Dodaj do ulubionych

Teraz to forum ma ręce i nogi i jest cudowne:)

30.11.07, 16:14
Obserwuj wątek
    • monikaa13 Re: Teraz to forum ma ręce i nogi i jest cudowne: 30.11.07, 16:15
      myslisz?
    • zona_mi Re: Teraz to forum ma ręce i nogi i kupę też... 30.11.07, 16:15

• 5_monika Re: Teraz to forum ma ręce i nogi i jest cudowne: 30.11.07, 16:16
      przynajmniej jest ruch w interesie wink
      • monikaa13 Re: Teraz to forum ma ręce i nogi i jest cudowne: 30.11.07, 16:17
        jestem przekonana, ze po paru dniach juz by tu nikt nie zagladal
    • bj32 Re: Teraz to forum ma ręce i nogi i jest cudowne: 30.11.07, 17:18
      No. Jazda bez trzymanki. A jak ja sie cieszębig_grinDD
    • figrut Re: Teraz to forum ma ręce i nogi i jest cudowne: 30.11.07, 18:47
      Ale śmietnik się zrobił.....
      • monikaa13 Re: Teraz to forum ma ręce i nogi i jest cudowne: 30.11.07, 18:49
        ee tam, dlaczego
      • hobbit69 Re: Teraz to forum ma ręce i nogi i jest cudowne: 30.11.07, 18:49
        Bo ręce ma, nogi ma.A głowa gdzie?
        Poszła na spacer.

• monikaa13 Re: Teraz to forum ma ręce i nogi i jest cudowne: 30.11.07, 18:50
          aha, rozumiem
          • figrut Re: Teraz to forum ma ręce i nogi i jest cudowne: 30.11.07, 19:09
            O ile na eMamie taka mieszanina jest wskazana, bo to takie ploteczkowe forum
            emam, o tyle na eDziecku taki mix robi tylko nie potrzebny bałagan. Teraz sobie
            wyobraźcie, że na Niemowlaku temat typoweo niemowlęcy będzie się przeplatał z
            tematem "jaki rodzaj kawy najbardziej lubicie" lub "kupiłam fajne tipsy", a na
            Zdrowiu dziecka upchnięte między "gorączka już czwarty dzień" i "kaszle od dwóch
            tygodni" będą tematy "moja teściowa zagląda mi do garów" lub "gdzie kupić taki
            wózek". Fajnie będzie ?
            • monikaa13 Re: Teraz to forum ma ręce i nogi i jest cudowne: 30.11.07, 19:11
              no ale nie rozumiem, przeciez to Wy forumowiczki, chcialyscie miec
              dowolnosc w pisaniu na forum, uzasadniajac, ze lubicie to forum i
              macie male dzieci i dlatego tu bedziecie pisac
            • zona_mi Figrut... 30.11.07, 19:13
              A jeśli teściowa będzie grzebała w apteczce, to już chyba podchodzi
              pod zdrowie?
              wink
    • kaeira Re: Teraz to forum ma ręce i nogi i jest cudowne: 30.11.07, 19:20
      Musze powiedzieć, że to takie niedojrzałe i w ogóle, ale urocze. suspicious
      • zona_mi Re: Teraz to forum ma ręce i nogi i jest cudowne: 30.11.07, 19:22
        Niedojrzałe, bo to forum Małe dziecko, a nie Stara baba.
        • kaeira Re: Teraz to forum ma ręce i nogi i jest cudowne: 30.11.07, 19:29
          zona_mi napisała:
          > Niedojrzałe, bo to forum Małe dziecko, a nie Stara baba.

O wa, jaka obrażalska. To niby pod moim adresem??
          • dlania Re: Teraz to forum ma ręce i nogi i jest cudowne: 30.11.07, 21:28
            Jeżusicku, co tu sie dzieje... A takie porządne forum było...wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka