ju_so 08.01.06, 22:14 Przymierzam sie do kupna wóżka i ten mi się spodobał. Jeśli macie taki wózek napiszcie proszę czy jesteście z niego zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nadka1 Re: opinie o Chicco Ponee XS Plus 09.01.06, 09:24 My jeździmy tym wózekiem.Wg mnie jest to wózek jedynie do jazdy po chodnikach,zupełanie się nie sprawdza na piszczystej drodze,na jakiejś ścieżce itp.Poza tym pewnie wiesz,że nie rozkłada się on do pozycji leżącej-dla niektórych jest to problem,dla mnie nie.Do tego jest lekki(5,5kg)i z łatwością wnoszę wózek(z zawartością )np.do autobusu.Kolejna sprawa-super sie składa i można go nieść jak walizkę.Kosz na zakupy bardzo wytrzymały. Nie wiem co mogę Ci jeszcze o nim napisać,może napisz co Cie interesyje dokładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
karanissa Re: opinie o Chicco Ponee XS Plus 09.01.06, 12:08 Dokladnie tak, jak w poprzednim poscie: plusy to jego waga i zwrotnosc, a minusy to to, ze musi miec gladka powierzchnie do jazdy, w piachu juz grzeznie. Jesli mieszkasz w miescie i nie bedziesz go uzywac na jakies dlugie wypady po nierownym terenie, to jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelsia Re: opinie o Chicco Ponee XS Plus 09.01.06, 13:21 witam. mój synek jeździ chicco ponee XS. gorąco polecam, lekki, zwrotny, doskonale można manewrować między półkami w sklepie, na stoiskach w centrum handlowym,czy wnieść wózek wraz z dzieckiem po schodach, jeśli jest potrzeba. z nami był nad morzem i sprawdził się w trasach. jest to typowy wózek miejski na dobre chodniki, w warunkach zimowych kiepsko sie sprawdza, dlatego mamy jeszcze duży dwufunkcyjny wózek. jeśli mieszkasz w mieście, to jak najbardziej polecam, my jesteśmy b. zadowoleni. pozdrawiam,Ewelina Odpowiedz Link Zgłoś
ju_so Re: opinie o Chicco Ponee XS Plus 09.01.06, 21:08 dzięki za wszystkie informacje, mam jeszcze pytania: jak sie sprawdza w deszczowe dni? i czy dobrze chroni dzieciątko zimą? Odpowiedz Link Zgłoś
nadka1 Re: opinie o Chicco Ponee XS Plus 10.01.06, 09:53 Budka jest mała więc w deszcz konieczna jest folia ale za to ona zakrywa calusieńki! wózek.Na zimę jest pokrowiec na nogi,ale mi, przyznam szczerze dużo czasu zajęło zanim wymyśliłam jak go się zakłada.Ciągle mi się wydawało jakby był jakiś za mały.Teraz juz wiem i jest ok.mała jest okryta nim aż pod pachy. Odpowiedz Link Zgłoś