julianne-2 Re: Dokąd z dzieckiem? 27.04.11, 12:42 A ja chciałam się dowiedzieć o coś takiego jak figloklub oferowany na wyjazdach zagranicznych. Jadę w tym roku z zaprzyjaźnioną rodziną, w sumie będziemy mieć 5 dzieci w wieku 6-11 i przyznaję bez bicia, ze nie chcemy ich mieć nad głową całe 24 godziny na dobę Trafiłam właśnie na informację o Figloklubie z polskim animatorem w wielu hotelach Europy. Cenowo ok. Tylko brakuje mi opinii od bardziej doświadczonych w tym temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
piekielna-diablica Re: Dokąd z dzieckiem? 02.05.11, 07:48 Giżycko - hotel Mazury przy Alej Wojska Polskiego (1500 m od stacji kolejowej) - właśnie jesteśmy tu z dwulatkiem i jest bardzo fajnie mimo brzydkiej pogody jest placyk zabaw, salka zabaw, staw na terenie hotelu, po drugiej stronie ulicy jezioro (myślę, że tu wrócimy w wakacje) Odpowiedz Link Zgłoś
zebra12 Re: Dokąd z dzieckiem? 02.05.11, 08:22 Dziwne pytanie. Przecież dziecko to tez człowiek. Ja chodzę i chodziłam z dziećmi wszędzie. Najbardziej podoba się im zoo. Ale i kopce są interesujące, jazda pociągiem (gdziekolwiek), spacer nad Wisłą, odwiedziny u Smoka, a nawet zwiedzanie kommnat królewskich. Ciszyła ich Smocza Jama, ale też plac zabaw nad Wisłą. Latem - pływanie w Bagrach. Zwykle cieszy je to co mnie. I nie myslę o "specjalnych miejscach" dla dzieci. W letnich ogródkach kawiarnianych cieszyły je kamyczki, a gdy były większe, to siedziały i jadły z nami. W McDonaldzie jest zjeżdżalnia i dzieci do 7-8 roku zycia lubią się na niej bawić. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.ga Re: Dokąd z dzieckiem? 09.06.11, 20:53 Ja szukam nie tyle miejsca na zabawę z dzieckiem, ale ciekawych propozycji na wakacje z dzieckiem. Ktoś z was może wie jakim ofertom warto się przyjżeć. A chodzi mi o wyjazdy zagraniczne, wydaje mi się, ze biura podrózy maja takie propozycje dla rodziców. Odpowiedz Link Zgłoś
getmama Re: Dokąd z dzieckiem? - warszawa Vapiano 18.05.11, 17:12 Na wypady W warszawie połączone z przekąską tylko restauracja Vapiano na Taśmowej!!! Wszystko tam jest pyszne, pachnące, kolorowe i idealne dla dzieci. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
polamisie Re: Dokąd z dzieckiem? - warszawa Vapiano 30.05.11, 20:30 ja się właśnie zastanawiam nad półkoloniami dla małych dzieci i znalazłam jakieś z robotami i jakieś nudne muzea, ale wszystko dla starszych dzieci, a ja mam 4 i 7 latki. Moze ktos cos widział/wie?? Odpowiedz Link Zgłoś
lublin2 Re: Dokąd z dzieckiem? - Lublin Noc Kultury 4/5.06 03.06.11, 21:47 Bardzo ciekawy pomysł, w Lublinie z małym dzieckiem też można się ukulturalnić www.aktywnirodzice.org/index.php?get=50 Odpowiedz Link Zgłoś
chipsi Na Śląsku 06.06.11, 13:07 Jakby tak jakaś hanyska szukała - Leśny park niespodzianek w Ustroniu- miłe zwierzątka, plac zabaw i wiele innych atrakcji. www.lesnypark.pl/ - Zagroda żubrów w Pszczynie - kilka zwierzątek, wystawa a w sąsiedztwie park i zamek. www.zubry.pszczyna.pl/ - Tropikalna wyspa w Marklowicach - wielki plac zabaw dla dzieci w każdym wieku (w tygodniu za darmo) - Park Extreme na Równicy - zabawa dla nieco starszych dzieci. www.rownica.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś