b.bujak 04.05.08, 11:32 właśnie zmieniamy operatora tv i żegnamy się z minimini czy w tv n są równie przyjemne bajki? jeśli tak, to które? trochę żal Clifforda i misia w niebieskim domku.... ta druga to moja ulubiona Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamaivcia Re: telewizja n - bajki 04.05.08, 11:59 oni mają baby tv z tego co pamiętam a reszta to dla starszych dzieci równie przyjemnego zamiennika minimini niet! Odpowiedz Link Zgłoś
animetka Re: telewizja n - bajki 04.05.08, 13:55 Ja my zmienialiśmy z Cyfry ale na Polsat (n była wtedy trudno dostępna w małych mieścinach) też byłam przerażona,ale na Cyfrowym Polsacie jest (BBC) Cibibis,rewelacyjny Program dla małych dzieci! Teletubisie i inne wspaniałe proste i łagodne bajeczki,które moje dziecię uwielbia. Odpowiedz Link Zgłoś
karynk Re: telewizja n - bajki 04.05.08, 14:26 Baby tv na n ma bajki i programy dla maluszków - roczniaków, dwulatków, trzylatków. A potem już Cartoon, Jetix, Bumerang, Kids Co, i bajki typu Jetsonowie, Scooby Doo, Tom i Jery, Odlotowe agentki. Miśko ma... Odpowiedz Link Zgłoś
osa551 Re: telewizja n - bajki 04.05.08, 16:41 Baby TV jest ok, a potem dla trochę starszego jest Boomerang. Nie ma Disney Channel niestety, co jest powodem pośrednim dla którego płacę za 2 platformy. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: telewizja n - bajki 04.05.08, 21:41 My z n-ki mamy już wspomniane Baby tv. Maksio uwielbia i sporo sie uczy z tej stacji. Lubi serie o Ludwiku-typu przyjacele małego Ludwika etc.Oliver,fajne mają piosenki,bo krótkie,wpadajace w ucho i łatwo można się nauczyć. potem Kids-co Babar,Olinek Okrąglinek,Dennis i wiele innych. W sumie częsciej właśnie ogląda te stacje niż Minimini. Odpowiedz Link Zgłoś