Dodaj do ulubionych

Ciąża ze spiralą

18.12.10, 14:21
Kochane mamy, chciałabym żeby tutaj wpisywały się mamy które doświadczyły ciąży ze spiralą. Czy donosiłyście, jakie miałyście obawy, jak przebiegała ciąża. Ja właśnie jestem w 15 tygodniu ciąży ze spiralą. Próba wyjęcia jej zakończyła się niepowodzeniem. Najpierw lekarze mówili, że do 12 tyg poronie. Teraz mówią, że takie ryzyko i to duże jest do końca ciąży. Jakie wy miałyście doświadczenia?
Obserwuj wątek
    • w_miare_normalna Re: Ciąża ze spiralą 19.12.10, 12:39
      Moja mama zaszła w ciąże ze spiralą. Niestety dziecko zmarło. ponoc spirala wbiła się dziecku w głowę, ale nie wiem ile w tym prawdy. Nie mogę sobie jakoś tego wyobrazic.
      • potworski Re: Ciąża ze spiralą 19.12.10, 12:53
        w_miare_normalna
        Pytanie z innej beki a'propos twojej stopki (zasadne o ile mieszkasz w Polsce)=jaki jest sens dawania dziecku imienia pisanego przez "X" skoro wymawia się tak samo jak przez "ks" a sprawia zapewne kłopoty przy każdorazowej konieczności nadmieniania tego faktu jeśli ktoś inny potrzebuje imię zapisać?
        • lukrecja34 Re: Ciąża ze spiralą 19.12.10, 12:59
          leżałam na porodówce z dziewczyną ,która zaszła w ciążę ze spiralką.
          ciąże donosiła-a nawet przenosiła-bez problemów.
        • magdakingaklara Re: Ciąża ze spiralą 19.12.10, 13:06
          jak to po co??
          aby byla inna, wyjatkowa, taka amerykanska wink
        • gazeta_mi_placi Re: Ciąża ze spiralą 19.12.10, 15:09
          Tak jest bardziej trendy tongue_out
          • grave_digger Re: Ciąża ze spiralą 19.12.10, 15:37
            e tam
            ja uczę nicole, której nazwisko już nie jest takie światowe, bo kojarzy się z kupą tongue_out
            to dopiero karykaturalnie wygląda- tak światowo jak goowno w lesie.
            • miaowi Re: Ciąża ze spiralą 20.12.10, 11:12
              HAHAHAHHAHHAHA, rozbawił mnie ten post z Nicole i kupą. Czy ludzie nie wiedzą, jak mają na nazwisko??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka