adwarp 21.09.10, 17:22 forum.gazeta.pl/forum/f,16604,Mamy_Madre_i_Sympatyczne_MMiS_.html ....w sumie jak tam są mądre i sympatyczne, to jakie są tutaj? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niezwykladziewczyna Re: przyznać się, która jest na prywatnym 21.09.10, 17:33 Ani nie jestem mądra, ani sympatyczna. > ....w sumie jak tam są mądre i sympatyczne, to jakie są tutaj? Odrzut cywilizacji i patologia. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: przyznać się, która jest na prywatnym 21.09.10, 17:47 nawet nie wiedziałam, że jest takie forum Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: przyznać się, która jest na prywatnym 21.09.10, 18:34 Ja jestem już od prawie 6 lat, a co? Odpowiedz Link Zgłoś
adwarp Re: przyznać się, która jest na prywatnym 21.09.10, 19:23 > Ja jestem już od prawie 6 lat, a co? i jak zawsze jest miło i sympatycznie, czy niekoniecznie? Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: przyznać się, która jest na prywatnym 21.09.10, 19:34 Jest przede wszystkim normalnie. Jak w dobrej rodzinie. A więcej nie powiem, bo w końcu to forum ukryte. Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: przyznać się, która jest na prywatnym 21.09.10, 21:06 a tu są mamy normalne znające życie, bywają mamy wredne, głupie i niedoświadczone i wszystkie one właśnie tworzą to forum Odpowiedz Link Zgłoś
thegimel Re: przyznać się, która jest na prywatnym 21.09.10, 21:08 Tu są normalne Czasami miłe, czasami wredne Odpowiedz Link Zgłoś
e.mama.s Re: przyznać się, która jest na prywatnym 21.09.10, 21:21 Zniechęca trochę:"nie przyjmujemy nowych uczestniczek" czy jakoś tak. W zamkniętym gronie do emerytury? Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: przyznać się, która jest na prywatnym 21.09.10, 21:47 Być może. Co w tym dziwnego? Sama jestem na forum, do którego nie są przyjmowani nowi użytkownicy, bo w tym gronie, w którym jesteśmy, jest nam dobrze. To są już często realne i bardzo bliskie przyjaźnie. Odpowiedz Link Zgłoś
e.mama.s Re: przyznać się, która jest na prywatnym 21.09.10, 21:52 Nic. Ja należę do klubu w realu i lubię jak przychodzi nowa krew ale to taki specjalistyczny klub więc nikt przypadkowy się nie trafia. Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: przyznać się, która jest na prywatnym 21.09.10, 22:11 Klub w realu, a forum internetowe to dwie, zupełnie różne sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: przyznać się, która jest na prywatnym 21.09.10, 21:52 No i ma zniechęcać. To jest forum dla jego stałych uczestniczek i one się mają tam czuć dobrze. Nie byłoby tak, gdyby co chwilę wchodził tam ktoś nowy. Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: przyznać się, która jest na prywatnym 21.09.10, 22:33 ja jestem niesympatyczna wiec w calej rozciaglosci zasluguje na to aby na ematce pisywac Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: przyznać się, która jest na prywatnym 21.09.10, 22:41 elza chyba po raz pierwszy jestem zmuszona przyznać Ci rację Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: przyznać się, która jest na prywatnym 21.09.10, 22:48 fajnie, zawsze mozesz sie udac na mamy madre i sympatyczne jak moja obecnosc za bardzo ci bedzie doskwierac Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: przyznać się, która jest na prywatnym 21.09.10, 23:22 w życiu, z nudów bym padła i nie miała bym z kim polemizować Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 czar_bajry 22.09.10, 08:54 To, że miłe i sympatyczne, to nie znaczy, że atmosfera smętna i nie ma wymiany poglądów Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: czar_bajry 22.09.10, 12:02 wymiana poglądów pewnie jest, tylko nie tak gorąca jak na emamie Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: czar_bajry 22.09.10, 12:09 czar_bajry napisała: wymiana poglądów pewnie jest, tylko nie tak gorąca jak na emamie Bywa równie gorąca, tyle że nikt nie sypie inwektywami i nie obraża swojego adwersarza. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: przyznać się, która jest na prywatnym 21.09.10, 22:40 a kto twierdzi, że tamte emamy i tutejsze emamy to nie te same ? Odpowiedz Link Zgłoś
solejrolia Re: przyznać się, która jest na prywatnym 21.09.10, 23:17 > a kto twierdzi, że tamte emamy i tutejsze emamy to nie te same ? no właśnie Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: przyznać się, która jest na prywatnym 22.09.10, 08:38 Byłam, ale wyleciałam Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: przyznać się, która jest na prywatnym 22.09.10, 09:01 kawka74 napisała: > Byłam, ale wyleciałam Bo ty Kawka ani mundra ani sssympatyczna Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw O ile mnie pamięć nie myli 22.09.10, 11:59 tamto forum powstało jako jedno z pierwszych będących reakcją na nieciekawe trendy szerzące się na ematce. I co jakiś czas powstają następne z tegoż powodu I jeśli są zamknięte/ukryte, to budzą niezdrową ciekawość. Czyli nihil novi sub sole, duch ematki wiecznie taki sam Odpowiedz Link Zgłoś