gazeta_mi_placi 06.06.10, 18:57 Miała któraś plastykę pochwy po porodzie? Słyszałam,że wielu osobom wypadają narządy po porodzie i wtedy tylko operacja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morgen_stern Re: Plastyka. 06.06.10, 19:10 Tobie i bez porodu wypadł jeden ważny narząd - mózg Jesteś najgłupszym trollem na ematce, gratuluję Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Plastyka. 06.06.10, 19:22 Myślę,że tej Pani wcale nie do śmiechu z wypadającą pipką: forum.gazeta.pl/forum/w,216,109002892,109002892,plastyka_pochwy_wawrszawa_nfz_.html Odpowiedz Link Zgłoś
zaziza Re: Plastyka. 06.06.10, 20:20 > Myślę,że tej Pani wcale nie do śmiechu z wypadającą pipką dla ciebie pipka=macica? Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: Plastyka. 06.06.10, 20:49 zaziza napisała: > > Myślę,że tej Pani wcale nie do śmiechu z wypadającą pipką > > dla ciebie pipka=macica? Ale to przecież facet ,więc jak ma rozróżniać żeńskie narządy płciowe? Odpowiedz Link Zgłoś
moje.m Re: Plastyka. 06.06.10, 20:24 gazeta_mi_placi napisała: > Myślę,że tej Pani wcale nie do śmiechu z wypadającą pipką: > od niedawna zauważyłam ze to forum to jakieś tworki.... Odpowiedz Link Zgłoś
dziub_dziubasek Re: Plastyka. 06.06.10, 19:11 Mnie tam nic nie wypada, ale słyszałam że kilku osobom to mózgi przez tyłek wyleciały i to niekoniecznie po porodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Plastyka. 06.06.10, 20:36 Jak pomyślę,że potem to i owo będę musiała z chodnika zbierać to... :X Odpowiedz Link Zgłoś
zaziza Re: Plastyka. 06.06.10, 20:37 > Dlatego dzieci nie masz? boi sie, ze jej pipa wypadnie Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: Plastyka. 06.06.10, 20:52 gazeta_mi_placi napisała: > A Tobie wypada? A tobie wypada chyba jakiś męski narząd płciowy(bo chyba penisa to nie masz),bo nawet po zmianie płci z męskiej na żeńską nie mają macicy,a jak już to "podróbę" żeńskiej pochwy. Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Plastyka. 06.06.10, 22:14 Myślałam, że to kolejny wątek c cyklu "po ile w przedszkolu..." czyli rozczarowujesz mnie Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Plastyka. 06.06.10, 22:23 głupoty wypisujesz, owszem zdarza się ze kobiecie wypada macica ale są to kobiety po 80 rodzące w dawnych czasach. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Plastyka. 06.06.10, 22:43 Cytuję: "Chyba będę musiała zdecydować się na ten zabieg. Jestem po 2 porodach naturalnych, w krótkim odstępie czasu, bez nacinania. Drugi poród prawie 11 miesięcy temu. " Myślisz,że teraz nawet 80-latki rodzą i to naturalnie i bez nacinania? Hmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Plastyka. 06.06.10, 22:45 I jeszcze: "Ja miałam wypadanie macicy po pierwszym porodzie (na zewnątrz wychodziła mi szyjka macicy). O reakcjach i pomocy lekarzy wolę nie pisać, wręcz twierdzili, że to niemożliwe u młodej kobiety, bo tak mają kobiety 70-letnie i starsze po wielu porodach. Najgorsze było to, że szyjka wychodziła na zewnątrz tylko gdy stałam, chodziłam, gdy kładłam się, w cudowny sposób wracała na miejsce. Niestety, Lublin za późno dla mnie zaczął operować wzmacniając więzadła...." Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Plastyka. 06.06.10, 22:47 I jeszcze: "Jestem juz drugi rok po prodzie, zaznaczam po ciężkim porodzie bo rodzilam 13 h dziecko o wagdze 4,690. Sporo prawda? odkąd urodzilam zaczęły pojawiać się bole podbrzusza mniej lub bardziej bolesne. Po konsultacji z ginekologicznej stwierdzono opadnięcie macicy, z którym nic nie da się zrobić. Tylko, że problem polega na tym że z miesiąca na miesiac bóle te się nasilają nie mogę normalnie funkcjonować, czasami chodzić, podnosić dziecka nie wspomne już o współzyciu. Jestem jak 29cio letnia inwalidka. Byłam już u trzech lekarzy i żaden nie może mi pomóc, a przecież nie mogę całe życie na środkach przeciwbólowych leciec. Wyć mi się chce jak o tym myśle!!! Może jest jakiś sposób żeby wszystko wróciło do normy. Slyszalam , że ta przypadlość zdaża się ale straszym kobietą 40-50 lat, więc dlaczego ja?! Co mam robić do kogo się zglosic? WOŁAM O POMOC! Moje życie przez to jest koszmarem..... Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Plastyka. 06.06.10, 23:06 Slyszalam , że ta przypadlość zdaża się ale straszym kobietą 40-50 > lat, chyba się obrażę- niby 40 jeszcze nie mam ale już blisko Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Plastyka. 06.06.10, 23:22 Oj,cóż... Starość nie radość kochana Odpowiedz Link Zgłoś
green-blue-eye Re: Plastyka. 06.06.10, 22:48 gazeta zaczynam sie ciebie bac.masz jakies dziwne sklonnosci Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Plastyka. 06.06.10, 22:57 Po prostu przeraża mnie sytuacja gdy części ciała człowiekowi się odrywają Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Plastyka. 06.06.10, 23:02 W Polsce jest to temat tabu.Każdy myśli,że dotyczy to tylko starszych kobiet,a tu wała.. Młodym też wypadają (aż 1 na 10): www.papilot.pl/article/3000/Wypadanie-macicy-i-pochwy-ginekologiczny-temat-tabu.html Odpowiedz Link Zgłoś