nangaparbat3 30.08.10, 21:14 ale strasznie się uśmiałam czytając, że ktoś przemycał żywego tygrysa ukrywszy go miedzy pluszowymi: deser.pl/deser/1,97052,8310360,Probowala_przemycic_zywego_tygrysa_miedzy_zabawkami.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
echtom Re: to chyba nieładnie i niepoprawnie 30.08.10, 21:27 Niepoprawnie się śmiać czy niepoprawnie w artykule coś napisali? W sumie szkoda zwierzaka, bo mógł zejść na tych prochach, ale pomysł oryginalny. Choć wolę błyskotliwe pomysły bez wykorzystywania istot żywych. Odpowiedz Link Zgłoś
piegowata9 Re: to chyba nieładnie i niepoprawnie 30.08.10, 21:34 Przebojowa niewiasta tak łatwo się nie podda... Następny będzie słoń. I jeszcze większe problemy z odprawą "nadbagażu" Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: to chyba nieładnie i niepoprawnie 30.08.10, 21:46 nieładnie się śmiac z tego, trochę mi głupio, ale aspekt komiczny przeważył Odpowiedz Link Zgłoś
niezwykladziewczyna Re: to chyba nieładnie i niepoprawnie 30.08.10, 22:15 Nanga można się śmiać bo tygrysek żyje, a celnicy poznali następny sposób przemycania zwierząt. Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: to chyba nieładnie i niepoprawnie 30.08.10, 21:52 a mnie ta wiadomość tak zmroziła, ze łzy w oczach i musiałam przełączyc kanał. jestem cholernie wrażliwa na krzywdę zwierząt, takie osobnicze zboczenie Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: to chyba nieładnie i niepoprawnie 30.08.10, 22:02 claudel6 napisała: > a mnie ta wiadomość tak zmroziła, ze łzy w oczach i musiałam przełączyc kanał. To widziałaś film - na zdjęciu może nie tak dramatycznie. > jestem cholernie wrażliwa na krzywdę zwierząt, takie osobnicze zboczenie moje dziecko (już dorosłe) też tak ma Odpowiedz Link Zgłoś
landora Re: to chyba nieładnie i niepoprawnie 30.08.10, 23:03 Mnie też się nie chciało śmiać. Natomiast miałabym ochotę wpakować tę idiotkę do walizki i wysłać samolotem gdzieś bardzo daleko. Najchętniej nie na prochach, żeby zobaczyła, jak to fajnie. Nienawidzę ludzi, którzy krzywdzą zwierzęta. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi nangaparbat3 31.08.10, 17:44 Nie przesadzasz z tą sygnaturką? Cztery wersy, jakby co: forum.gazeta.pl/forum/0,62499,2451881.html Odpowiedz Link Zgłoś