IP: *.* 15.07.02, 11:46
Moja corka nie uzywala tego "mebla"- kiedy byla malutka, towarzyszyla mi w foteliku samochodowym, potem przyszedl czas na krzeselko. Tymczasem Junior fotelika nie lubi - wyraznie nie ta pozycja, kreci sie i usiluje z niego wysunac. Zastanawiam sie wiec nad kupnem lezaczka, lezalby na nim chyba bardziej plasko, a potem moglby siedziec. Jakie sa wasze doswiadczenia? Czy wasze dzieci lubily lezaczek i jak dlugo z niego korzystaly? I jaki model jest waszym zdaniem najlepszy?
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Lezaczek IP: *.* 15.07.02, 12:18
      Witaj!Moja córa korzystała z leżaczka ponad pół roku, bo dość późno zaczęła siedzieć (8 m-cy) i samodzielnie siadać (9 m-cy). Bardzo go lubiła, ja też, bo mogłam ją wszędzie ze sobą zabierać (mamy 5 pokoi, wtedy jeszcze kipsko umeblowane, i bez dywanów).Z perspektywy czasu widzę, że robiłam jeden bład - ona za dużo przebywała w leżaczku leżąc na plecach, a za mało na brzuszku na podłodze, co prawdopodobnie wpłynęło na tak późne siadanie.Niemniej jednak sprzęt się sprawdził znakomicie, jeździł z nami wszędzie, szczególnie, że nie mieliśmy wyjmowanego fotelika samochodowego, a u znajomych zawsze było ją w czym położyć.Jeśli się zdecydujesz na kupno leżaczka, to sprawdź, czy się dobrze buja, bo np. córa mojej przyjacióki wcale leżaczka nie lubiła, ale był źle wyważony i wcale się nie bujał.Myśmy mieli taki najzwyklejszy, najtańszy , polski.Pozdrawiam,Sylwia
      • Gość: 171176 Re: Lezaczek IP: *.* 15.07.02, 17:34
        Moj synek korzystal z lezaczka tez dosyc dlugo.Jak byl zmeczony to spal w nim,jak chcial byc blisko mnie stawialam go czasem na stole w kuchni,jak gotowalam.A jak chcial ogladac bajki to takze w lezaczku,bo moglam go podniesc do pozycji siedzacej.Maluch byl przypiety,a ja moglam spokojnie robic"swoje" :)My mielismy chyba Chicco,ale juz nie pamietam,bo dostalismy go w prezencie,wiec nie przygladalam sie na firme.Pozdrawiam i zycze trafnego wyboru.:hello:Ania
    • Gość: agniesia1 Re: Lezaczek IP: *.* 15.07.02, 19:16
      mój mały ma 6 mies. i leżaczka praktycznie używam od urodzenia. Na początku w nim leżał teraz siedzi na wpół leżąco.Jestem z niego zadowolona .Małego w nim karmię i na razie nie widzę żadnych wad tylko same zalety które zresztą opisały moje poprzedniczki.Firmowego nie mam tylko kupiłam taki za 50 zł ale też spełnia swoje zadanie. W foteliku sam. go nie sadzam w domu bo wydaje mi się że są one za bardzo wyprofilowane. Myślę ,że nie pożałujesz jak go kupisz. Pozdrawiam.Aga :bic:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka