vibe-b 05.09.05, 13:31 Dziewczyny! Jutro zaczynam wakacje bez dziecka. Zazdroscicie mi czy wspolczujecie? Bo ja mam mieszane uczucia- i ciesze sie , i smuce. Tak dlugiej rozlaki z dziecieciem moim jeszcze nie mialam. pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xemm1 Re: Wakacje 2 tygodnie bez dziecka 05.09.05, 14:06 hmmm.... ani zazdroszczę, ani współczuję... wiem jedno ja bym nie wytrzymała, jak nie widzę swojego bączka 4 h (fryzjer, zakupy... etc....) to już wariuje, chociaż czasami jak tak mały wariuje mi cały dzień to mam ochotę gdzieś sobie pojechać, ale szybko mi to przechodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
kangur4 Re: Wakacje 2 tygodnie bez dziecka 05.09.05, 16:04 No własnie, sama ciekawa jestem jak Ci na wakacjach będzie. Bo też się zastanawiam nad urlopem (na razie tygodniowym) i również mam mieszane uczucia. Z jednej strony chciałabym bardzo pojechać, z drugiej boję sie tęsknoty i nerwów, czy aby z M jest wszystko w porządku. Jak wrócisz, napisz proszę jak było. PS A z kim zostaje Twoje Dziecię? Odpowiedz Link Zgłoś
vibe-b Re: Wakacje 2 tygodnie bez dziecka 05.09.05, 16:25 kangur4 napisała: > No własnie, sama ciekawa jestem jak Ci na wakacjach będzie. Bo też się > zastanawiam nad urlopem (na razie tygodniowym) i również mam mieszane uczucia. > Z jednej strony chciałabym bardzo pojechać, z drugiej boję sie tęsknoty i > nerwów, czy aby z M jest wszystko w porządku. > Jak wrócisz, napisz proszę jak było. > PS A z kim zostaje Twoje Dziecię? Dzieciecie zostaje z tatusiem i tesciami. Prawde mowiac tylko z tatusiem bym go nie zostawila, ale u tesciow jest tak samo bezpieczny jak u mamy. No i musze przyznac sie tutaj, ze juz kilka razy wyprawilam moich dwoch mezczyzn do tesciow- ale tylko na 2-3 dni, ale dwa tygoooooodnie to nie wiem jak bedzie. Napisze. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
vibe-b Kangur 24.09.05, 11:47 kangur4 napisała: > No własnie, sama ciekawa jestem jak Ci na wakacjach będzie. Bo też się > zastanawiam nad urlopem (na razie tygodniowym) i również mam mieszane uczucia. > Z jednej strony chciałabym bardzo pojechać, z drugiej boję sie tęsknoty i > nerwów, czy aby z M jest wszystko w porządku. > Jak wrócisz, napisz proszę jak było. Droga moja, bylam, sie wywczasowalam i bardzo sobie chwale. Odpoczelam fizycznie (kregoslup), psychicznie no i wyspalam sie. Tesknilam , owszem, ale nie bylo tak zle jak sie spodziewalam. Wrocilam pelna sil i checie do zajmowania sie dziecieciem. Polecam. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
kangur4 Re: Kangur 25.09.05, 11:23 No to bardzo się cieszę! Szcególnie tego wypoczętego kręgosłupa! Zdaje się, że w ogóle to tak jest, że przed wyjazdem to człowiek sobie wyobraza bóg wie co, a jak już jest na miejscu, to wszystko się jakos układa, bo i tak nie ma odwrotu. Muszę w rakim razie zacząć planować wakacje. Co prawda, jak zobaczyłam ostatnio cenę kafelków do nowego mieszkania, to raczej suchy chlebek jest w planach, a nie żadne wakacje, ale w końcu można i suchy chlebek na wakacjach, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
vibe-b Re: Kangur 25.09.05, 11:26 kangur4 napisała: > No to bardzo się cieszę! Szcególnie tego wypoczętego kręgosłupa! > > Zdaje się, że w ogóle to tak jest, że przed wyjazdem to człowiek sobie wyobraza > > bóg wie co, a jak już jest na miejscu, to wszystko się jakos układa, bo i tak > nie ma odwrotu. > > Muszę w rakim razie zacząć planować wakacje. Co prawda, jak zobaczyłam ostatnio > > cenę kafelków do nowego mieszkania, to raczej suchy chlebek jest w planach, a > nie żadne wakacje, ale w końcu można i suchy chlebek na wakacjach, no nie? Pewnie ze mozna! ) i naprawde warto wypoczac, bedziesz jak nowo narodzona. I dziecko skorzysta, bo nie ma to jak zrelaksowana i szczesliwa Mamusia. Milych wakacji! Odpowiedz Link Zgłoś
jakw Re: Wakacje 2 tygodnie bez dziecka 24.09.05, 12:32 dziecko przeżyje, gorzej będzie z Tobą ... Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 w sumie ja tez bym mogla....chyba;-) 24.09.05, 19:30 w koncu zawsze mozna wrocic ale na dzien dzisiejszy wydaje mi sie, ze bym wytrzymala...))i ODPOCZELA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś