Dodaj do ulubionych

pierwsza strona

08.04.06, 13:25
ha, jak łatwo tu (na NiM) dzisiaj wejść, znów już z pierwszej stony gazety.pl
może jakiś toast?
Obserwuj wątek
    • xemm1 Re: pierwsza strona 08.04.06, 13:54
      Tato_Olka świetny pomysł wink) co masz w barku?
      Ja to wiem kiedy się pojawić wink)
      • mooh Xemm 08.04.06, 16:34
        Jak przeprowadzka?
        • xemm1 Re: Xemm 08.04.06, 22:41
          Mooh na razie jesteśmy "w lesie" i w związku z tym miewam "doły"...
          A weekend majowy (planowana przeprowadzka) dopiero przed nami...
    • wenus.z.willendorfu Re: pierwsza strona 09.04.06, 13:21
      spóźniłam się o dobę na ten toast, ale może jeszcze resztki jakieś dla mnie zostały?
      • tata_olka Re: pierwsza strona 10.04.06, 21:51
        spokojnie, juz trzeci dzień tam wisimy,
        здоровье, cheers, à votre santé!
        • duramgama Re: pierwsza strona 10.04.06, 21:52
          Czy w tym wątku ktoś polewa?
          • mooh Re: pierwsza strona 10.04.06, 21:55
            Autor by mógł. Ja już przytuptałam z kieliszkiem i się delikatnie podmawiam.
            • duramgama Re: pierwsza strona 10.04.06, 21:56
              Autor! Autor!
              • mmala6 Re: pierwsza strona 10.04.06, 22:00
                ja jestem dosc tepa bo nigdy nie wiem o jakiej 'pierwszej stronie' mowa.Ale
                napic sie mogewink nawet mam czym!!!Redsa sacze....
                • mooh Re: pierwsza strona 10.04.06, 22:01
                  O tę pierwszą stronę www.gazeta.pl/0,0.html
                  • duramgama Re: pierwsza strona 10.04.06, 22:03
                    Mmala, zawsze tu się jakis powód do popijania znajdzie. Czy to naprawdę tak
                    istotne która to strona?wink

Czy Autor-Autor wyszedł z imprezy po angielsku?
                  • mmala6 Re: pierwsza strona 10.04.06, 22:04
                    aaaaaa, dziekismile ja tam nigdy nie patrze co tam jest tylko na gorze klik na
                    forum i jestemsmile a to zdjecie podwodne to nie z naszej sekty, prawda????
                  • tata_olka Re: pierwsza strona 10.04.06, 22:05
                    Teraz polewam francuskie

pretekst jak pretekst, ale wino dobre wink
                    • mmala6 Re: pierwsza strona 10.04.06, 22:10
                      Tato-Olka z Toba to nigdy nic nie wiadomo, nawet Cie obgadac nie mozna, bo nie
                      wiadomo czy jestes czy niewink
                      Ja cos nie bardzo z winami ostatnio, wole piwo.
                      • duramgama Re: pierwsza strona 10.04.06, 22:13
                        Ja poproszę wino. Lej Tato_Olka!smile
                        Co prawda ostatnio pite przeze mnie wino "a la teść" zmorzyło mnie w kilka
                        minut, ale może francuskie będzie dla mnie łaskawsze i pozwoli mi chwilę
                        pobuszować w stanie nie wskazującym na wysokie spożycie.
                    • mooh Tato_Olka 10.04.06, 22:10
                      To ja poproszę.
                      Widziałam zdjęcia Olka w naszej Galerii. Fajny chłopak. Umie już sam umyć ręce?
                      • mmala6 Re: Tato_Olka 10.04.06, 22:19
                        mooh napisała:

Umie już sam umyć ręce?

Tato_0lka, powiedz, ze nie!!!

No chyba sie bardzo nie zdziwie,Olek byl zawsze szybki w te klockiwink
                        Fotki Olka sa powalajace, ale coz skoro sam Olek jest powalajacysmileno i ubierany
                        przez samych mistrzow 'hout cuture (czy jak to sie tam pisze) a Paris' (mam
                        nadzieje,ze docenicie moj francuski! ostatnio uzywalam na maturze 12 lat temu!wink).
                        • duramgama Re: Tato_Olka 10.04.06, 22:23
                          Olek NA PEWNO umie sam umyć ręce i na dodatek pewnie nie je już mydławink
                          Jako że Mama_Olka sugerowała jakieś przyszłe powiązania matrymonialne pomiędzy
                          Olkiem a Olenką, wchodzę czasem do ThebeściOlkowej galerii na przeszpiegi czy
                          sie tam z kobietami nie pokazuje (a pokazuje się, niestety!).
                          Widziałyście chłopaka w... ulu? Jaki pracowity jest, cała pasiekę pewnie zdążył
                          "obrobić"...
                          I jak kocha przyrodę - mróweczki, muszki... cudny!
                          • mmala6 Re: Tato_Olka 10.04.06, 22:24
                            Duram, az Ci normalnie zazdroszcze takiego ziecia! lepszego bym sobie nie
                            wymarzyla dla swojej przyszlej corkismile) (Matus jest poza konkrencjawink)
                            • tata_olka Re: Tato_Olka 10.04.06, 22:29
                              co do piwa mam też warkę
                              a z plotek, to my mieliśmy alert ciążowy, ale wyszła jedna kreska, więc czekamy
                              dalej tak chciałbym mieć córeczkę ...
                              duram, to że zobaczyłaś Olka w łóżku z inną to nic nie znaczy!!!
                              Olek przepada za Srajdzinką i tez ją razem szpiegujemy
                              • duramgama Re: Tato_Olka 10.04.06, 22:33
                                > duram, to że zobaczyłaś Olka w łóżku z inną to nic nie znaczy!!!

Ależ naturalnie! Właśnie to kilka dni temu tłumaczyłam Srajdzince: "Córeczko,
                                jeśli zastaniesz kiedykolwiek swojego narzeczonego/męża w łózku z inną to NA
                                PEWNO o niczym nie świadczy poza faktem, że być może razem odbywali popołudniową
                                drzemkę".

Tato_Olka, niech się Olek wyszaleje za młodu, żeby mu potem, w statecznym wieku
                                "mężowym" głupoty po głowie nie chodziły. No!
                                • mooh Duram 10.04.06, 22:37
                                  Jest jeszcze mądrość, którą koniecznie trzeba przekazać córkom: nigdy po
                                  podróży nie wracaj do domu wcześniej niezapowiedziana, bo potem być może
                                  będziesz się musiała do czegoś ustosunkować.
                                • mmala6 Re: Tato_Olka 10.04.06, 22:37
                                  Duram, podziwiam Twoja wyrozumialosc.U nas niestety nie ma lekko i mimo calego
                                  glebokiego uczucia do, najpierw Glizdeczki (a propos, gdzie jest OWCA????) a
                                  potem Frutki, musielismy zerwacsad( Dziewczeta niestety nie grzeszyly wiernoscia....
                                  • duramgama Re: Tato_Olka 10.04.06, 22:40
                                    Jak rozumiem chłopak "po przejściach" ma większe prawo folgować swoim
                                    hm...zachciankom... niźli mężczyzna, który znalazł tę pierwszą, jedyną i wierną..?

A może należy odwrócic kolejność? Czy one nie odeszły z jakiegoś konkretnego
                                    powodu, hmmm..?
                                    • mmala6 Re: Tato_Olka 10.04.06, 23:21
                                      w ten sposob zawsze mozna kota ogonem odwrocic i stwierdzic 'ja zdradzilam ale
                                      to Ty mnie do tej zdrady popchnoles'.Nie, nie, nie.Moj syn ma to po mnie.Ja
                                      zdrady nie wybaczam i nie ma,ze to moja wina.
                                      smile
                            • duramgama Re: Tato_Olka 10.04.06, 22:30
                              >dla swojej przyszlej corkismile)

Mmala, Ty się lepiej przyznaj kiedy ta córka na świat przyjdzie...
                              • mmala6 Re: Tato_Olka 10.04.06, 22:31
                                jeszcze nie predko, Duram.Spokojniesmile)Olenka nie musi sie spieszycsmile
                                • duramgama Re: Tato_Olka 10.04.06, 22:35
                                  Mmala, Ty nic nie rozumiesz... Ja kiedyś powiję syna równie wspaniałego co
                                  Srajdzinka, jeśli Twoja córa upodobni się choć trochę do swojego zdolnego brata...
                                  wink
                                  • tata_olka Re: Tato_Olka 10.04.06, 22:38
                                    a jak będzie równie niedostępna i zatopiona w filozoficznych rozważaniach?
                                    • mmala6 Re: Tato_Olka 10.04.06, 22:39
                                      alez czy takie kobiety nie sa nad wyraz pociagajace??smile
                                      • duramgama Re: Tato_Olka 10.04.06, 22:42
                                        mmala6 napisała:

> alez czy takie kobiety nie sa nad wyraz pociagajace??smile

Ależ są!! są!!
                                      • tata_olka Re: Tato_Olka 10.04.06, 22:42
                                        oj tak
                                  • mmala6 Re: Tato_Olka 10.04.06, 22:39
                                    duramgama napisała:

> Twoja córa upodobni się choć trochę do swojego zdolnego brata
                                    > ...
                                    > wink
                                    >
                                    Czy Ty aby nie pomyslilas z kims Matusia??wink moze z Kuba? wink))
                                    • duramgama Re: Tato_Olka 10.04.06, 22:41
                                      Mmala, czy Matka można z kimkolwiek pomylić..?
                                      • tata_olka Re: Tato_Olka 10.04.06, 22:45
                                        z konfucjuszem
                                        • wenus.z.willendorfu Re: Tato_Olka 11.04.06, 08:13
                                          nawet są podobni pod względem ilości uzębienia:
                                          pl.chinabroadcast.cn/mmsource/images/2003/09/29/kongzi.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka