kub-ma 15.05.10, 12:34 Przeczytałam, że w czerwcu Trinny i Susannah będą w Warszawie. I mam do Was pytanie: jesteście skłonne poddać się ich osądowi i pozwolić na ewentualną zmianę w sposobie ubierania się? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deczko Re: Trinny i Susannah 15.05.10, 13:02 Mialy byc 24 kwietnia w galerii mokotow, ale w koncu nie dojechaly. Odpowiedz Link Zgłoś
lolinka2 Re: Trinny i Susannah 15.05.10, 13:08 polazłabym osobiście, ale pracuję akurat w ten weekend gdy są w stolicy..... a nie ukrywam, że w opcji początkowej (miał być kwiecień) miałam nadzieję się załapać na ocenę i doradztwo... Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Trinny i Susannah 15.05.10, 13:18 Bardzo lubię ten program. Jednak wziąć w nim udział, hmmm, nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
drinkit Re: Trinny i Susannah 15.05.10, 13:25 Ja się akurat dobrze ubieram, ale gdybym miała z tym problem, to raczej studiowałabym ich rady w zaciszu domowym, a niekoniecznie na wizji. Odpowiedz Link Zgłoś
aluc Re: Trinny i Susannah 15.05.10, 15:18 z przyjemnoscia, ino nie przed kamera Odpowiedz Link Zgłoś
trel Re: Trinny i Susannah 12.06.10, 20:52 Ja też bym się poddała, ale nie w obecności kamer Byłam dziś w Galerii i widziałam T&S na żywo. Obie są bardzo sympatyczne, choć Trinny wydaje się bardziej otwarta. Zrobiłam parę zdjęć. Zapraszam do oglądania www.neolink.pl/zdarzenie/trinny-i-susannah-w-polsce Odpowiedz Link Zgłoś
adsa_21 Re: Trinny i Susannah 13.06.10, 08:41 kurcze zaluje,ze nie bylam ale mialam zajecia na Uczelni w tym czasie. Fajne zdjecia Odpowiedz Link Zgłoś
graue_zone Re: Trinny i Susannah 12.06.10, 23:01 Nie, obie są wyjątkowo źle ubrane, bez gustu, a programy dość beznadziejnie. Odpowiedz Link Zgłoś
truskawkowe_studio Re: Trinny i Susannah 12.06.10, 23:17 nie ma mowy, wyjatkowo denerwujace kobiety. a pozatym to i tak wiem ze jestem zajebista i nie potrzebuje zeby mnie ktos o tym zapewnial Odpowiedz Link Zgłoś