Gość: guest IP: *.* 16.03.01, 06:45 pytanie zadal mi monz a ja nieumie mu udzielic odpowiedzi a to pytanie brzmi tak czy dziecko u mamy w brzuchu robi siusiu i kupke nigdy sie nad tym niezastanawialam ale przyszly tatus ma taki oto dylemat Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: trudne pytanie IP: *.* 16.03.01, 11:41 Ojej, czytalam dokladnie jak bylam w ciazy, ale teraz syn ma 5 miesiecy a ja skleroze. Jesli sie nie myle to tak . Ale nie pamietam czy te odchody ida przez pepowine czy sa wchlaniane w wody. Trzeba spojrzec w jakas ksiazke albo prosciej zapytaj sie lekarza, oni sa przyzwyczajeni do "smiesznych" pytan.\nAska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: trudne pytanie IP: *.* 16.03.01, 13:24 Sika sterylnym moczem i go polyka i tak w kolko. Kupy nie robi, bo zywiony jest pepowina do krwioobiegu. Pierwsza kupka to tzw smolka chwile przed porodem lub w trakcie zabarwiajaca wody plodowe.\nKiedy dowiedzielismy sie tego od lekarza - piciu siuskow - zastanawialismy sie, czy pocalowac dziecko, jak sie urodzi.\nTo oczywiscie zart.\nPozdrawiam\nKasia Odpowiedz Link Zgłoś