chococino Re: Prezent na Dzień Matki 06.05.10, 10:55 Na pewno książkę kupię, tylko nie wiem jeszcze jaką. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Prezent na Dzień Matki 06.05.10, 10:56 Moja rodzicielka już złożyła zamówienie, co by chciała, więc problem mam z głowy Odpowiedz Link Zgłoś
ewma Re: Prezent na Dzień Matki 06.05.10, 10:56 Sama sie zastanawiam co kupić ,tym bardziej ,że mama mieszka zagranicą i prezent musze jej wysłać. Odpowiedz Link Zgłoś
aluc Re: Prezent na Dzień Matki 06.05.10, 11:06 telefon, własny prezentów się u nas nie stosuje z okazji wszelakich "dni" Odpowiedz Link Zgłoś
kataniera Re: Prezent na Dzień Matki 06.05.10, 11:09 iwoniaw napisała: > Co szykujecie? > Siostrzaną zrzutkę na perfumy i zestaw kremów do twarzy Odpowiedz Link Zgłoś
anel_ma Re: Prezent na Dzień Matki 06.05.10, 11:11 pewnie zestw kremów, bo sama sobie kupuje jakieś paskudztwa niedostosowane do wieku i cery moze e-papierosa, to sie odzwyczai nieco od zwykłych smierdzieli? Odpowiedz Link Zgłoś
peonies Re: Prezent na Dzień Matki 09.05.10, 14:40 ja zakupiłam już dwie rzeczy: zestaw lamp solarowych - wiem, że potrzebowała a bardziej dla ciała krem borghese i jest zadowolona bo już dostała Odpowiedz Link Zgłoś
verdana Re: Prezent na Dzień Matki 09.05.10, 14:47 Nic. Uroczyscie nie obchodzimy wszystkich tego typu dni - od czasu jak moja matka, klnac w żywy kamień, musiała w podstawówce sama robić dla siebie prezenty (np wypełniony rysunkami i wreszykami 32 stronicowy zeszyt), bo przekraczało to możliwosci 7-8 latki. Odpowiedz Link Zgłoś
bombastycznie Re: Prezent na Dzień Matki 09.05.10, 15:14 przyznam że nie mam pojęcia co sprezentować z tej okazji, moja mama jest tego pokroju że nie liczą się dla niej prezenty tylko pamięć, ale wiem też że prezenty sprawiają jej jakąś radość, zwykle w dzień matki świętujemy też dzień ojca dlatego dajemy prezenty obojgu, ale jeden z którego oboje mogą korzystać, niestety w tym roku zabrakło mi pomysłów, ale pamiętam kiedy kilka lat temu kupiłam im zestaw do kawy, filiżanki ze spodkami w taki uroczy wzór w kwiatki, bardzo im się podobał i do tej pory z niego korzystają, zestaw otrzymał nazwę "filiżanki macierzyńskie" Odpowiedz Link Zgłoś
mama-emilki Re: Prezent na Dzień Matki 09.05.10, 15:19 Teściowa dostanie od męża i ode mnie bukiet róż+bombonierkę. Wysyłamy pocztą kwiatową, bo mieszkamy 400 km od siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
ik_ecc Re: Prezent na Dzień Matki 09.05.10, 15:49 Nie kupujemy zadnych prezentow ale spedzamy ten dzien razem - albo piknik w jakims pieknym miejscu, albo grill u nas i spacer w piekne miejsce, etc. Warunek - musi byc pogoda, wiec Dzien Matki u nas wypada w piekny dzien. Acha, zazwyczaj dajemy sobie kwiaty wyhodowane w naszych ogrodach - co jest smieszne, bo sa takie same. Odpowiedz Link Zgłoś
agacz2905 Re: Prezent na Dzień Matki 09.05.10, 20:46 Kupiłam już w Aparcie srebrny naszyjnik z barwioną cyrkonią. Do tego bukiet róż - czyli jak zwykle po najmniejszej linii oporu Odpowiedz Link Zgłoś
magda.u Re: Prezent na Dzień Matki 10.05.10, 07:02 My już jesteśmy po dniu matki (mieszkamy w Belgii) i moje dziecko przygotowało mi w szkole torbe na zakupy. Taka zwykła biała torba z materiału ale pomalowana przez mojego syna farbami, kolezanka dostała w bucie kwiatek, a dokładniej jeden but był pomalowany i ozdobiony przez dziecko a w srodku malutki kwiatuszek w doniczce. Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja34 Re: Prezent na Dzień Matki 10.05.10, 07:32 na chwilę obecną nic.nie lubię mojej matki,jestem z nią w trudnych relacjach,ostatnio z okazji moich urodzin i imienin zachowała się paskudnie i po raz kolejny sprawiła mi ogromną przykrość-i dlatego nie widzę powodu i nie mam ochoty na świętowanie tego dnia.. Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Prezent na Dzień Matki 10.05.10, 08:56 Telefon, bo dotychczasowy jest w stanie agonalnym, a jest to urzadzenie dla mojej matki pierwszej potrzeby. Choc najchetniej dalabym jej kase, po tym jak zauwazylam, ze nie potrafi sie z prezentow cieszyc, co mnie wkurza. Dwoje sie i troje, wymyslam, a ona swoim zwyczajem grymasi. Odpowiedz Link Zgłoś
aniorek Re: Prezent na Dzień Matki 10.05.10, 09:32 Ja zrobie jej niespodzianke i przyjade do Polski w odwiedziny. Z bukietem kwiatow. Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: Prezent na Dzień Matki 10.05.10, 11:55 Perfumy-sama sobie nie kupic tych z wyzszej polki.Wiec zrzuta z siostra i juz czekają zapakowane Odpowiedz Link Zgłoś