joanna.pio Re: Jaka jest różnica wieku między wami 11.07.10, 18:50 Ja jestem młodsza od męża. O 2 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: Jaka jest różnica wieku między wami 09.07.10, 20:50 Eks 2,5 roku młodszy, rocznikowo 3. Odpowiedz Link Zgłoś
hamerykanka Re: Jaka jest różnica wieku między wami 09.07.10, 21:42 To moja karta przebija ) Maz starszy o 17 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_w_twoim_wieku_nie_jadlam Re: Jaka jest różnica wieku między wami 09.07.10, 22:34 Wytlumaczcie mi, jak wyglada seks z kims tak starym? liczac ze masz 25 lat to facet ma ponad 40lat. Nie szkoda mlodosci na kogos tak starego, na ogladanie zwiedlego starczego ciala? Pytam o stan na dzis - jak jestescie jeszcze w miare mlode (ponizej 35lat) Odpowiedz Link Zgłoś
napoleonka_k Re: Jaka jest różnica wieku między wami 09.07.10, 23:40 Po 40 starcze zwiędłe ciało?? Odpowiedz Link Zgłoś
zmija9 Re: Jaka jest różnica wieku między wami 09.07.10, 23:53 kobieto! czy ty wiesz co mówisz! ile ty masz lat,żeby uważać 40latków za starcze ciała? 10? Mój facet tez jest 17lat starszy ma 43 teraz - złocistą karnacje nawet w środku zimy, lekki brzuszek jak na 40 latka przystało i najzgrabniejszy tyłeczek jaki w życiu widziałam. No ale o gustach się nie dyskutuje. Ja lubię facetów, a nie wydepilowanych homo z reklamy dezodorantu w sprayu. Co do szczegółów seksu to nie będę się rozwodzić, bo mi post wywalą. Powiem tylko,że przed poznaniem go myślałam ze to ja mam wygórowane potrzeby i wybujałą fantazję.W tej dziedzinie zgrywamy się doskonale. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_w_twoim_wieku_nie_jadlam Re: Jaka jest różnica wieku między wami 10.07.10, 08:46 W Polsce 40 letni facet ma brzuch jak kobieta w ciazy (wlochaty oczywiscie BLE) i tak, ma juz zwiedle cialo. Nie wiedzialam jeszcze faceta powyzej 35 lat ktory bylby dla mnie atrakcyjny fizycznie. Ponoc to kobiety sie sypia szybko, ale to faceci sie starzeja okropnie szybko i bardzo brzydko. Starosc czeka kazdego (no moze wiekszosc z nas) ale po co marnowac swoja mlodosc na kryzys wieku sredniego faceta, ktory ma stare zwiedle cialo? tego nigdy nie zrozumiem! Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: Jaka jest różnica wieku między wami 10.07.10, 08:53 ja_w_twoim_wieku_nie_jadlam napisała: > W Polsce 40 letni facet ma brzuch jak kobieta w ciazy (wlochaty oczywiscie BLE) > i tak, ma juz zwiedle cialo. Nie wiedzialam jeszcze faceta powyzej 35 lat ktor > y bylby dla mnie atrakcyjny fizycznie. sama musisz nie miec wiecej, niz 20 lat, jesli takie glupoty wypisujesz. dlatego tez nie znasz zbyt wielu nawet tych chlopow po 35 roku zycia, wszak dla Ciebie sa za starzy Odpowiedz Link Zgłoś
ja_w_twoim_wieku_nie_jadlam Re: Jaka jest różnica wieku między wami 10.07.10, 12:18 kula w plot trafilas mam prawie 30 lat ) i jak widze facetow po 40 to mnie odrzuca, polowe wrecz o pedofilie bym oskarzala, tak oblesnie wygladaja (wiiadomo - pedofil to oblech) Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: Jaka jest różnica wieku między wami 10.07.10, 13:02 znasz pedofili chadzajacych na wolnosci i nie zawiadamiasz policji? piszesz, ze masz prawie 30 lat, czyli to "prawie" to rownie dobrze moze byc to 21-lat. Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: Jaka jest różnica wieku między wami 10.07.10, 12:22 hehe dla tego trolla filmy rezyserow krecacych wg dogma 95 to filmy dla nastolatek porownywane ze zmierzchem, wiec lepiej nie karmic, niech idzie dziecko gdzie indziej - wiadomo wakacje sie zaczely czas potrolowac Odpowiedz Link Zgłoś
ja_w_twoim_wieku_nie_jadlam Re: Jaka jest różnica wieku między wami 10.07.10, 18:03 Bez jaj, to ze ty lubisz zmierzch nie znaczy ze zaraz wszysc y lubia, masz preferencje jak 17 latka, to albo sie z tym pogodz i przestan sie tego wstydzic, albo to zmien )) Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: Jaka jest różnica wieku między wami 11.07.10, 11:15 wiesz to ze czegos nie ogarnia twoj malenki mozdzek nie oznacza ze do zmierzchu sobie to mozna porownywac, smieszna jestes lasia, filmy Jacobsena i VT porownywac do jakichs padlych popowych produkcji dla nastolatek polecam poogladanie czegos innego niz M jak Milosc albo inny szit, wowczas ogarniesz jaka gafe strzelias masz takie liche pojecie w temacie ze pewnie 12 latka na idiotow larsa bys do kina wyslala nie wiesz czemu to smieszne - nie ogladalas, ahhh przepraszam za trudne kino dla pani i Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: Jaka jest różnica wieku między wami 10.07.10, 08:51 ja_w_twoim_wieku_nie_jadlam napisała: > Wytlumaczcie mi, jak wyglada seks z kims tak starym? liczac ze masz 25 lat to f > acet ma ponad 40lat. dla Ciebie fecet po 40 roku zycia jest stary? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_w_twoim_wieku_nie_jadlam Re: Jaka jest różnica wieku między wami 10.07.10, 12:20 Mowimy o wygladzie, i tak facet po 40 wyglada staro, ma zwiedle starcze cialo. Uroda i jedrnosc maja to do siebie ze szybko przemijaja, i wbrew temu co sadza faceci to prawo takze ich dotyczy Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: Jaka jest różnica wieku między wami 10.07.10, 13:00 no nie wiem, gdzies Ty takich chlopow widziala, ale znam sporo 40- latkow i malo ktory ma brzuch, czy tez starcze cialo. Odpowiedz Link Zgłoś
lejla81 Re: Jaka jest różnica wieku między wami 12.07.10, 10:18 nie wiem, najwyraźniej jestem gerontofilką, bo mój czterdziestolatek akurat mnie bardzo kręci. Różne rzeczy nam się różnie układają w tym "związku"/"niezwiązku", ale akurat w łóżku jest super. Tylko że on jest strasznie wychudzony, zero brzuszka. Ma kilka zmarszczek, nie powiem (nawet ja mam, jak się zacznę śmiac), kilka siwych włosów tu i tam Ale pociąg seksualny to przecież nie tylko ciało. Znałam kiedyś faceta, który miał lat chyba prawie 60, a ja może ze 20, do niczego konkretnego nie doszło oprócz flirtu, ale nie powiem, facet był pociągający, bo miał "piękny umysł", a wnętrze na ciało też emanuje. Wiem, że koniec końców ożenił się z jakąś dziewczyną w wieku trzydziestu lat, więc nie było to moje subiektywne wrażenie, innym kobietom też się podobał. I chociaż ja na przykład w panu Łapickim nie widzę nic pociągającego, mogę zrozumiec, że ta jego młoda żoncia coś tam jednak w nim podniecającego znajduje (chociaż może jest to tylko kasa i sława, nie wiem...) Odpowiedz Link Zgłoś
red.sarah Re: Jaka jest różnica wieku między wami 10.07.10, 00:07 Mąż jest starszy o 2 miesiące. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_i_oli Re: Jaka jest różnica wieku między wami 10.07.10, 00:14 Różnica 13lat, ja jestem młodsza Odpowiedz Link Zgłoś
a_gurk Re: Jaka jest różnica wieku między wami 10.07.10, 01:32 Dwa lata, on młodszy. Odpowiedz Link Zgłoś
myelegans Re: Jaka jest różnica wieku między wami 10.07.10, 05:08 Patrzac na pokolenie mojej mamy i jej kuzynek stwierdzam, ze kobieta powinna byc 10 lat mlodsza od partnera, wtedy maja szanse na dluzsze zycie razem. W pokoleniu 60+ faceci padaja jak muchy. Moja prababcia byla starsza od meza o 14 lat i jeszcze go przezyla. Jestem starsza rowno rok. Odpowiedz Link Zgłoś
myelegans erratum 10.07.10, 05:11 kobieta powinna oczywiscie byc 10 lat starsza od partnera srednia wieku mezczyzn 71 lat srednia wieku kobiet 79 lat Odpowiedz Link Zgłoś
figrut Re: erratum 10.07.10, 10:00 > kobieta powinna oczywiscie byc 10 lat starsza od partnera > Tak jest u mojej ciotki i u szwagra. Ciotka 10 lat starsza od swojego męża, szwagier 12 lat młodszy od swojej przyszłej żony. Obydwie pary są ze sobą ponad 12 lat i nie zamierzały się do tej pory rozstawać. Odpowiedz Link Zgłoś
becitka87 Re: Jaka jest różnica wieku między wami 10.07.10, 07:18 Mój nie mąż jest starszy o 8 lat Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: Jaka jest różnica wieku między wami 10.07.10, 08:25 Niecałe 4 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
pu-fa Re: Jaka jest różnica wieku między wami 10.07.10, 12:57 jest 4 lata starszy czasami do mnie powie w zartach malolacie nie moglabym miec faceta mlodszego od siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.manka Re: Jaka jest różnica wieku między wami 11.07.10, 18:32 jestem 8 lat starsza od meza Odpowiedz Link Zgłoś
justi661 Re: Jaka jest różnica wieku między wami 12.07.10, 12:20 7 lat bez 3 dni. M jest starszy ode mnie Odpowiedz Link Zgłoś
jolusia20 Re: Jaka jest różnica wieku między wami 13.07.10, 09:06 1 dzień, mąż starszy Odpowiedz Link Zgłoś