wenus.z.willendorfu 25.05.06, 14:21 który uważa, że jestem najmądrzejsza i najpiękniejsza! Zgodnie z obietnicą, będę się tym chwalić przez najbliższe dwa miesiące (albo dłużej) ))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pampeliszka Re: Mam tajemniczego wielbiciela :-)))) 25.05.06, 14:23 Niektorzy to maja fajnie... Odpowiedz Link Zgłoś
izka_74 Re: Mam tajemniczego wielbiciela :-)))) 25.05.06, 14:24 A gdzie można sobie takiego tajemniczego znaleźć? Zdradź koleżankom, nie bądź taka Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Mam tajemniczego wielbiciela :-)))) 25.05.06, 14:26 Wenus, a jak bardzo jest tajemniczy? Jak tajemnik? Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak NIE LICZY SIE!!!!!! 25.05.06, 14:26 ja pierwsza chciałam mieć wielbiciela, który by sie we mnie beznadziejnie kochał! Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: NIE LICZY SIE!!!!!! 25.05.06, 14:27 Wiolka, co sie nie liczy? To, ze CHCIAŁAs MIEC jest niczym w porownaniu z tym, ze Wenus juz MA. Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: Mam tajemniczego wielbiciela :-)))) 25.05.06, 14:28 Mój wielbiciel jest bardzo tajemniczy, ale jeszcze bardziej inteligentny (bo od razu zauważył, że to ja jestem najmąrzejsza i najpiękniejsza) Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Mam tajemniczego wielbiciela :-)))) 25.05.06, 14:30 To juz nie Kangur jest Najpiekniejszy? No coz, czasem sie spada z piedestału i nic nie trwa wiecznie... Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Mam tajemniczego wielbiciela :-)))) 25.05.06, 14:31 nie liczy sie i już! Wenus zmałpowała i sobie wymyśliła, to nie jest nikt realny!!! nie bądx naiwna, w koncu znasz Wenus Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Mam tajemniczego wielbiciela :-)))) 25.05.06, 14:32 Tak myslisz? Ze siadla i wymyslila sobie wielbiciela? Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Mam tajemniczego wielbiciela :-)))) 25.05.06, 14:35 może Mama_Olka sie pomyliła i zamiast do mnie, to napisała do Wenus!? mówię Ci, ze zmałpowała, nie spodziewałam sie tego po niej! Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: Mam tajemniczego wielbiciela :-)))) 25.05.06, 14:37 Wiolka, Ty się tak nie pultaj ze złości, bo nawet straszne oko Ci już nie pomoże. Zaakceptuj fakt, że to ja mam wielbiciela, a Ty sobie możesz pomarzyć...;-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
izka_74 wiolka 25.05.06, 14:38 Ale zawsze możesz przebić wenus i znaleźć ( sobie dwóch jeszcze bardziej tajemniczych wielbicieli )) Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Mam tajemniczego wielbiciela :-)))) 25.05.06, 14:39 udowodnij!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Chciałam dodać 26.05.06, 10:56 że bardzo mi żal Wiolki. Tak się dziewczyna przejęła moim tajmniczym wielbicielem, że dostała rozdojenia jaźni i sama do siebie pisze kartki miłosne. Dziewczęta! Bądźcie dla niej dobre! Wiolka potrzebuje teraz dużo naszych ciepłych uczuć )) Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Chciałam dodać 26.05.06, 11:00 Wenus pamiętaj, że Pan Bog nie rychliwy, ale sprawiedliwy, jak Cię dopadnie karząca ręka sprawiedliwości to już Ci patolog będzie potrzebny tylko Odpowiedz Link Zgłoś