foczkaka 01.09.10, 22:18 Ten facet nie zyje czy co? Bo wieszałam pranie i przeoczyłam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
solaris31 Re: któras oglada film na tvn? 01.09.10, 22:21 ja się znudziłam po 20 minutach zalegania w wodzie głównych bohaterów Odpowiedz Link Zgłoś
foczkaka Re: któras oglada film na tvn? 01.09.10, 22:23 Mnie robienie prania uratowało, inaczej nie wytrzymałabym napięcia Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: któras oglada film na tvn? 01.09.10, 22:41 wiecie że film na faktach oparty. Odpowiedz Link Zgłoś
solaris31 Re: któras oglada film na tvn? 01.09.10, 22:43 wiem, wiem - ale co z tego, jak wartkość akcji przypominała kapanie wody z cieknącego kranu Odpowiedz Link Zgłoś
pierwsze-wolne Re: któras oglada film na tvn? 01.09.10, 22:48 Obejrzałam go kiedyś, zmuszałam się potwornie bo, szczerze mówiąc, nie wierzyłam że można tak prawie 1,5h o niczym i czekałam cierpliwie aż się akcja rozwinie... Się nie doczekałam , więc dzisiaj film drugiej szansy nie dostał... -- Jeszcze trochę i świat będzie mój Odpowiedz Link Zgłoś
attiya Re: któras oglada film na tvn? 02.09.10, 08:20 foczkaka napisała: > Mnie robienie prania uratowało, inaczej nie wytrzymałabym napięcia > po tym jak me dziecię dziś popłakało się w żłobku rozśmieszyłaś mnie, dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: któras oglada film na tvn? 01.09.10, 23:51 "Ocean grozy" czy jakoś tak. A jak ta akcja miała się rozwinąć jak oni w wodzie siedzieli Odpowiedz Link Zgłoś
foczkaka Re: któras oglada film na tvn? 02.09.10, 00:07 No i wlasnie tyle czekałam i przegapilam najdramatyczniejszy moment jak pan zginął. Odpowiedz Link Zgłoś
aurita Re: któras oglada film na tvn? 02.09.10, 07:51 zgineli oboje Jest jeszcze Ocean Grozy II, tam jest wiecej akcji ale trudno uwierzyc w glupote glownych protagonistow Odpowiedz Link Zgłoś
owianka Re: któras oglada film na tvn? 02.09.10, 08:04 A ja uwielbiam ten film, ma specyficzny klimat, akcja jest powolna, ale przejmująca. Oglądałam ze trzy razy i za każdym razem przechodzą mnie ciarki. Przeczytajcie sobie o tym wypadku w Wikipedii. Aurita, dlaczego głupota bohaterów jest porażająca? Przecież to nie z ich winy się stało, tylko pilotów tej wycieczki. Odpowiedz Link Zgłoś
owianka Re: któras oglada film na tvn? 02.09.10, 08:07 OK, nie było pytania, doczytałam, że to było o sequelu (którego nie oglądałam) Odpowiedz Link Zgłoś
aurita Re: któras oglada film na tvn? 02.09.10, 12:33 owszem o sequelu nie bede zdradzac tajemnicy bo moze go puszcza Odpowiedz Link Zgłoś
d.o.s.i.a Re: któras oglada film na tvn? 02.09.10, 13:00 Dopiero doczytalam o jakim filmie dyskutujecie. Dla mnie to film kultowy. Nudzic moze, a i owszem, jak zamiast ogladac wiesza sie w miedzyczasie pranie. Odpowiedz Link Zgłoś
foczkaka Re: któras oglada film na tvn? 02.09.10, 13:08 Ja wieszałam i wcale nie mówiłam ze mnie nudził Odpowiedz Link Zgłoś
wespuczi Re: któras oglada film na tvn? 02.09.10, 14:59 a ja szukam w filmwebie oceanu grozy - i nie moge sie doszukac? co to za film o ktorym rozmawiacie, dajcie linka... Odpowiedz Link Zgłoś
houdiridi wespuczi 02.09.10, 15:13 wespuczi napisała: > a ja szukam w filmwebie oceanu grozy - i nie moge sie doszukac? > > co to za film o ktorym rozmawiacie, dajcie linka... www.filmweb.pl/Ocean.Strachu Odpowiedz Link Zgłoś