alfa36 19.04.10, 10:31 Miewacie realistyczne sny, w których dzieje sie cos bardzo zlego? Mąż wczoraj mi taki opowiedzial (popoludniowa drzemka) i jakos nie mogę przestac o tym myslec... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
green_nuska Re: Sny 19.04.10, 12:04 Bardzo często mam realistyczne sny. Wynikają one z moich obaw, które towarzyszą mi na codzień. Często śni mi się moja mama, która 3 lata temu pokonała raka. Śni mi się, że ma nawrót choroby, przerzuty itd. Jest to dla mnie tak stresujący sen, że budzę się i nie mogę uwierzyć, że to tylko sen. Dużo bym dała, żeby przestać mieć takie sny, ale nic na to nie umiem poradzić jak na razie. Odpowiedz Link Zgłoś
mikas73 Re: Sny 19.04.10, 12:12 Miewam takie sny ale bardzo rzadko, za to mój mąż często ma koszmary ale jakieś takie symboliczne - najlepszy scenarzysta by nie wymyślił. Przestań o tym myśleć,nie przywołuj tych złych myśli,przejmowałabym się gdyby Twój mąż miewał sprawdzające się sny, bo niektórzy ponoć tak mają... Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: Sny 19.04.10, 18:01 tak. mam. dzisiejszy np - trzepoczacy (slyszalam ten cholerny trzepot) skrzydlami ogromny czarny orzeł. taki mega ogromny, wiekszy od czlowieka. na tle gór skalistych. masakra. Odpowiedz Link Zgłoś
broceliande Re: Sny 19.04.10, 18:06 Śnło mi się dzisiaj, że nocowałam w łóżku w pościeli zasypanej tłuczonym szkłem. Jeszcze teraz widzę te szklane okruszki na białym tle. Brrr. Odpowiedz Link Zgłoś
babcia47 Re: Sny 19.04.10, 18:28 tak mam..jeden tak nieprawdopodobny i pozornie bez sensu, ze gdyby nie był tak "rzeczywisty" nawet bym go nie zapamiętała, jednak spełnił się..drugi to chwila mojej śmierci, wiem jak umrę..ale czy się spełni raczej już chyba nie napiszę ) Odpowiedz Link Zgłoś