kontopremiumizelkazaglowe 12.08.10, 21:18 powiedzcie mi prosze jakie to reakcje w organizmie zachodza, ze rysy kobiet pijacych nalogowo sa takie charakterystyczne i powtarzalne. chodzi mi o taka splaszczona twarz w szczegolnosci okragly nos. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elza78 Re: pijackie facjaty 12.08.10, 21:26 one sa najczesciej masakrycznie opuchniete na twarzach, pod oczami, nie wiem moze to ma zwiazek z uszkodzeniem nerek np? Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: pijackie facjaty 12.08.10, 21:30 Tak się składa, ze pracuję z facetem, który lubi wypić, pije często, weekend-każdy- to norma.Takie skłonności ma też jego żona. I po latach po niej mocniej to widać niż po nim, właśnie takie opuchnięte rysy twarzy.... Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: pijackie facjaty 12.08.10, 22:06 W końcu muszę zapytać-skąd taki długi dziwny nick????? Odpowiedz Link Zgłoś
des4 Re: pijackie facjaty 12.08.10, 22:15 kontopremiumizelkazaglowe napisała: > powiedzcie mi prosze jakie to reakcje w organizmie zachodza, ze rysy kobiet pij > acych nalogowo sa takie charakterystyczne i powtarzalne. chodzi mi o taka splas > zczona twarz w szczegolnosci okragly nos. kup lustro wyszczuplające i po sprawie, hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
kontopremiumizelkazaglowe Re: pijackie facjaty 12.08.10, 22:25 konto premium bo taki mial byc nick ale byl juz zajety wiec dodalam zelka za glowe chociaz mialo byc zelka na glowe. a zelka na glowe z tego tekstu. blednie zapamietalam bo powinno byc parowka na glowe. www.wykop.pl/link/263578/test-buraczkowy-miski-haribo-i-parowka-na-glowe/ Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: pijackie facjaty 13.08.10, 01:23 nie wiem jakie reakcje ale mój mąż zwykł mawiać( o obojgu płci) iż ta twarz wyraża tęsknotę za rozumem Odpowiedz Link Zgłoś
grace.4 Re: pijackie facjaty 13.08.10, 04:53 alkohol glownie uszkadza uklad nerwowy plus jeszcze to: forum.gazeta.pl/forum/w,567,114968253,114968253,Alkohol.html po alkoholu sie nie wypoczywa,mimo 8 godz snu,naturalnie wysusza skore= szybszemu starzeniu. mnie tez ten nos zastanawia, zepsuta truskawka,ale jakies powiazanie musi byc chociaz znam ludzi stroniacych od alkoholu,ktorzy tez maja wywalony nos. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: pijackie facjaty 13.08.10, 08:35 tochyba ma tez zwiazek z kolagenem alkohol go uszkadza i geba taka niejedrna jest rozmyta do tego uszkodzone popekane naczynia stad czerwony spuchniety nos Odpowiedz Link Zgłoś