angazetka 10.05.10, 21:41 Niesamowity wywiad z Izabellą Sariusz-Skąpską. Bardzo przejmujący. wyborcza.pl/1,76842,7843010,Jesli_slysze__ze_Smolensk_to_drugi_Katyn__mam_ochote.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gazeta_mi_placi Re: Miesiąc po 10.05.10, 21:49 Dzisiaj faktycznie miesiąc minął. Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: Miesiąc po 10.05.10, 21:51 mądra kobieta. Jakoś znowu zrobiło mi się nieswojo... Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Miesiąc po 10.05.10, 21:56 Mnie się przede wszystkim głupio zrobiło, że tak szybko wszyscy przeszliśmy do porządku dziennego po tej katastrofie i znowu jest jak dawniej. Odpowiedz Link Zgłoś
denea Re: Miesiąc po 10.05.10, 22:12 Podobna myśl mnie nachodzi. Z jednej strony byłam już zmęczona tą oficjalną żałobą, z drugiej... przypominam sobie czasem to, co się stało i znów uderza mnie ogrom katastrofy. I mam wrażenie, jakbym nie przeżyła tego do końca, nie zdążyła przetrawić, bo atmosfera zbyt szybko stęchła w zwyczajne, codzienne piekiełko, w którym harcują rodzime oszołomy Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Miesiąc po 10.05.10, 21:53 Jestem w szoku, że osoba osobiście zaangażowana a tak rozsądnie mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Miesiąc po 10.05.10, 21:56 Dzieki, An. Jej słowa przypomnialy mi takie zdarzenie: Moj były mąż wpadl pare dni temu okropnie wzburzony, pokazano mu jakaś ulotke laczącą wypowiedzi politykow skierowane przeciw Kaczyńskim i PiSowi z mordem w Katyniu. Wsciekl się po prostu, krzyczal, ze nie zyczy sobie, by na grobie jego dziadka (byl wysokim oficerem i zginal w Katyniu wlasnie) ktos sobie robil kampanie wyborczą. Odpowiedz Link Zgłoś
reszka2 Re: Miesiąc po 10.05.10, 22:02 Tylko powiedzcie mi, dlaczego zawsze się kończy polityczno-koprolaliczno-spiskową jatką w komentarzach? Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Miesiąc po 10.05.10, 22:09 Bo koprolalia to choroba, tyle że chyba zbyt dużo osób na nią cierpi. Gdy czytałam ten wywiad, wiem już na pewno, dlaczego nie czytam o spiskowych teoriach, nie oglądam na youtubie sekwencyjnych zdjęć z katastrofy itp. Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Miesiąc po 10.05.10, 22:46 marzeka1 napisała: > Gdy czytałam ten wywiad, wiem już na pewno, dlaczego nie czytam o > spiskowych teoriach, nie oglądam na youtubie sekwencyjnych zdjęć z > katastrofy itp. ja również Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Miesiąc po 11.05.10, 00:03 mądra kobieta, jej słowa to balsam na moją udręczoną duszę. Odpowiedz Link Zgłoś