mooh 07.02.06, 13:41 Muszę, muszę, muszę w końcu coś zrobić z włosami, bo dostanę szału. Bardzo proszę o rady, linki do stron z fryzurami, linki do pięknych fryzur gwiazd itp. Plissssssss! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiolkak Re: Muszę to zrobić 07.02.06, 13:43 idź do dobrej fryzjerki, która Ci doradzi, ile razy wybierałam sobie fryzurę z gazety to wychodziła porażka Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Re: Muszę to zrobić 07.02.06, 13:47 U mnie zawsze było na odwrót. Jak zostawiłam wolną rękę, to wychodziłam wściekła, a jak szłam ze zdjęciem i ograżałam się, że jak nie będzie tak samo, to nie zapłacę, to efekt był super. Może nie trafiłam na dobrego fryzjera. Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: Muszę to zrobić 07.02.06, 13:46 ja co najwyżej mogę Cię ogolić maszynką na zero Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Re: Muszę to zrobić 07.02.06, 13:47 Trochę mi to chodzi po głowie. Bierz maszynkę, Wenus, i jedziemy z koksem. Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: Muszę to zrobić 07.02.06, 13:48 kilka dni temu podcinałam Frutce grzywkę i ...porażka. Efekt do sprawdzenia w naszej forumowej galerii. Tak więc ekspertem od fryzur nie jestem Odpowiedz Link Zgłoś
kubona Re: Muszę to zrobić 07.02.06, 13:49 hej namiary na moją fryzjerkę niedawno podałam..... Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Muszę to zrobić 07.02.06, 13:52 ja wreszcie trafiłam na fajną dziewczyne, idę, siadam w fotelu i nic mnie nie obchodzi Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Muszę to zrobić 07.02.06, 13:55 Wiolka tez tak mam, tylko, że to jest chłopak )) Odpowiedz Link Zgłoś
tropikalna Re: Muszę to zrobić 07.02.06, 14:30 Zawsze marzyłam o tym, żeby iśc do fryzjera i wyjść z inną fryzurą niz ta która mam od zawsze... Coż, z kręconych włosów za duzo nie da się wyczarować a przy ryjku okragłym to już w ogóle. Raz mi fryzjerka wyprostowała włosy i ułożyła fryzurę, czułam się cudownie... Mooh, ja tez nie wierzyłabym fryzjerowi, lepiej poszukaj czegoś co Ci odpowiada. Chyba bym umarła gdyby wyszło mi na głowie coś co by mi się nie podobało Czasem jak widze te fryzury na TVN Style to po prostu mam wrażenie że te dziewczyny chciałyby się popłakać. A jak teraz wyglądasz??? Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Muszę to zrobić 07.02.06, 14:35 www.ukhairdressers.com/style/index.asp?month1=1 Mooh może Cię któraś zainspiruje ... Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 cos takiego: 07.02.06, 14:36 z tej strony od Xemm: www.ukhairdressers.com/style/index2.asp?R1=1034&month1=1&pg=1&styl1=Select.astyle Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Mmala 07.02.06, 14:37 Wiesz, myślałam o czymś nawet jeszcze krótszym, ale nie wiem, czy się odważę. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Mmala 07.02.06, 14:45 ) to moze najpierw tak i zobaczysz jak Cie z tym bedzie a potem jeszcze krocejMnie sie bardziej takie fryzurki podobaja jak sa pasemka albo rozne odcienie albo wlasnie blond z odrostami ale takimi chamskimi tylko takimi niewielkimi wlasnie, zeby strzyzenie bylo widac. Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Mooh 07.02.06, 15:29 spróbuj sie tak obciąć- moim zdaniem wygladałabys bardzo ładnie. w jeżyku zresztą też- masz taką szczupła i proporcjonalna twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
kangur4 Re: Mmala 07.02.06, 17:00 Ja kiedys miałam takie włosy (Sharon Stone mnie natchnęła, he, he) i nie polecam. Wbrew pozorom nie jest łatwa w utrzymaniu, trzeba codziennie myć (ja w kazdym bądź razie musiałam, normalnie myję co trzeci dzień) no i zaraz się nudzi, bo nie można nic, dosłownie nic z nią zrobić, najwyżej przeczesać z prawa na lewą a potem z lewa na prawą. No i o wyjściu z domu bez makijażu można zapomnieć. A juz zapuszczanie włosów z takiej fryzury wspominam jako koszmar. Chodziłam z chustką na głowie. Dobrze, że lato było. Tak mnie ta fryzura irytowała, że tak się zawzięłam, że teraz włosy mam do połowy pleców. Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Re: Mmala 07.02.06, 17:12 Właśnie dlatego się boję. Miałam bardzo krótkie włosy w liceum. Makijaż wtedy rzeczywiście jest niezbędny, odrastanie to koszmar, szczególnie nad uszami, bo mam dość sztywne włosy i pamiętam, że strasznie stały na bokach. O monotonii nie wspomnę. Ale mają coś w sobie takie krótkie fryzurki. Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: Mmala 07.02.06, 17:15 Ale jak wygoda z takimi włosami! Ja od ponad pięciu lat mam krótkie włosy (ale to nie zawsze ta sama fryzura) Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Muszę to zrobić 07.02.06, 14:35 Mooh, moj maz ogladal wczoraj Bonda z Halle Berry (pewnie zle napisalam) i ona tam ma takia krociotka fryzurke.Tylko ona jest Murzynka, wiec wlosy ciemne.Ale moja kolezanka jest blondynka i sciela sie bardzo podobnie i wyglada super! a najlepiej jak jest troche ciemnych odrostow a nie cale blond w jednym kolorze.Ty jestes drobna i masz drobna twarz, wydaje mi sie,ze powinnas fajnie wygladac ale nie wiem czy jestes gotowa na tak krotki fryz.Choc na tym zdjeciu co wysylalas to nie masz specjalnie dlugich wlosow Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Re: Muszę to zrobić 07.02.06, 14:36 Mam właściwie to samo, co na znanym Wam zdjęciu, może trochę dłuższe. Tylko ostatnio pocinał mi włosy mąż i o ile na początku układały się fajnie, to teraz nie specjalnie. Gdybym układała na szczotkę, to by było ok, ale po pierwsze mi sie nie chce, po drugie szkoda mi czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
z1mka i ja i ja 07.02.06, 14:55 fryzjer już mi się nawet po nocach śni... najchętniej to bym się wygoliła, ale mój mąż by tego nie przeżył Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: i ja i ja 07.02.06, 16:48 jak nie przestaniecie pisac w kolko o fryzjerach, to w koncu pojade do Kubony! albo pojde do pierwszego lepszego kadernika w Olomoucu i potem bedzie na Was! Odpowiedz Link Zgłoś