kroili jedną tabletkę innego leku na pół. Odpowiedz Link Zgłoś
viviene12 paracetamol 01.09.05, 12:00 mozna przyjmowac i wszystkie leki jakie go maja w skladzie (najlepiej bez "domieszek"), czyli apap, panadol - jak zwal tak zwal, w ciazy mozna brac max. 6 x 500 w ciagu dnia, takze w czasie karmienia napewno tez. Odpowiedz Link Zgłoś
kangur4 Re: paracetamol 04.09.05, 14:10 Ja przychylam sie do paracetamolu w Panadolu, ze względu na pewne rodzinne powiązania. Prywatę uprawiam po prostu... Odpowiedz Link Zgłoś
aada100 Re: Co przeciwbólowego??? 01.09.05, 21:32 Może spróbuj scopolan i pyralgin w czopkach. Ja dostawałam te leki przez ostatni miesiąc jak leżałm w szpitalu z zagrożoną ciążą. Scopolan jest rozkurczowy. Jak nie zaszkodziły kobiecie w ciąży z maluchem w środku to może nie zaszkodzą matce polce. Poza tym pyralginę do stosowania doraźnego miałam wpisaną w epikryzę wypisową ze szpitala. Odpowiedz Link Zgłoś