magda-ziarko 03.01.06, 21:54 moja 3 letnia córka ma od ok.dwóch miesięcy podkrążone oczy,worki i sińce pod oczkami,co to może być,czy to objaw jakiejś choroby?prosze o poradę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwpal Re: sińce pod oczami 03.01.06, 22:11 CHore nerki albo pasożyty. Zapytaj pediatre, powinien zlecić przede wszystkim badani krwi i moczu. Odpowiedz Link Zgłoś
barbara.g Re: sińce pod oczami 04.01.06, 13:31 moje dziecko tez tak ma, a ani pasozytow ani problemow z nerkami nie ma.. tez ciekawi mnie skad te since... Odpowiedz Link Zgłoś
aniaora Re: sińce pod oczami 04.01.06, 13:44 Może alergik? Jak byłam z Magdą u alergologa to popatrzyła na nią i swirdziła że typowy alergik bo ma właśnie sińce pod oczami. Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: sińce pod oczami 04.01.06, 13:55 Sińce ma zawsze ja- jak mam anemie.A dzieci- anemia albo robaczyca jakas. Odpowiedz Link Zgłoś
kingaolsz Re: sińce pod oczami 04.01.06, 17:04 Moze tez byc nadmiar soli w diecie dziecka. Wtedy wystarczy ograniczyc lub poprostu zaniechac dosalania ( nawet jesli my nie dosypiemy soli, to we wszystkich produktach ona i tak jest w bardziej lub mniej naturalnej formie, a przez to tez latwo "przedawkowac"). Pozdr Kinga Odpowiedz Link Zgłoś