Dodaj do ulubionych

Czy jestescie szczesliwe w malzenstwie?

26.11.10, 10:10
Co sprawia, ze jestescie szczesliwe w malzenstwie? Czy mieszkalyscie z facetem przed slubem?
Obserwuj wątek
    • szczesliwaanka77 Re: Czy jestescie szczesliwe w malzenstwie? 26.11.10, 10:15
      Odp.pyt.1 Jestem szczęśliwa
      Odp. pyt.2 Nie mieszkaliśmy razem
      • gwen_s Re: Czy jestescie szczesliwe w malzenstwie? 26.11.10, 11:35
        tak jestem szczęśliwa i mieszkaliśmy przed ślubem, w sumie zamieszkaliśmy po 3ech mcach znajomości smile
        • lullanka07 Re: Czy jestescie szczesliwe w malzenstwie? 26.11.10, 11:36
          jestem szczesliwa,mieszkalam rok przed slubem.
          za maz wyszlam mlodo tongue_out
          • bellatrix01 Re: Czy jestescie szczesliwe w malzenstwie? 26.11.10, 11:40
            Nie mieszkaliśmy, układa sie dobrze, jak narazie wink
            • papalaya zrazy w sosie pomidorowym 26.11.10, 11:56
              oraz sałatka cesarska
              • thegimel Re: zrazy w sosie pomidorowym 26.11.10, 13:51
                I zasmażkabig_grin
    • wyssana.z.palca Re: Czy jestescie szczesliwe w malzenstwie? 26.11.10, 11:40
      Irytująca jesteś z tymi swoimi postami. Albo jakaś marna dziennikarzyna z Ciebie, marna forumowiczna albo troll...
    • lejla81 Re: Czy jestescie szczesliwe w malzenstwie? 26.11.10, 12:04
      Dzięki Bogu nigdy nie wyszłam za mąż.
      • papalaya Re: Czy jestescie szczesliwe w malzenstwie? 26.11.10, 12:13
        i zostałaś starą panną
        • iza232 Re: Czy jestescie szczesliwe w malzenstwie? 26.11.10, 12:21
          papalaya napisała:

> i zostałaś starą panną

Teraz to się SINGIELKA nazywa wink
          • papalaya Re: Czy jestescie szczesliwe w malzenstwie? 26.11.10, 12:23
            jaaasne a chomik to gej wink
            • lejla81 Re: Czy jestescie szczesliwe w malzenstwie? 26.11.10, 12:41
              Tak, na dodatek starą panną z dzieckiem wink
              Nie jestem singielką, chłopa mam, ino nie męża. Może kiedyś się dam skusic na tę przyjemnośc, skoro tak polecacie.
    • alicja_ala Re: Czy jestescie szczesliwe w malzenstwie? 26.11.10, 12:16
      gdybym miala ten rozum co teraz pare lat temu to na pewno nie wyszlabym za maz...
      • mamakacperka-pl Fena 26.11.10, 12:24
        Nie wiem czy Ty piszesz jakąś obszerną pracę mgr? czy co?
        Czytam to forum już dość długo,udzielam się czasami również. Ale jeśli chodzi o Twój nick to zauważyłam,że raczej nie udzielasz się w dyskusjach,nie piszesz nic od siebie ani o sobie. Za to bardzo często wpadasz,walisz pytanie i Cie nie ma.
        • papalaya Re: Fena 26.11.10, 12:37
          zbieranie materiałów do pracy licencjackiej w Wyższej Szkole Byznesu i Pijaru w Palikotach Dolnych
        • thegimel Re: Fena 26.11.10, 13:50
          A jak się doczepi ktoś, że oczekuje zwierzeń samej nic nie pisząc, wtedy pisze jakąś lakoniczną informację niby na swój temat i zaraz zadaje następne pytanie. Generalnie już jakiś czas temu doszłam do podobnego wniosku jak Ty.
    • gagunia Re: Czy jestescie szczesliwe w malzenstwie? 26.11.10, 13:47
      Przed ślubem pomieszkiwaliśmy razem, ale nie mieszkaliśmy.
      Myślę, że u nas receptą na udane małżeństwo był 6-letni związek przed ślubem. Poznaliśmy się doskonale, dużo razem przeszliśmy. Nie wyobrażam sobie życia z innym facetem, nawet jak się kłócimy. A charakterki mamy wyjątkowo konfliktowe.
    • croyance Re: Czy jestescie szczesliwe w malzenstwie? 26.11.10, 14:51
      Jestem bardzo szczesliwa.
      Przed slubem mieszkalismy ze soba ponad trzy lata.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka