triada1301 12.09.06, 20:37 Które zabawki tej firmy okazały się u Was bezkonkurencyjne?? My uwielbiamy leżaczek-bujaczek, ale teraz chodzi mi głównie o zabawki które pokochały Wasza roczniaki??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
renata28 Re: Wasze hity z Fisher Price 12.09.06, 21:00 Przede wszystkim tańczący i śpiewający Elmo, cymbałki-piesek, taka niby- fontanna z ćwierkającymi ptaszkami i latającą dookoła bzykającą pszczółką, no i może jeszcze stolik edukacyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
pallmal Re: Wasze hity z Fisher Price 13.09.06, 07:09 moja lubi kaczuszke w kuli i klocki sensoryczne Odpowiedz Link Zgłoś
annka78 Re: Wasze hity z Fisher Price 13.09.06, 08:37 klocki sensoryczne - super hit Odpowiedz Link Zgłoś
anetina Re: Wasze hity z Fisher Price 13.09.06, 08:40 klocki sensoryczne i nie wiem, jak to się nazywa - organki, pod którymi najpierw dziecko leży, póżniej przy nich siedzi i stoi telefon tu mogę wymieniać kolejka z serii Little Peoples zwierzaki z tej samej serii myjnia ze zjazdem - to samo Odpowiedz Link Zgłoś
ola291 Re: Wasze hity z Fisher Price 13.09.06, 09:55 Seria little people - farma, garaż, arka Noego, kolejka. A także chodzik - jeździk. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta76 Re: Wasze hity z Fisher Price 13.09.06, 09:57 Na pierwsze urodziny - farma Little People - pierwsza zabawka, ktora wciagnela dziecko na pol godziny... Do tej pory sie bawi (czyli juz 1,5 roku). Poza tym przydal sie chodik pchacz jak sie uczyla chodzic, ale to krotko, klocki, ale tez niedlugo. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek15 Re: Wasze hity z Fisher Price 13.09.06, 13:28 piłeczkowa zjeżdzalnia seria Little people garaż, pociąg, farma wirujący spodek chodzik jeździk pchacz kolejka Geo Trax przyjaciele z wanny pzdr M Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Unikam 13.09.06, 20:34 ja mam nieciekawe doswiadczenie i generalnie unikam tej firmy 1. mata - piekielnie droga - wydawałoby sie fajna, z pałąkiem dla nóżek, przerabiana na namiot - pałąki sie wykrzywiły i nie doczekała następnego dziecka. Poza tym, paskudnie wykonane zabawki, najgorsza chińszczyzna. 2. klocki sensoryczni - nie rozumiem ich, co to za frajda, skoro nie można zajrzec do srodka i wyciagnąć tego, co tam jest? Moje dzieci miały, ale leżą w pudle, praktycznie nieużywane 3. pociąg little people - nudny, schemaatyczny i nierozwijający. najfajniejszy jest film mali odkrywcy z little people, dzieci troche bawiły sie pianikiem-gwizdakami. Choc dla leżącego dziecka pianinko nie sprawdza się. Dla siedzacego ok. pozd. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
saba30 Farma TAK! pociąg NIE? 14.09.06, 09:11 Duża farma Little people to po prostu rewelacja, daje wiele mozliwości - można włączać w zabawe inne zabawki (misie laleczki, samochody..) i niekoniecznie z Fisher Price. Ale ostatnio skusiłam sie i kupiłam na allegro pociąg... zmartwiła mnie Twoja opinia o nim.. Odpowiedz Link Zgłoś
apdutkiewicz Re: Wasze hity z Fisher Price 14.09.06, 09:19 Garnuszek - super zabawka dla mojego 10-miesięczniaka, ale i starsze dzieci przychodzące w gości lubią sie nim bawić. Odpowiedz Link Zgłoś
kaja05 Re: Wasze hity z Fisher Price 14.09.06, 21:49 hitem jest szczeniaczek-uczniaczek.uczy kolorów, liczb, alfabetu,śpiewa wesołe piosenki, mówi wierszyki, uczy części ciała.naprawde świetny.nasza 12 miesięczna niunia jest w nim po prostu zakochana. Odpowiedz Link Zgłoś
mysia125 Re: Wasze hity z Fisher Price 14.09.06, 23:06 Rodzinnym hitem jest domek FP - kilkanascie zabawek w jedym! Mlody dostal na pierwsze urodziny w styczniu, a nadal sie bawi - troche inaczej, niz wtedy, ale takie samo zaangazowanie. tak wyglada to w naszym domowym wydaniu: www.kasiamarcin.com/online/zblog.nsf/pictures/KZAI-6N7SE3 a tak na stronie FP: www.fisher-price.com/uk/infanttoys/product.asp?s=bulnl&id=30887 -------------- Kasia & Felix 23/01/2005 Felix for beginners Odpowiedz Link Zgłoś
yola66 Re: Wasze hity z Fisher Price 15.09.06, 09:24 seria Little People.... Pierwsze urodziny - farma, drugie - garaż... Teraz synek ma 3,5 roku i nadal się bawi tymi zabawakim Bardzo rozwijające bo dają możlwiość kreatywnej zabawy..... Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś