pampeliszka 13.02.06, 21:14 Czy wszystkie siedzicie i słuchacie Wielkiej Kaczki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmala6 Re: jest ktoś? 13.02.06, 21:53 Boze uchron od kaczek.Matek ma jeden sliniak z kaczorem, wystraczy Pam, a co u Malgosi, oprocz tego,ze jej odbija? Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: jest ktoś? 13.02.06, 21:57 Hehe, nam szwagier kazał słuchac dzisiejszego oredzia, bo uznał, ze beda nowe wybory na pewno. On jeszcze młody i naiwny, wiec ma złudzenia... Malgos spi, na szczescie. Niech tak pozostanie jak najdłuzej. Chodzic by juz chciała, ale jeszcze nie umie, biedactwo. Tak smiesznie te małe nózki podnosi...No i wszedzie staje. Cholery mozna dostac. Ostatnio zabawki są nuuudne, fajne jest tylko stanie no i ... mama. Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Re: jest ktoś? 13.02.06, 22:05 Jestem. Klusia dała mi dzisiaj w kość. Dopiero przed chwilą zasnęła. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: jest ktoś? 13.02.06, 22:09 Mateusz chodzi ale tylko przy meblach i popychajac cos z przodu.Jak go biore za raczki (dwie)to przejdzie pol pokoju ale tak krzywo te nogi stawia i tak sie kolebie, ze do 18stki mu zejdzie zanim sie ustabilizuje) Teraz chyba postawil na rozwoj spoleczny, bo sie zrobil taki cwaniaczek i pyskacz, ze hej! U nas na szczescie zabawki nie sa zle, choc i tak najfajniejszy jest odkurzacz i wozek.Mama jest fajna ale tato fajniejszy. Pam, pokazywalas Malgosi te strone z BBC co Wenus podawala?? Tam sa Teletubisie, ale dla mni kicha bo maja okropne piosenki, oraz Fimble z piosenka "time to fimble", ktora jest absolutnym hitem (Wenus, dzieki).Matek ja uwielbia! my zreszta tez, chodzimy potem i spiewamy Poza tym moj maz wynalazl jakie fajne bajki z fajnymi dzwiekami. Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: jest ktoś? 13.02.06, 22:12 Malgosia nie chce Teletubisiow jeszcze. W ogole z TV to ją biorą tylko wiadomosci na Novie... A co do zabawek, to czasem jeszcze ksiazki porozrzuca. Kiedys Ci mowilam, ze ma bajeczke przesuwaną. To juz jej nie ma...Zaczytała na 4 częsci. No i ubrania to wciaz hit, moze je sobie przekladac z kupki na kupke, ogladajac guziki i zakladajac na glowe kazda czesc. Dzis jej puszczalam banki mydlane, tez sie spodobalo.Niestety, same sie nie chca puszczac. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: jest ktoś? 13.02.06, 22:18 Ale tam sa fajne piosenki prz ktrych mozna tanczyc! co ona ma z tymi ciuchami? to typowa baba nie da sie ukryc. Matek co najwyzej sitko na glowe zalozy a ciuchy go tyle interesuja co zeszloroczny snieg.No moze adidaski, jak stoja na polce i wlasne skarpetki.A ! i zywo sie interesuje ubraniem przy ubieraniu vel rozbieraniu....tiaa....cale osiedle slyszy to jego 'zainteresowanie'. Banki mydlane to niezla zabawa, jeszcze nie robilismy.Co najwyzej dmuchanie piany przy kapieli (o ile nie ma tam kupy)albo zatapianie stateczkow, ktore wydaje takie fajne 'bul bul bul' Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: jest ktoś? 13.02.06, 22:21 Ona ma cos ze szmatami. Dzis, kiedy udawala, ze nie jest spiaca, spedzila 20 min (z zegarkiem w reku) na zabawie duzym sliniaczkiem. A wczoraj bawiła sie spodenkami, ktore maja zameczki. A najsmieszniejsze jest, ze pamieta, czym sie juz bawiła i siatka z ubraniami ogladanymi wczoraj, jutro bedzie na pewno nudna, musze inną wyjąc... Banki mydlane sa super. ps.chcesz morawskie czerwone wino? wlasnie pije... Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: jest ktoś? 13.02.06, 22:29 pewnie mam szklanke po soku, nada sie, co? bo nie chce mi sie wstawac po stosowny kielich. Hihi, swietnie to musi wygladac jak ona sie tak bawi tymi spodenkami) Aha, zapomnialam ze u nas hitem sa tez zabawy w ganianego i chowanego!!Pierwsze wyglada tak,ze no chce Matusia ubrac/przewinac i podchodze do niego mowiac "chodz Mateuszku" a on w dluga na czworaka i sie smieje A drugie wyglada tak,ze sie chowa za fotel w swoim pokoju, ja go szukam "Mateusz, gzdie jestes? Mateusz,gdzie jestes?" a on cichutko sobi kuca za fotelem i udaje,ze go nie ma.Jak go w koncu znajde to sie chichra (hihra? chihra?hichra?) i ucieka.I przez pol godziny moze sie bawic w ganianie na czworakach dookola fotela. I po tej zabawie doszlam do wniosku ze czworakowanie boli.W kolana. Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: jest ktoś? 13.02.06, 22:32 No to juz nalewam. Moze byc szklanka, to dobre winko, Frankowka sie nazywa. Wytrawne, mniam. Uwielbiam morawskie wina. My sie tez bawimy w goniono-chowanego, rozkładam taką duża podwojna poduche z sofy i biegamy dookola, jak ją dogonie to tez peka ze smiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: jest ktoś? 13.02.06, 22:34 ciekawe co w tym takiego smiesznego? Wielka mama na czworakach? Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: jest ktoś? 13.02.06, 22:36 albo wielka mama wreszcie na moim poziomie... Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: jest ktoś? 14.02.06, 09:05 i tak dobrze, ze na brzuchu nie musimy smigac... Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: jest ktoś? 14.02.06, 09:42 hehehe, podobno dobre na miesnie brzucha to smiganie na brzuchu Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: jest ktoś? 14.02.06, 09:45 dobra, dobra, odcisków na kolankach nie masz? Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: jest ktoś? 14.02.06, 09:49 Ty, jakby to powiedziec, wstretna babo!na brzuch! Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: jest ktoś? 14.02.06, 09:50 mam przerwę śniadaniową, brzuchołaz śpi)) Odpowiedz Link Zgłoś
enja11 Re: jest ktoś? 14.02.06, 09:48 ja ostatnio popatrzyłam na swoje nogi na basenie i się przeraziłam - tylu siniaków (od biegania na kolanach, wnoszenia wózka) to ja od wczesnej podstawówki nie mialam! Odpowiedz Link Zgłoś
enja11 Re: jest ktoś? 14.02.06, 09:51 wiolkak napisała: > taaa, dobrze ze jest wymówka że niby co? pagajem po nogach dostałam na walentynki np i ściemniam, że to od wóżka?))) Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: jest ktoś? 14.02.06, 09:52 ja tam nie wiem czym dostałaś, ale widzę że wystarczy uderzyc w stół itd Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: jest ktoś? 14.02.06, 09:50 ja odnoszenia wozka mialam siniaki na kosci miednicy, hehehe.Wtedy mi jeszcze wystawaly, teraz na prozno jej szukac.... Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Wiolka, 14.02.06, 14:42 nie mam kota, Wiolka. Szwagier ma, ale nie sadze, zeby mi pozwolił kotem obracac... Odpowiedz Link Zgłoś