Dodaj do ulubionych

zielone oczęta

IP: *.* 28.08.01, 16:20
tak sobie zaglądam w oczęta mojej córuni i tak się zastanawiam jaki będą miały kolor?kiedy waszym pociechom zmienił się kolor oczek?
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: zielone oczęta IP: *.* 29.08.01, 09:28
      Mojemu nigdy! Urodził się z brązowymi i tak ma. Co prawda, gdy się urodził, to ten brąz był pokryty taką jakby granatową mgiełką, a dookoła była granatowa obwódka. Potem (chyba około 6 mies) to zniknęło.
      • Gość: guest Re: zielone oczęta IP: *.* 29.08.01, 12:54
        a po kim ma oczęta? po Mamie czy Tacie?
        • Gość: guest Re: zielone oczęta IP: *.* 30.08.01, 07:53
          Mój mąż ma piwne oczy, ale nie takie ciemne, jak Szymek. Synek ma chyba oczy po babci (mojej mamie).
    • Gość: guest Re: zielone oczęta IP: *.* 29.08.01, 14:14
      Cześć!Mojej Zuzi zmienia się dopiero teraz , bardzo powoli (ma 10 miesięcy) - wcześniej były cały czas mocno niebieskie, a teraz na razie są takie pomiędzy piwnymi a zielonymi..EWA
    • Gość: guest Re: zielone oczęta IP: *.* 29.08.01, 20:46
      Moja córka urodziła się tradycyjnie z granatowymi i powolutku te oczka jej jaśniały i jaśniały aż na pół roku miała już na pewno jasnoniebieskie.
    • Gość: guest Re: zielone oczęta IP: *.* 30.08.01, 08:12
      Mojej małej też z z granatowych robiły się stopniowo niebieskie - po tatusiu.Włosy i karnacje też ma po im, czyli ona jasna blądynka z kręconymi włosami i niebieskooka a mamusia szatynka proste włosy i ciemne oczy. Oczki jaśniały stopniowo z graatowych , jak miała ok 6 miesięcy były już faktycznie niebieskie. Mała urodziła się z włosami ciemnymi i tylko po jednej stronie głowy miała jasne pasemko włosów, śmieliśmy się nawet , że mam odrazu balejaż(jak to się pisze?!)
    • Gość: guest Re: zielone oczęta IP: *.* 04.09.01, 11:32
      Z nadzieją w ciemnym granacie wypatrywałam choćby zielonkawej kropeczki...Miesiąc, pół roku, 9 m-cy...A tu brązowa plamka stała się wyraźniejsza, wieksza i w zasadzie ok. 10 miesąca na 100 % było wiadomo - sklonowany tatuś...ebe
    • Gość: guest Re: zielone oczęta IP: *.* 05.09.01, 18:29
      A mojej corce, gdy miala 1,5 roku w paszport wpisalismy "piwne", bo jakos szlo w tym kierunku. Teraz skonczyla 2 lata i nadal nie wiem: brazowe? szaro-brazowe? brazowo-szaro-niebieskie? Mysle, ze beda, tak jak w paszporcie, ale ciagle nie moga sie zdecydowac ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka