Dodaj do ulubionych

Uczona słuchaweczka

15.11.06, 14:20
Czy któreś dzieci mają taką słuchawke? Chciałabym kupić taką mojemu Kacperkowi
ale nie wie czy zabawka wytrzyma jego sposób bawienia się, tj. rzucanie i walenie.
www.merlin.com.pl/frontend/towar/459353;jsessionid=60314BC201CC679C74EF7388DD43DDFC.LB1Prosze
o recenzje.
Obserwuj wątek
    • luna333 Re: Uczona słuchaweczka 15.11.06, 14:31
      młody dostał na urodziny pierwsze i ją uwielbia ale odkąd skoćzył jakieś 13-14 m-cy nie powiem że się czegoś z niej nauczył ale lubi wciskać w niej przyciski, robić halo-halo (uwaga głośna jest) ale co do wytrzymałości - mói nią solidnie rzucił i w końcu zabawka się zbuntowała i siemega - przyciszyła - na szczęście mój ojciec jest elektronikiem i ją naprawił- tam jakiś dzyndzel w środku wypadł. Tak więc do rzucania moim zdaniem nie bardzo się nadaje.
      • agastrusia Re: Uczona słuchaweczka 15.11.06, 15:00
        Pół biedy kiedy przestanie grać - chodzi mi przede wszystkim o to czy się nie
        rozleci.
        • luna333 Re: Uczona słuchaweczka 15.11.06, 15:09
          rozleciec w mak to nie tyle że ma porysowany ekranik no i przyciszona była że ledwo słyszalna ale żaden element z niej nie wypadł a młody albo nią stuka w parapet, kaloryferlub podłogę albo siedząc na moim łóżku ciska nią o podłogę.
      • beatazet Re: Uczona słuchaweczka 17.11.06, 21:33
        luna333 napisała:

> (uwaga głośna jest)

Głośna ?? Ona się wycisza jak się wyciagnie z pudełka i taka jakby zawleczkę z
        czegos jak plastik. Ona ma byc cicha, nawet na pudełku jest napisane. najpierw
        wydawało mi się, że za cicha jest , ale teraz wiem juz dlaczego.
    • lidia23 Re: Uczona słuchaweczka 15.11.06, 23:44
      mój syn miał zabawkę słuchawkę ( ma 4 lata) obecnie bawi się nią moja córka
    • mammax Re: Uczona słuchaweczka 16.11.06, 11:14
      Mamy taką od dobrych kilku miesięcy a spadała i była zrzucana chyba z tysiąc
      razy i póki co nic się nie stało.
      Pzdr
      • beatakat Re: Uczona słuchaweczka 16.11.06, 12:12
        Mój synek ma ją z kilka miesięcy, jest b. wytrzymała i bardzo fajna, ma dużo
        możliwości. wzbudziła też duże zainteresowanie u koleżanki synka (15 miesięcy).
        Warto kupić.
    • steffan Re: Uczona słuchaweczka 17.11.06, 15:44
      moja córa 19 mies ma ją od niedawna. bardzo lubi tę zabawke i mysle, ze to
      fajna rzecz. co do wytrzymałości, to nie wiem, bo mała wyrosła już w dużej
      mierze z rzucania zabawkamismile
    • beatazet Re: Uczona słuchaweczka 17.11.06, 21:37
      Witam.
      magda dostala na roczek Ostatnio ( ma 15 miesięcy) chodzi i prubuje powtarzac co
      tam gadaja.
      Zabawka solidna to na pewno.
      • mama_basienki Re: Uczona słuchaweczka 18.11.06, 10:57
        Moja córcia ma ją od jakiegoś czasu ale dopiero terraz zaczęła ją naprawdę
        interesować (ma roczek). Co do głośności - rzeczywiście specjalnie jest cicha,
        ale moje sprytne dziecko + kilkukrotne zderzenie z podłogą i cicha być
        przestała smile. Innych "zniszczeń" nie stwierdzam smile,a mała też jeszcze lubi
        rzucać. Ogólnie jest naprawę wytrzymała i solidnie zrobiona. Ja polecam.smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka