Dodaj do ulubionych

krem na zimno

IP: *.* 18.09.02, 09:33
Lato się skończyło i mam problem. Czym smarować buzię 15 msc. malucha w taką paskudną pogodę, wiatr, zimno, a już za chwilę minusowe temperatury. Już zdarza się, że przychodzimy z dworu i mały ma rozognione policzki, ale czemu tu się dziwić zimno okrutnie i nieprzyjemnie. Krem bambino choć tłustawy nie wiele pomaga. Proszę wszystkich o rady.
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: krem na zimno IP: *.* 18.09.02, 10:28
      Spróbuj może Nivea - mają specjalny krem na zimę (bez wody), moja dzidzia urodziła się w lutym i zaczęła spacery w dość wietrzną i chłodną pogodę - sprawdził się idealnie.Pozdrawiam :hello:Agnieszka
      • Gość: agacz2905 Re: krem na zimno IP: *.* 18.09.02, 15:56
        Ja smaruję buźkę Szymka oliwkowym, tłustym kremem "Ziaja" (zielone opakowanie).
    • Gość: guest Re: krem na zimno IP: *.* 18.09.02, 10:29
      Witaj!Ja ten problem miałam juz w zeszłym roku. Wypróbowałam chyba z tysiąc różnych kremów :-) Najlepszy okazał się krem Nivea baby. Inne kremy w swoim składzie mają wodę a ten nie. Polecam na cały rok.Gonia
      • Gość: Madziejka Re: krem na zimno IP: *.* 18.09.02, 10:40
        Dzięki. To jest taki zwykły krem nivea baby, bez dodatku na zimę, czy jakoś tak? Proszę powiedzcie jak się nazywa dokładnie, o co mam pytać w sklepie.
        • Gość: halina Re: krem na zimno IP: *.* 18.09.02, 14:00
          To sie nazywa Krem na kazda pogode. Jest w takiej nieduzej porecznej tubce.
    • Gość: fran Re: krem na zimno IP: *.* 18.09.02, 12:45
      madziejka ja kupuję w aptece maść witaminową ochronna lub gojącą z wit. A Śmaruje się średnio jak jest zimna, ale po podgrzaniu w ręku, super, i bardzo dobrze chroni przed zimnempozdrawiamkasiaps. kosztuje 1,80 zł za tubkę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka