mooh 05.12.05, 10:47 Kangurku, gdzie kupiłaś Muminki na CD? Bo na CD są te, które Ci juz uszami wychodzą, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
enja11 Re: Kangur 05.12.05, 11:26 przyłączam się do pytania))) i powiedz też gdzie można dostać "Pchłę szachrajkę". Mam w domu u rodziców, ale wszystko na analogowych płytach. Jachu będzie słuchał jak go zacznę do dziadków podrzucać) Odpowiedz Link Zgłoś
kangur4 Re: Kangur 05.12.05, 13:16 "Lato Muminków" kupiłam w sklepie internetowym Tadeusza Woźniaka, ale widzę, że nie ma jej juz na stanie . sklep.wozniak.pl/sklep/ Obawiam się, że nie mogę Wam jej przegrać, bo Matylda parę razy dopadła płytę i w tej chwili jest tak porysowana, że się zacina i musze ją popychać ręcznie. "Pchłę Szachrajkę" mój mąż kupił wczoraj w Media Markcie (w związku z nawilżaczem). Polecam Wam natomiast ten sklep: www.bajki-grajki.pl/#?go=produkty&bajki tam znajdziecie wznawiane na CD bajki, których słuchałysmy w dzieciństwie na winylach (nie ma tam niestety Pchły Szahrajki, bo to wznowienia "Muzy", a Pchła była wydana przez inne wydawnictwo). Odpowiedz Link Zgłoś