Dodaj do ulubionych

mali modele-szukam

18.11.08, 16:23
szukam nanamiarów na agencje reklamowe zajmujących się reklamą dzieci, agencje małych modelek,będę wdzięczna też o informacje o castingach dla dzieci, itp.
Obserwuj wątek
    • kitka20061 Re: mali modele-szukam 18.11.08, 22:44
      Agencji modeli dla dzieci jest nie mało. Wystarczy wpisać w wyszukiwarkę, np google. Jesli zadajesz pytanie to chociaż mogłabyś wskazać miasto, jakie Cie intersuje, bo chyba nie zamierzasz jeździc z dzieciakiem po całej Polsce. Poza tym castingi są robione zazwyczaj dla określonego celu i potrzebne jest dziecko w danym wieku lub danej płci.
      • brysiowa75 Re: mali modele-szukam 19.11.08, 15:43
        fakt nie dodałam, że chodzi mi o agencje w Warszawie i mam dzieci:córka-5 lat, synek-1.5 roku, a co do tego że jest mnóstwo agencji, racja, tylko mi raczej chodziło o takie sprawdzone, bo takie które chcą żeby im płacić to nie są profesjonalne agencje tylko naciągacze,już miałam z taką doczynienia, bardzo dziękuję za odpowiedzi
    • kwrzosek1 Re: mali modele-szukam 18.11.08, 23:15
      informacje o castingach widziałam w dodatku praca w gazecie wyborczej,oczywiście
      jeżeli chodzi o warszawę
      • e_luska2 Re: mali modele-szukam 19.11.08, 09:48
        my byliśmy na takim kastingu do agencji modelek. Robią tam sesję zdjęciową
        dzieciaczka, za którą trzeba zapłacić całkiem sporo, bo niby te wszystkie
        zdjęcia są tez dla Ciebie. W umowie był też niezbyt fajny zapis, że gwarancji
        udziału w reklamie nie zapewniają ale za to mają prawo udostępnić Wasze zdjęcia
        bez Waszej zgody gdzieś za granicę. Czyli oni będą zdjęcia Waszych dzieciaków
        publikować za granicą a Wy nic z tego mieć nie będziecie.
        Szybko stamtąd uciekliśmy, do naiwnych ludzi się nie zaliczamy.
        Pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka