elutka24 14.08.10, 11:58 Wlasnie znalazalm to forum i pomyslalam"o to miejsce dla mnie",ale widze,ze tu cisza... Ostatni wpis w maju Piszcie Dziewczyny,z checia sie z Wami zaprzyjaznie Buziaki!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luccio1 Re: Witam Wszystkich! 25.08.10, 16:24 Powtórzę tutaj moją krótką prezentację (w wątku "prezentacyjnym" już jest): Łukasz. Niedługo skończę 56 lat. Żonaty od lat 10, wraz z Żoną otrzymałem "gotową" Córkę, która już przekroczyła 30 lat. Z moich Obojga Rodziców Tato nie żyje od lat 36, Mama od lat 12. Z wykształcenia zarówno historyk, jak i historyk sztuki; działam na pograniczu obu dyscyplin - w tej chwili jako "wolny strzelec". Odpowiedz Link Zgłoś
luccio1 Re: Witam Wszystkich! 09.11.10, 21:17 Dopowiem dwie rzeczy: - od dzisiaj aż do Wszystkich Świętych roku przyszłego będę rencistą; - można przeczytać moje wpisy na forach "Wychowanie w Wierze" i "Herbata z musztardówki". Odpowiedz Link Zgłoś
luccio1 Re: Witam Wszystkich! 07.11.11, 16:27 Renta, o której była mowa post wyżej, wygasła. Teraz czekam na wezwanie do orzecznika ZUS - ze zdrowiem stoję w miejscu, a subiektywnie czuję się nawet słabszy, niż rok temu. Pozdrawiam Łukasz. Odpowiedz Link Zgłoś
luccio1 Re: Witam Wszystkich! 01.01.12, 20:21 Mam dalszą rentę - do Wszystkich Świętych 2013. Przy sposobności życzeń na Boże Narodzenie 2011 (które wciąż trwa!) i Nowy Rok 2012 proszę Cię bardzo - dopisz się do wątków, które pozakładałem, ciągnąć Forum sam jeden. Niech nie rozmawiam sam ze sobą! Łukasz. Odpowiedz Link Zgłoś
luccio1 Re: Witam Wszystkich! 06.04.12, 22:56 Przyjm, proszę, moje najserdeczniejsze życzenia na Święta Wielkiej Nocy r. 2012! Łukasz. Odpowiedz Link Zgłoś