mamaptysia Re: Dziwne fobie :)))) 30.10.05, 13:37 Moj synus 2 latka skonczyl i odkad pamietam boi sie wszystkiego a w szczegolnosci mezczyzn,psow i odplywu wody.Pozatym wszystkie straszne bajki czyli prawie wszystkie na catronie i wszytkich urzadzen elaktrycznych.Zabawnie wtedy wyglada jak ucieka i krzyczy boj sie!boj sie! Odpowiedz Link Zgłoś
aniak31 Re: Dziwne fobie :)))) 31.10.05, 00:09 Mój Kubuś boi się psów (a koty uwielbia i wszystkie inne zwierzątka również) i autentycznie boi się Teletubisiów, nienawidzi tej bajki i natychmiat z przerażeniem wyłącza telewizor gdy pojawią się na ekranie. A Kubuś skończył już lat. Odpowiedz Link Zgłoś
edyta_bo Re: Dziwne fobie :)))) 31.10.05, 22:46 dziecko moich znajomych ogromnie bało się znaku oznaczającego przejście dla pieszych, a dokładnie tego człowieka, który tam jest namalowany. Bało sie do histerii i rodzice mieli niezły bal, by gdzieś z nim iść i tego znaku unikać. Moje córki (obydwie) boją się pajęczyny. A są już duże i mnie przestaje to bawić. Odpowiedz Link Zgłoś