Gość: guest
IP: *.*
11.01.02, 12:32
Czesć Emamki!Muszę się z wami podzielić pewną nowiną. Hm ... własnie zdałam sobie sprawę, że jeszcze niedawno pisałam na forum o moim Misiu 2, potem 2,5 latek.... A tymczasem po niedzieli Młody skończy trzy latka! Przecież to już kawaler! Mam nadzieję, że od wrzesnia pójdzie do przedszkola i da sobie tam radę. Tym razem biorę się za to na serio, papiery w marcu, potem razem w czerwcu na dni otwarte, a potem wrzesień...Niby daleko, ale ....Czas płynie tak szybko... Jeszcze niedawno pamiętam jak bujalismy go w kocu, albo "ćirlitalismy" w wózku, a teraz kładziemy się razem i daję mu rączkę i praktycznie sam zasypia. Niedawno nosił pampersy, a teraz woła nocnik...Niedawno czytałam mu książki a teraz ja czytam jeden wyraz a on dopowiada resztę lini... Taaak zostało nam trochę do "zrobienia"-pozbyć się smoczka i butelki. Ale jak sami wiecie: my schowamy a babunia odda spowrotem, bo go jej "szkoda". Nie powiem żebym się nauczyła żyć z tesciową pod jednym dachem, ale staram się trwać obok, dawać sobie radę z docinkami (w końcu to ja u niej mieszkam nie ona u mnie, no nie? i muszę trzymać mordkę na kłódkę). Dziękuję wam dziewczyny że wspierałyscie mnie w wielu trudnych momentach! Skorzystałam z wielu waszych rad i opini...I cieszę się bardzo że istnieje to forum, i że znaw niektóre z was nie tylko wirtualnie.A co do mojego Misia, życzę mu wiele zdrowia, fajnego dzieciństwa, udanych rodziców i rodzinki, i wszystkiego co najlepsze!Napisałam aby podzielić się z wami swoją radoscią. I po to abyscie wiedziały że trzeba łapać życie bo zbyt szybko ucieka. Praca, dom, zakupy...ale niech przede wszystkim najpierw będą dzieci! Bo są one najważniejsze! Całusy dla Misia i wszystkich edzieciaków!Mama Marta