Dodaj do ulubionych

cos na nerwy

14.09.10, 14:47
bierzecie czasem gdy macie naprawde zly dzien zeby sie nie rozkleic albo nie wybuchac ? ja jeszcze nigdy nic nie bralam ale czasem chcialabym cos lyknac, zeby spokojnie zasnac. prawdopowodnie zaciskam zeby noca wiec dentysta sam cos zaproponuje na noc bo to standard leczenia. co myslicie o melisie zeczywiscie uspokaja?
Obserwuj wątek
    • thaures Re: cos na nerwy 14.09.10, 15:04
      Próbowałam specyfików z apteki bez recepty- na mnie nie działają. Jak jestem nabuzowana to mi nic nie pomaga-muszę "wybuchnąć" i potem samo przechodzi. Na szczęście rzadko mi się to zdarza, chociaż sama widzę że wraz z wiekiem coraz częściej.
    • el_jot Re: cos na nerwy 14.09.10, 15:52
      Po albo przed nerwowym dniem biorę przed snem trzy tabletki melisy i zasypiam nawet nie wiem kiedy i śpię całą noc. Natomiast melisa niezbyt działa na mnie w ciągu dnia.
    • mara_jade73 Re: cos na nerwy 14.09.10, 16:53
      Najlepiej udać sie do internisty i poprosić o jakiś farmaceutyczny, wg mnie ziołowe to lipa. Tylko nie brać codziennie tylko w naprawdę stersowych chwilach.
    • marghe_72 Re: cos na nerwy 14.09.10, 20:54
      wszelkie Perseny to pic na wodę fotomontaż. Przynajmniej dla mnie.
    • suazi1 Re: cos na nerwy 15.09.10, 09:12
      Jak sobie nie potrzaskam drzwiami albo nie machnę się rowerem nad morze w tą i z powrotem, to mnie szlag trafia. Prochy nic nie dają.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka