kiniasek 16.03.06, 09:27 Witam, przygotowałam kawkę wszelkiej maści...dodatki są...ciasteczka dla tych co ne tyją od patrzenia na jedzenie też są)) brakuje mi tylko towarzystwa...zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wenus.z.willendorfu Re: kawka dla kogoś??? 16.03.06, 09:29 też piję kawę, ale ciachem mogłabyś poczęstować Odpowiedz Link Zgłoś
kiniasek wenus 16.03.06, 09:30 proszę bardzo juz podałam...a Frutka jak dziś wstawała????? Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: wenus 16.03.06, 09:34 Zaczynam podejrzewać, że Frutka ma jednak resztki współczucia dla biednych rodziców: owszem, obudziła się o piątej, ale prawie od razu zanęła i wstała dopiero o 6.30! Odpowiedz Link Zgłoś
kiniasek Re: wenus 16.03.06, 09:42 moze to wczesne wstawanie dzieci po Krakowie chodzi, bo moja Julka zaczęła wstawać o porach dla mnie niepojetych...jednak Frutce moze na razie nuty tylko trzymać Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: kawka dla kogoś??? 16.03.06, 09:31 ja chcę, my wstający do fabryki na pierwszą zmiane potrzebujemy duzej ilości kawy! Odpowiedz Link Zgłoś
dusiek7 Re: kawka dla kogoś??? 16.03.06, 09:57 ja też poproszę.. taką z mlekiem i cukrem Odpowiedz Link Zgłoś
z1mka Re: kawka dla kogoś??? 16.03.06, 10:08 Przyniosłam pierniczki alpejskie śliwkowe i białą czekoladę z rodzynkami! Częstujcie się! A po jakie licho mamy się odchudzać, skoro wiosny ni ma I tak wszelkie pulchności maskują się zgrabnie pod puchowymi kurteczkami. Wiosny nie będzie, śniegiem napiernicza aż miło! Pewnie w Krakowie też, ja jestem zaledwie 150 km od Krakowa, jak u mnie napiernicza to wam też mogę podesłać, a co?! A poza tym ja już wiem, czemu nasze małe tak wcześnie wstają Dziś w nocy przyszło do mnie rozwiązanie tej zagadki Wygląda to tak: One siedzą i podczytują nasze forum. Raz po raz ukazuje się tu tzmw "post podprogowy", niczym reklama podprogowa, który mówi: Fruuutka, wstaań skoroświt! Kaśkaaa, wstań skoroświt! MałgosiaaA! wstań skoroświt! I tak dalej i dalej po kolei, czasem tylko system któreś dziecię pomija, na szczęsliwą korzyść matki, która zaraz biegnie na forum pochwalić się, że się wyspała, wtedy system wyczuwa, że zrobił błąd i dziecię owej matki bombardowane jest postem podprogowym miliardkrotnie, więc nie wstanie przez najbliższy miesiąc po szóstej, o nie! Odpowiedz Link Zgłoś
kiniasek Re: kawka dla kogoś??? 16.03.06, 10:09 w Krakowie sypie cały czas...z1mka przegoń zimę bo zwariujemy ))) Odpowiedz Link Zgłoś
z1mka Re: kawka dla kogoś??? 16.03.06, 10:15 Ja już chyba nie mam na nią wpływu Wyrwało się spod kontroli A pamiętam, rok temu prawie wiosna była! Odpowiedz Link Zgłoś
kiniasek Re: kawka dla kogoś??? 16.03.06, 10:17 ja już wariuje od tej zimy...żeby chociaż słoneczko świeciło... Odpowiedz Link Zgłoś
z1mka Re: kawka dla kogoś??? 16.03.06, 10:21 Nawet się kurde na spacer nie da wyjść i Marysia marudna, bo się chyba z tydzień nie wietrzyła Matka też niedotleniona, szare komórki więdną, okropność, dlatego siedzę i zażeram się słodyczami! Odpowiedz Link Zgłoś
izka_74 To ja się dokładam :-) 16.03.06, 10:49 Bo mam dzisiaj imieniny i z tej okazji serwuję pyszny serniczek domowej roboty, takież kruche babeczki z kremem kajmakowo-czekoladowym, orzechem i migdałami, i torcik czekoladowy z kremem cytrynowym (to prezent dla babci, któa dzisiaj ma 75 urodziny). Jednym słowem pełen wypas - brać i się czestować A w pracy dostałam przepiękny bukiet cudownych czerwonych tulipanów, na które napatrzeć się nie mogę Chyba jestem szczęśliwa Odpowiedz Link Zgłoś
kiniasek Re: To ja się dokładam :-) 16.03.06, 10:53 wszystkiego najlepszego z okazji imienin...poproszę torcik..i składam też życzenia dla babci Odpowiedz Link Zgłoś
izka_74 Re: To ja się dokładam :-) 16.03.06, 10:55 A dziękuję - w imieniu swoim i babci oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
kiniasek izka_74 16.03.06, 11:00 a nie ma za co cała przyjemność po mojej stronie ) Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: To ja się dokładam :-) 16.03.06, 11:05 wszystkiego najlepszego i przspanej nocy, żeby się dzisiaj Pawełciu nie budził i nie marudził! a co! (ten nieoczekiwany wylew szlachetności, zaskoczył nawet mnie samą) Odpowiedz Link Zgłoś
izka_74 wiolka 16.03.06, 11:40 Aż się boję dziękować Choć jak rozumiem to życzenia z cyklu: i żebyś szóstkę w totka trafiła Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: wiolka 16.03.06, 13:13 nie, naprawde tak mi się jakoś szczerze wyrawało, aż mi samej niezręcznie 6 w totka to ja nikomu nie życzę, bo jeszcze pech zechce i się sprawdzi! Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Re: To ja się dokładam :-) 16.03.06, 11:22 wszystkiego najlepszego! A slodkosciami sie wirtualnie poczestuje Odpowiedz Link Zgłoś