kulma.m 14.11.10, 21:18 Matko i corko, ale oni ga musza retuszowac Wlasnie byly sceny ze spa... day spa, i chlopak ma taka cere, ze szkoda slow... Ciekawa jestem ile trwa charakteryzacja PS. troche zblizylo go to do ludzi do tej pory byl jak ideal bez skazy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kkokos Re: TZG - Staliński 15.11.10, 00:03 jak obejrzałam edzię bez makijażu, też się przeraziłam Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: TZG - Staliński 15.11.10, 00:09 Jak to bez skazy?! A jego mama? która jest z nim wszędzie? Zaraz by się tu pojawił wątek- co zrobić z wszędobylską teściową i maminsynkiem Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: TZG - Staliński 15.11.10, 00:15 Ja widziałam kiedyś Liszkę bez makijażu- masakra Odpowiedz Link Zgłoś
katia.seitz Re: TZG - Staliński 15.11.10, 00:47 Młody jest jeszcze, może mu przejdzie Bardziej przerażająco wygląda Górniak bez scenicznego makijażu. Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: TZG - Staliński 15.11.10, 00:53 Oglądałyście "Chłopaki nie płaczą"? trądzik z "czasem" minie Odpowiedz Link Zgłoś
thaures Górniak 15.11.10, 08:59 Zawsze uważałam ją za wyjątkowo piękną kobietę (zazdrość!!), na tegorocznych Top Trendy jakoś mi nie pasowała, ale teraz, gdy obejrzałam jakiś odcinek TzG, to się przeraziłam.. Widzę tylko jej twarz- taką zmienioną, napuchniętą.. Natomiast Staliński jest przystojnym chłopakiem, trądzik pewnie minie, nie oglądam na bieżąco programu,przeważnie o nim czytam i oglądam zdjęcia, więc jego kłopotów z cerą nie zauważyłam. Tylko dla mnie nie jest żadną gwiazdą, tylko synem ew. gwiazdy... Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: Górniak 15.11.10, 09:40 No coś ty, Górniak ma taką idealną do makijażu twarz - można na niej namalować wszystko, nawet najpiękniejszą kobietę i wygląda realistycznie. Marzenie charakteryzatora normalnie Przy takich możliwościach nie ma konieczności być piękną A weź pod uwagę, że na większości nieatrakcyjnych twarzy tak się nie da; to jednak duży dar. Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: TZG - Staliński 15.11.10, 09:06 Kim jest Staliński? __________________ wycietezmejli.blogspot.com "Ucinam w tej chwili wymianę mejli i ustalam, że ja opieprzam, a Ty jesteś opieprzany, bo inaczej się pogubimy...sorry taki job" Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: TZG - Staliński 15.11.10, 09:11 ja obstawiam, że niedługo dowiemy się, że on jest gejem. Odpowiedz Link Zgłoś
kulma.m Re: TZG - Staliński - Gorniak 16.11.10, 21:59 No nie zapedzajcie sie, bo oto - to moj coming out - macie przed soba AUTENTYCZNA fanke Wiem, wiem, stara a glupia, co ja w niej widze, sama pustka i pycha, plus botoks... a jednak ja lubie He he he i na dodatek jak glupia, mimo iz MAM OCZY i widze ze tanczy marnie, wysylam na nia w kazda niedziele po 4 smsy Nawet z New Kids On The Block tak nie mialam zeby ich kochac bezkrytycznie i totalnie bezinteresownie Teraz sobie pouzywajcie tylko prosze na mnie, nie na niej Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: TZG - Staliński - Gorniak 16.11.10, 22:00 Gratuluję odwagi przyznania się Odpowiedz Link Zgłoś
kulma.m Re: TZG - Staliński - Gorniak 16.11.10, 22:11 Dlatego napisalam ze to "coming out", bo ten temat jest chyba tak samo drazliwy jak homoseksualizm Odpowiedz Link Zgłoś
pamelia Re: TZG - Staliński - Gorniak 16.11.10, 23:49 Eee tam, wg mnie tańczy fajnie. Lepiej od Moniki Pyrek, która może i dobrze czuje rytm, kroki itp. ale jakaś taka zgarbiona - no sylwetki tancerki to nie ma. Chociaż wzbudza we mnie sympatię. Górniakowa zresztą tez Staliński za to to taki drewniamy chłoptaś z uśmiechem Schwarzenegera Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: TZG - Staliński - Gorniak 17.11.10, 00:46 kulma oświeć mnie czyją Ty fanką jesteś?Górniak, Stalińskiego czy Stalińskiej - bo się pogubiłam do cholery Odpowiedz Link Zgłoś
hayet Re: TZG - Staliński - Gorniak 17.11.10, 10:30 temu stalinskiemuto sie jakos nigdy nie przygladalam, bo i nie ogladam TzG, natomiast gorniakowa rzucila mi sie w oczy szczegolnie jej rybie usta i oczy jak u chinczyka, zbyt chyba naciagnieta skora na twarzy. szkoda, bo byla ladna naturalnie a te wszystkei poprawki popsuly caly efekt Odpowiedz Link Zgłoś