Dodaj do ulubionych

Już jestem...

IP: *.* 21.10.01, 14:24
Urodziłam się 9 października pół godziny po północy - chciałam zdążyć w terminie, ale niestety spóźniłam się pół godziny... Rodziłam się dwie godziny i osiemnaście minut, więc nie wymęczyłam mamy zbyt mocno... Po urodzeniu ważyłam 3750 i mierzyłam sobie 57 cm... Teraz jestem już w domku, spię, jem, brudzę pieluchy jak na przyzwoitego niemowlaka przystało...Aha... Mam na imię Zosia...można mnie obejżeć pod adresem www.zosia.migacz.plPozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Już jestem... IP: *.* 21.10.01, 15:57
      Witaj Zosiu!!śliczna z Ciebie dziewczynka :love: rośnij zdrowo,sypiaj spokojnie,rozdawaj uśmiechy na prawo i lewo.Gratulacje dla rodziców i wszystkich ,którym niesiesz radość :) Pozdrowionka Gosia :hello:
    • Gość: guest Re: Już jestem... IP: *.* 21.10.01, 16:02
      :hello:WITAMY!!!!
    • Gość: guest Re: Już jestem... IP: *.* 21.10.01, 20:16
      Zosiu! Witamy na świecie i na forum!!!Jaką masz fajną stronę internetową! - Przy okazji jest to podpowiedź dla przyszłej, niedoświadczonej Mamusi, jak o tej porze roku ubierać niemowlaczka ;)!:hello:Kasia R + Brzuszek 4 dni po terminie
    • Gość: guest Re: Już jestem... IP: *.* 21.10.01, 20:40
      Droga Zosiu, :bounce: :bounce: :bounce:witam na swiecie i usmiecham sie do Ciebie "pelna gebka".Serdecznie pozdrow swoja Mamusie od mojej Mamusi Patrycji - Patyka- Zosia :benetton: :spookie: :benetton:
    • Gość: guest Re: Już jestem... IP: *.* 21.10.01, 21:28
      Witamy Cię eDzidziusiu!!!Zosieńko jestes sliczna :love: Bądź zdrowa,madra i cały czas tak piękna!!!eRodzicom gratulujemy!!!!!!!!!!!!!!!! Beata, Olo Alcia i Zuzia
    • Gość: guest Re: Już jestem... IP: *.* 22.10.01, 06:46
      Zosia jest piękna!Gratuluję, niech się chowa zdrowa i wesoła
      • Gość: guest Re: Już jestem... IP: *.* 23.10.01, 01:21
        Gorace caluski dla slicznej Zosienki-przesyla Viola mama Kevinka.Zosiu jestes sliczna panienka :-)
    • Gość: guest Re: Już jestem... IP: *.* 22.10.01, 07:00
      Witaj Zosiu, pozdrawia Cie twoja imienniczka - trochę starsza - ur. 5 lutego. Cieszę się, że rośnie liczba Zoś - swoją drogą to w mieście, w którym sie urodziłam w Toruniu,Zosia to bardziej popularne imię. Tutaj w Wawie to piękne imię chyba się mamom tak nie podoba.
    • Gość: guest Re: Już jestem... IP: *.* 22.10.01, 08:55
      Droga Zosiu! WITAJ!!!Gorące pozdrowienia i serdeczne życzenia zdrówka, szczęścia i uśmiechów dla Ciebie i Twoich Najbliższych przesyłaŁukasz (2,5 lata) z mamą
    • Gość: guest Re: Już jestem... IP: *.* 22.10.01, 08:56
      Witaj Zosieńko! Jesteś prze-śli-czna!!!EWA
    • Gość: Anuśka Re: Już jestem... IP: *.* 23.10.01, 08:32
      Witaj na świecie aniołeczku ! Rośnij zdrowa na pociechę mamy i tatusiaOlcia z mamą Anią

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka