Dodaj do ulubionych

"Mówi" przez sen

15.12.05, 08:33
Dziś w środku nocy obudziło mnie takie głośne Łał-łał (czyt.chał chał),za
chwilę znowu Łał-łał!Wstałam zobaczyć co moje dziecko wyprawia a ona śpi w
najlepsze.Zapewne przyśnił jej się jakiś piesek,ale nie spotkałam sie jeszcze
z tym żeby tak małe dziecko(13 mies.)mówiło przez sen a Wy?
Obserwuj wątek
    • misia311 Re: "Mówi" przez sen 15.12.05, 10:01
      Moja córka gada przez sen a czasem nawet cos pokazuje wink Norma, dorosłym też
      się zdaża a co dopiero dziecku, które pzeżywa i układa sobie świat po swojemu
      • annaparzonka Re: "Mówi" przez sen 15.12.05, 10:14
        Moja córcia ma 9 misiecy i tez gada przez sen, pytałam sie lekarza czy to
        normalne a on powiedził mi ze to jest dziedziczne i pewnie ktos w rodzinie gada
        przez sen i zgadza sie mój maz gada przez sen i wiekszosc osób w jego rodzinie.
        pozdrawiam
        • nadka1 Re: "Mówi" przez sen 15.12.05, 10:53
          No to wszystko jasne!Córeczka tatusia....nawet to po nim przejęła!Dzięki
    • msto05 Re: "Mówi" przez sen 15.12.05, 12:27
      Obydwie moje córeczki czasem gadają przez sen - i mają to niestety po mnie.
    • maja42 Re: "Mówi" przez sen 15.12.05, 13:03
      Janek też gada przez sen :o)
      Śmialiśmy się ostatnio z mężem, że jeszcze mówić nie umie a juz przez sen gada :o)
    • mama_kotula Re: "Mówi" przez sen 15.12.05, 13:23
      Moje obydwa gadają i chodzą przez sen, od kiedy nauczyły się chodzić. Pewnie po
      mamusi.
    • 76kitka Re: "Mówi" przez sen 15.12.05, 22:06
      Mój 19-tomiesięczniak dzisiaj rano prosił, żeby Mu włączyc bajke o Franklinie, dużo tam było piosenek, w trakcie popołudniowej drzemki mały śpiewał, też popędziłam, bo pomyślałam, że sie przebudził, a On sobie spał i śpiewał, dobra chwilkę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka