wenus.z.willendorfu 19.03.06, 08:39 Wenus- obecna! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiolkak Re: Niedzielna lista obecności 19.03.06, 08:59 pierwsza zmiana śpi, jestem i ja! Odpowiedz Link Zgłoś
ezrapound Re: Niedzielna lista obecności 19.03.06, 09:04 Ezra - też obecna! Ale mam na kolanach niezwykle dynamiczną małą królewnę, więc nie wiem na ile moja obecność może być owocna. Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Niedzielna lista obecności 19.03.06, 09:19 ja również składam swój podpis na liście ) Dzień dobry Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Niedzielna lista obecności 19.03.06, 09:20 ale cię wyczułam, akurat zerknęłam i proszę! Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Niedzielna lista obecności 19.03.06, 09:27 Twoja czujność jest imponująca a o której to pani Prezes raczyła otworzyć swe oczęta?? ps. Wiolka koniecznie musisz kupić ostatnie "Dziecko" jest tam przepis na "Kurczaka pani prezes", jak znalazł dla carycy Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Niedzielna lista obecności 19.03.06, 09:29 zeskanuj i wyślij, albo przepisz - dla synowej nie załuj! a caryca tradycyjnie juz o 6 usiadła na łóżku i poinformowała, ze sie bawimy! Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Niedzielna lista obecności 19.03.06, 09:35 jedyny sprzęt jaki w tej chwili posiadam są palce i klawiatura ) no chyba, że cyknę fotkę, o! Ta szósta u Was jest przerażająca, a się synowa - skowronek trafiła, a o której Kasia zasypia? Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Niedzielna lista obecności 19.03.06, 09:38 normalnie wzięła i się zepsuła, jeszcze miesiąc temu spała bite 12 godzin, od 8 do 8, a teraz idzie spac koło 9 i wstaje o 6, przy czym pierwsze budzenie jest o 5, siada na łóżku i informuje mnie, ze chce cycy i na te nieszczęsne cycy jeszcze ją godzinkę zbajeruję Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Niedzielna lista obecności 19.03.06, 09:44 czyli co po odstawieniu cycy, pobudka o 5????!!!! No bo czym ją bedziesz bajerować? Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Niedzielna lista obecności 19.03.06, 09:45 zaknebluję gówniarę! ja już ledwo żyję, oczy mi sie kleją, piach pod powiekami, odjazd Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Niedzielna lista obecności 19.03.06, 09:58 Wiolka trzeba być elastycznym ) Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Niedzielna lista obecności 19.03.06, 10:02 to już Ci mówiłam, że ja człowiek guma jestem! poza tym odstawiać narazie nie będe bo za słaba psychicznie jestem, taka jest zacieta z tym cycem, ze szok, ja podziwiam dziewczyny, którym sie udalo odstawić dzieci, no poza Kangurem oczywiście, bo Matylda to jest ewenement na skalę światową Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Mamy mały tłum od rana ;-) 19.03.06, 09:23 do której pociechy dały się dzisiaj wyspać? Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Mamy mały tłum od rana ;-) 19.03.06, 09:26 tradycyjnie do 6, ale zapowiedziałam od razu, zeby na mnie nie liczyła bo oka nie otworzę! Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Mamy mały tłum od rana ;-) 19.03.06, 09:28 u nas 8:05, oj cięzko było otworzyć oczy po wieczorze filmowym Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Mamy mały tłum od rana ;-) 19.03.06, 09:30 Ty mnie nawet nie denerwuj, ja już chodzę jak zombi, nie wiem o co chodzi! jak wstanie to pojedziemy na zakupy do Hipcia, będą 2 godziny spokoju Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Mamy mały tłum od rana ;-) 19.03.06, 09:36 my za jakąs godzinkę śmigamy na przedpołudniową kawkę do znajomych, a popołudnu ma nam się chyba zwalić familia... ps. ale mi net zamula Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Mamy mały tłum od rana ;-) 19.03.06, 09:39 ja ją wywiozę, niech sobie poogląda wielkiego świata jesteśmy udupieni w domu od 5 dni, tatko prycha, kaśka ma katar, nikt nas nie chce Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Mamy mały tłum od rana ;-) 19.03.06, 09:50 biedni wyizolowani kontakt z ludźmi dobrze Wam zrobi Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Mamy mały tłum od rana ;-) 19.03.06, 09:51 nam tak, gorzej ludziom jak zobaczą takie umęczone twarze Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Mamy mały tłum od rana ;-) 19.03.06, 10:01 faktycznie zobaczyć zombi w środku niedzieli średnia przyjemność ) ps. spadam, idę podać swojemu szefowi drugie śniadanie i zmykamy. Odpowiedz Link Zgłoś
be-ko Re: Niedzielna lista obecności 19.03.06, 10:36 Ja tez jestem (musze wczorajszy wątek o Szczuce doczytać), ale zaraz spadam, ale później będę Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Wiolka, ja sie dopisuje 19.03.06, 11:30 do zombi dzisiaj. Mlodziez poszla spac o 22.30 (a do wczoraj chodzila o 21)i wstala o 5.30, a po cycu o 6.30 i zla byla jak diabli. A im wiecej jojczala, tym bardziej mnie krew zalewala. W koncu sie zamknelam w kuchni, zeby jej nie pobić i tak siedziała pod drzwiami i się darła. A potem zasnęła w wozku w ciągu 3 minut i spi do teraz. Grr. A planowe spanie mialo byc o 13.30. I ciesz sie czlowieku, ze dziecie ma taki slicznie ustalony rytm... My wczoraj bylismy w Brnie na babce, Malgol byl grzeczny i kochany, jak zwykle bardzo zadowolony, ze sie dzieje cos innego niz zwykle. A dzis raczej nic nie bedziemy robic, pewnie ją wysle z tatulem na spacer, jak juz sie krolewna obudzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kiniasek kiniasek jest ! 19.03.06, 11:25 lepiej późno niż wcale melduje się...i nie myslcie,ze do tej pory spałam Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: sie żyje 19.03.06, 13:13 lepiej pozno niz wcale ale jestem Ja tam sie nie chce chwalic ale wczoraj Matek u dziadka zrobil 6 krokow (w strone yv, a jakze!) a potem w domu 13 (TRZYNASCIE) w strone lyzeczki z jedzeniem!! Dzisiaj tez juz troche podreptal, robi sie coraz odwaznijeszy, i juz spi.Wstal calkiem przyzwoicie bo o 8,45 Witam wszystkich!! Hipicia, czy Ty nie powinnas juz rodzic? Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Mmala, i Ty jeszcze śmiesz twierdzić 19.03.06, 14:31 że Mateusz nie chodzi??!! A te trzynaście kroków to co? Krasnoludki go przeniosły?? ;-p Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Mmala, i Ty jeszcze śmiesz twierdzić 19.03.06, 14:48 nie, to byl raczej ped za jedzeniem! A tak powaznie, napisze,ze chodzi jak bedzie wiecej czas na dwoch konczynach niz na czterech, narazie sobie tak "podreptuje", tu dwa kroczki, tam trzy kroczki ale zeby przejsc z jednego pokoju do drugiego to jeszcze daaaaleeeekoooo!! Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Hipciu 19.03.06, 14:33 wiesz, że jeżeli któregoś dnia nie odezwiesz się na forum, to od razu otwieramy szampana za pomyślne rozwiązanie? Odpowiedz Link Zgłoś
kpaxstar ja też obecna 19.03.06, 16:01 Szymuś ucina sobie poobiednią drzemkę,a ja sie odhaczm na liście obecności Odpowiedz Link Zgłoś
z1mka Zdążyłam, 19.03.06, 17:34 jeszcze jest niedziela... A Co Boska Wenus rozdaje, bo taki wątek bez rozdawania, to czy ja wiem, zwłaszcza w niedzielę... Dopiero terza jestem, bo musiałam łapać po domu moje raczkujące niemowlę biegające za bąkiem. Jaka ona jest zabawna, łapki tak wysoko podnosi, jak mi się uda szczelić fotkę, to umieszczę. Ale za to mam super fajną fotkę - kompozycja warzywna, ktora się ułożyła sama, jakbyście zobaczyły, to byście nie uwierzyły, że ona sma się tak skomponowała, ale nie wiem, czy mogę ją tu umieścić, mogę przesłać za to na priv jak ktoś chce - fotka jest naprawdę niecodzienna Pozdrawiam wsystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
z1mka Re: Zdążyłam, 19.03.06, 17:53 ale nie wiem, czy mogę ją umieścić w galerii to dość lubieżne zdjęcie Odpowiedz Link Zgłoś
z1mka Re: Zimka 19.03.06, 18:17 wysyłam, mam nadzieję że dojdzie, bo poczta stwarza problemy Najciekawsze w tym jest to, że to się naprawdę tak samo ułożyło, a wszystko przez to, że stukłam szklanke Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Zimka 19.03.06, 18:21 pożyjemy, zobaczymy. zobaczymy, uwierzymy lub nie Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: Zimka 19.03.06, 18:31 i ja! i ja! (jak wszystkim wysyłasz, to wszystkim) Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: he, he 19.03.06, 18:37 aż dziw bierze, że ta kompozycja taka przypadkowa ))) Odpowiedz Link Zgłoś
z1mka Re: he, he 19.03.06, 18:49 No powysyłałam. bo coś ta poczta mnie w ciula robi, nie zapisuje tego co wysyłam i nie wiem czy wysłane czy nie. Ale naprawdę to jest dzieło przypadku, sama się zdziwiłam, bo brukselka była w innej siatce a marchew w innej i jak one się tak dogadały??? jakim cudem??? Tak, zakupy hurtowe, bo ja oszczędna jestem i potrafię ugotować zupę na starym papuciu nawet)) A myślicie, że taki obrazek może coś oznaczać, może należy powróżyć jak z fusów i coś odczytać Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: he, he 19.03.06, 18:50 Dobra, dobra, przypadek brukselki i marchewki- to jakiś nowy termin medyczny? ;- ) Odpowiedz Link Zgłoś
z1mka Re: he, he 20.03.06, 10:19 wenus.z.willendorfu napisała: > Dobra, dobra, przypadek brukselki i marchewki- to jakiś nowy termin medyczny? ; > - > ) Tak, Wenus, ta nazwa określa Jarzynową Grypę Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Re: Niedzielna lista obecności 19.03.06, 22:14 jeszcze jest niedziela, wiec sie melduje. Wlasnie sie konczy dlugi weekend (z okazji sw. Partyka w piatek byla laba). Mielismy gosci, Szafka byl po prostu wniebowziety taka iloscia osob w mieszkaniu - on bardzo towarzyski jest. No i w piatek byla u nas parada (a mieszkamy w naprawde malej miejscowosci). Tatus trzymal Szafke na rekach, a maly byl zainteresowany WSZYSTKIM na tej paradzie A teraz pochrapuje (Szafka, nie tatus), ja mam Tyskie i nadrabiam zaleglosci, czyli laze po forumie Odpowiedz Link Zgłoś
enja11 Re: Niedzielna lista obecności 19.03.06, 22:51 Ja też zdążyłam na niedzielę) Byliśmy dzisiaj w markiecie zakupic buty Jachowi ale się jeszcze wstrzymamy, bo Bartki za grube miliony to takie więcej letnie są, a ja chcę coś na teraz, żeby jachu trochę po roztopach polatał. Też spróbuję trochę forumowo nadrobić, ale nie wiem czy dam radę bo mi się oczy kleją Acha, i też chcę tą lubieżną fotę Odpowiedz Link Zgłoś
z1mka Lubieżne zdjęcia:) 20.03.06, 10:17 o tak będzie prościej zimki.republika.pl/marchew/marchew.jpg zimki.republika.pl/marchew/marchew2.jpg zimki.republika.pl/marchew/marchew3.jpg Odpowiedz Link Zgłoś