niewtajemniczona 21.03.04, 21:08 mam pytanie czy stosunki analne bardzo bola i czy sa niebezpieczne?? moj partner tak chcialby sie kochac a ja i chcialabym i sie boje. czy macie to na swoim koncie i jak??? bardzo prosze o odpowiedzi!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzidecka Re: wstydliwe pytanie!!! 21.03.04, 21:56 No cóż kilka razy próbowaliśmy z mężem ale wielkiej przyjmności mnie to nie dało. Bardzo sie bałam i byłma spięta, pomógł żel nawilzający. Troche a bolało. A czułam się tak jakbym miała zaraz zrobić... kupke Więcej tego nie powtórzyliśmy. To nie dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
szymanka Re: wstydliwe pytanie!!! 21.03.04, 22:13 My też próbowalismy, dokładnie raz i oboje byliśmy na lekkim rauszu Nie bolało, dyskomfortu żadnego nie czułam (może winko mnie rozluźniło), ale specjalnej przyjemności też nie. Więcej nie powtarzaliśmy, oboje wolimy tradycyjny sposób Choć znam parę która często uprawia seks analny i uważają ten rodzaj współzycia za równie satysfakcjonujący. Tu masz link do forum seksuologia, na pytania odpowiada specjalista, więc chyba kompetentniej się wypowie niż my co nie znaczy, że nie jestem ciekawa opinii i doświadczeń innych dziewczyn. forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=291 Odpowiedz Link Zgłoś
cruella-devil jeśli oboje tego chcą 22.03.04, 00:28 to jest świetnie. no i jeśli pamiętają o łechtaczce. Odpowiedz Link Zgłoś
fiolka102 Re internet to wolność ale.... 22.03.04, 11:18 takie pytanie na forum pt.emama???????? może i może być? ale lepiej by pasowało gdzie indziej - forum pt.sex dodam tylko,że od tego emamą nie będziesz!)))) Wiola Odpowiedz Link Zgłoś
dzidecka Re: Re internet to wolność ale.... 22.03.04, 12:39 O matko ale ona chciała spytać emamy. Co za róznica. To już na forum emama o seksie się nie mówi??? Odpowiedz Link Zgłoś
niewtajemniczona Re: Re internet to wolność ale.... 22.03.04, 16:29 dziekuje bardzo za poprzednie informacje. kusi mnie to bardzo ale boje sie konsekwencji. a co do forum. ufam tylko emamom. jak ktoryms to nie pasuje to niech nie czytaja i nie odpowiadaja. dzideckiej bardzo dziekuje za porady i nie tylko. trzymajcie sie emamy skore do pomocy buziak!!! Odpowiedz Link Zgłoś
madelaine6 Re: Re internet to wolność ale.... 22.03.04, 20:46 Przepraszam,ale jak sie jest mama,to nie uprawia sie seksu? A moze robi sie to po ciemku i pod koldra ? Myslalam,ze to forum sluzy wymianie pogladow i doswiadczen we wszystkich sprawach... Odpowiedz Link Zgłoś
izams Re: Re internet to wolność ale.... 22.03.04, 22:20 Witam - no właśnie ..i uklony dla niewtajemniczonej za odważne pytanie...bo na forum sex - zapewne nie byłoby konkretów tylko same chamskie odpowiedzi lub propozycje , poz, Iza Odpowiedz Link Zgłoś
erintall Re: Re internet to wolność ale.... 22.03.04, 22:26 Ja także uważam że pytanie jest jak każde inne ,a koniec języka za przewodnika nie ma w nim nic śmiesznego ani dziwnego. I jak widać na miejscu pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nicol-e Re: Re internet to wolność ale.... 23.03.04, 10:05 A ja próbowalam ze 2 razy, raz po alkoholu, drugi raz vhyba z rok póxniej- bylam rozluźniona, robiliśmy to powoli, delikatnie, uzywając jeszcze żelu, oliwki itp, najpierw pieszcząc długo paluszkiem itp, ale niestety- wkrótce po 1 razie i nastepnego dnia po drugim pojawiło się po 1 hemoroidzie. Niestety nie pomogły ani czopki, ani masci itp- na pewno ten rodzaj seksu był przyczyną, nie mam nigdy zatwardzen itp. Po pierwszym hemoroidzie nie bylam pewna, że to po analu, po drugim na 100 % bo pojawił się nastepnego dnia i to gorszy- dosłownie jak mala kulka- groszek ,któa mogłaby zaraz peknąc, bolesna itp. Niestety mam bardzo delikatny organizm, a od ucisku na te naczynia wewnatrz odbytu powstalo takie świństwo- choć niby wszystko trwało krótko. Teraz to chyba będę musiala usunąc. W każdym razie sex analny nie dla mnie pozdrawiam- Nicol-e Odpowiedz Link Zgłoś
mamamarka Re: Re internet to wolność ale.... 23.03.04, 20:06 Bo o seksie to się w Polsce nie mówi hahahahahahahahahahahahaaa Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenax Re: wstydliwe pytanie!!! 23.03.04, 19:22 Jezeli chcesz sprobowac musisz sie najpierwo rozluznic. Przy pierwszym razie nie zaszkodzi troche alkoholu ale bedz przesady. Wazny jest tez nawilzacz np. Johnson & Johnson mozesz kupic w aptece. A najwazniejszy czuly partner Jednak jezeli Ci sie nie spodoba nie rob nic na sile. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ewa216 Re: wstydliwe pytanie!!! 23.03.04, 20:02 Dodatkowo (przynajmniej ja tak mam)na drugi dzień boli tyłek. W zasadzie sam stosunek to raczej nic specjalnego na pewno wolę sex tradycyjny Myślę,że możesz spróbować ale podobnie jak poprzedniczki radzę coś wcześniej wypić Pozdrówki i powodzenia. Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
niewtajemniczona Re: wstydliwe pytanie!!! 24.03.04, 08:23 dzieki za wszytskie porady. po pierwszym zarzucie ze pytanie nie na miejscu napisalam post na forum sex i nie dostalam zadnej odpowiedzi. woec jednak dobrze sadzilam ze emamom mozna ufac i pomoga. emamy gora!!! jeszcze nie sprobowalam. poczekam na wiecej odpowiedzi. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: wstydliwe pytanie!!! 24.03.04, 10:07 Nie bolą jeśli jesteś rozluźniona, gra wstępna trwa dość długo a partner jest delikatny. Warto użyć środka nawilżającego, parę lampek wina wcześniej też pomaga. Najpierw będziesz spięta i pojawi się automatyczny skurcz mięsni, wtedy trzeba chwilę odczekać i nie forsować pupy na siłę. Jeśli chcesz kontrolować tempo to spróbujcie pozycji na jeźdźca. Następnego dnia też nie boli jeśli akt był delikatny. Odpowiedz Link Zgłoś
oszka Re: wstydliwe pytanie!!! 24.03.04, 23:22 triss_merigold6 napisała: > Nie bolą jeśli jesteś rozluźniona, gra wstępna trwa dość długo a partner jest > delikatny. Warto użyć środka nawilżającego, parę lampek wina wcześniej też > pomaga. Najpierw będziesz spięta i pojawi się automatyczny skurcz mięsni, wtedy > > trzeba chwilę odczekać i nie forsować pupy na siłę. Jeśli chcesz kontrolować > tempo to spróbujcie pozycji na jeźdźca. Następnego dnia też nie boli jeśli akt > był delikatny. witam i popieram przedmówczynię oraz m.in.cruellę )) sex w pupę jest przyjemny, ale trzeba się go nauczyć. na początku nie jest przyjemny tak bardzo. na pewno trzeba byc rozluźnionym, ale przede wszystkim podnieconym i pamiętać o łechtaczce, koniecznie ;p ja akurat wolę, jak to powiedzieć, na brzuchu, ale z boku i jakby od tyłu, z zagiętą nóżką (nie za dużo szczegółów? ha ha) i na początku powoli, a potem jak kto lubi. czasem taki sex po chwili przyjemności jest już męczący i trzeba naszego lubego poganiać! a czasem nie chce sie kończyć, bo tak miło... acha, no i stawiam na wazelinę, zdecydowanie! Odpowiedz Link Zgłoś
poleczka2 Re: wstydliwe pytanie!!! 24.03.04, 10:24 Nie zamierzam opisywać tutaj o swoich sprawach intymnych bo to niczyj interes ale napiszę, że jeżeli nie spróbujesz nie będziesz wiedzieć. Może ci się nie podobać ale wyrobisz sobie przynajmniej zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
lilunia Re: wstydliwe pytanie!!! 24.03.04, 11:05 W lutowym Playboyu jest cala analiza teoretyczna. Polecam przeczytac przed sprobowaniem. pozdrawiam lila Odpowiedz Link Zgłoś
skay5 Re: wstydliwe pytanie!!! 24.03.04, 11:12 każdy ma prawo do wszystkiego... ale anal to nie dla mnie, a fuj pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś