marciochaa 18.01.06, 14:15 Hej...mam już dość.Mój 15m-y synek nie chce mi spać w dzień!Od kilku dni wogóle nie jest zmęczony!Wszystko byłoby wporządku gdyby spał w nocy, a On budzi się po 3 razy! Co robić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kokolores Re: Nie chce spać!!!pomocy 18.01.06, 14:27 Przebywanie na dworze "meczy" dzieci ,wiec na twoim miejscu chodzilabym z nim na spacery .Dlugi (1-2 godziny w poludnie -jak masz tyle czasu i wieczorem moze tez z godzinke przed kolacja).Tak male dziecko powinno (moim zdaniem) jeszcze spac w poludnie. Pozdrawiam. :o) Koko Odpowiedz Link Zgłoś
marciochaa Re: Nie chce spać!!!pomocy 18.01.06, 14:32 Jestem z nim na dworze od 11,30 do 13, dostaje zupe i zawsze po niej szedł spać a teraz nie!Nawet przestałam brać wózek by chodząc się zmęczył ale gdzie tam...Moim zdaniem też jest jeszcze za mały by nie spać. Odpowiedz Link Zgłoś
weronikarb Re: Nie chce spać!!!pomocy 19.01.06, 08:42 mój też już tylko czasami spal w dzien teraz 2 lata już nie spi wcale. Nie oznacza to także snu w nocy wybudzal sie. Co w miare pomogło? Zmiana na łóżko teraz ma swoje i jakoś lepiej śpi, choć nie idealnie Odpowiedz Link Zgłoś