kpaxstar 17.02.06, 10:41 Witam, Jetem Magda, mama 10,5 miesięcznego Szymcia. Mieszkamy w Łodzi.Zapraszam na boski trunek i ciacho na zagryche) w celu wkupienia sie oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kangur4 Re: nowa 17.02.06, 10:44 A jakie ciacho? Bo wiesz, my tu wybredne jesteśmy Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: nowa 17.02.06, 10:51 Witajcie! Twój synek ma piękne imię) Ja bym poprosiła o serniczek Odpowiedz Link Zgłoś
kpaxstar Re: nowa 17.02.06, 10:55 Dzięki. Też mi się baaardzo podoba. Niedługo przygotuje fotki do wstawienia to Szymcio będzie do oglądnięcia. Odpowiedz Link Zgłoś
kpaxstar Re: nowa 17.02.06, 10:53 specjalizuje sie w szarlotce i serniczku. Dodam że ponoć są pyszne!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kpaxstar Re: nowa 17.02.06, 10:56 Miłe przywitanko. Spora porcja serniczka dla Pani proszę Odpowiedz Link Zgłoś
z1mka Re: nowa 17.02.06, 10:55 to dla mnie serniczek oczywiście, naturalnie z dużą ilością rodzynek! witaj i czuj się jak... wśród Zadowolonych Starych Dup... nie wiem kto to wymyślił ale jest rewelacyjne... Ale przepraszam, niektóre są Młode Dupy... Odpowiedz Link Zgłoś
kpaxstar Re: nowa 17.02.06, 11:00 prosze talerzyk z duzą porcją ciacha. hihi no cóż 18tke juz dawno za mną także niesety zaliczam się do tych 1szych Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: nowa 17.02.06, 11:02 o, kolejna zawodowa forumowiczka)i przygotowana do powitania! Witaj,witaj! Szymusie faktycznie nie dosc ze maja ladne imiona, to jeszcze sa przystojnii madrzy, prawda Xemm? Ja tez moge zjesc sernik, a co tam! Odpowiedz Link Zgłoś
z1mka Re: nowa 17.02.06, 11:13 właśnie!! zdjęcia przystojniaka Szymusia, byle szybko! Bo Marysia nie obstawiona jeszcze! Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: nowa 17.02.06, 11:21 całkowita racja, MMala Same superlatywy ) Ale rozumiesz mnie oczywiście, bo z Mateuszami jest dokładnie to samo ) Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: nowa 17.02.06, 11:29 xemm1 napisała: Ale rozumiesz mnie oczywiście, > > bo z Mateuszami jest dokładnie to samo ) Alez oczywisciew koncu to biblijne imiona a propos, wiesz ze jak bede przypadkiem miala syna nr 2 (bo oczywiscie ma byc corka), to bedzie mial na imie Szymon?Mateusz i Szymon, ladnie, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: nowa 17.02.06, 11:35 Mmala, nie tylko ładnie, ale i ślicznie ) A przy opcji "córeczka" - jak będzie miała na imię? Byłam na poczcie Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: nowa 17.02.06, 11:40 no wlasnie nie jestesmy do konca zdecydowani, narazie wygrywa Ola tak mialo byc gdyby przpadkiem zamiast Mateuszka urodzila sie dziewczynka.Ale podoba mi sie tez Lena, Martyna, Blanka, Hania, Zuzanna..... Ide na poczte Odpowiedz Link Zgłoś
kpaxstar Re: nowa 17.02.06, 17:04 > A przy opcji "córeczka" - jak będzie miała na imię? Nie wiem czy wiecie ale jest żeńska odmiana tego imienia - Szymonetta! Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Re: nowa 17.02.06, 11:04 Witaj i rozgość się u nas. Serniczkiem nie pogardzę. Do serniczka kawkę, jeśli moge prosić, a szampana wypiję wieczorem. Zostaw jakąś butelkę, żeby mi z tej otwartej bąbelki nie uciekły. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_mama_jasia Re: nowa 17.02.06, 11:24 Witaj. A propos starych dup - moja ciotka jak rodziła pierwsze dziecko w wieku 34 lat, to na karcie szpitalnej napisali "stara pierwiastka". Fakt, że było to 16 lat temu....... Odpowiedz Link Zgłoś
anetka75 chętnie korzystam z zaproszenia 17.02.06, 11:41 najpierw toast... i teraz wypieki!!! jak ja lubię domowe ciasto ))) Z1mko! Wiktoria też nie obstawiona! W końcu muszą o niej napisać w "Kronice towarzyskiej". Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: nowa 17.02.06, 12:51 A ja poprosze o tiramisu, co mi pozalowala wczoraj niejaka Izabela. Witaj, Magdo, matko Szymona i znawczyni forumowych zwyczajow. Mmala, wiesz, ze do 5 m-ca bylismy pewni, ze Malgosia jest Mateuszem? Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: nowa 17.02.06, 14:03 Pam, to na M i to na M, moglo sie pomylic) ja mialam ciuchutka malenka nadzieje, ze bedzie Olenka, mimo ze wiedzialam ze bede miala syna Mateusza zanim w ogol zaszlam w ciaze.A jak juz zaszlam, to od razu mowilam do brzuszka "Mateuszek", jak wiec lekarz w 20stym ktoryms tygodniu zapytal czy powiedziec jaka jest plec, to powiedzialam, ze i tak wiem, hehe.Choc przez ulameczek sekundy myslalam,ze moja intuicja jednak sie myli. A teraz mam Mateuszka i nie wymienilabym go na Olenke, nawet tak cudna jak ma Duram czy Aga Odpowiedz Link Zgłoś
duramgama Mmala: 17.02.06, 17:29 skoro podoba Ci sie imię Ola i lena to może... Olena?)) To takie piękne imię dla kobiety I witam Nową Mamę serdecznie. Za ciasto dziekuję, bo się dziś nieprzyzwoicie przesłodziłam czekoladkami o wdzęcznej nazwie Malaga, ale napiłabym się wina. I lecę sprawdzić czy gulasz dochodzi, bo pan Mąż na spóźniony obiad (niczym Słowik) zaraz zawita... Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Mmala: 17.02.06, 20:22 Olena....hmmm....jakos niebardzo, to brzmi jak "niepelna" Olenka A moze Aleksandra Lena albo Lena Aleksandra ...? Odpowiedz Link Zgłoś
aga21c Re: nowa 17.02.06, 13:06 Witamy!!! Ja również poproszę tiramisu (w sumie to prawie jak sernicze ) i kawusię dobrą )). Aga Odpowiedz Link Zgłoś
ezrapound witamy w sekcie! 17.02.06, 18:39 I ostrzegamy, że to niebezpieczne, amoralne i uzależniające. Odpowiedz Link Zgłoś
kpaxstar Re: witamy w sekcie! 17.02.06, 22:13 No cóż zaryzykuję Dzięki wielkie wszystkim za miłe powitanko. Fotki Szymusia już do oglądnięcia w galerii. Odpowiedz Link Zgłoś