Dodaj do ulubionych

Filtry do dzbankow brita

22.12.10, 10:51
Moze ktos jest zorientowany czy filtry Anna pasuja do dzbanka Brita z filtrem Clasic,chcialam troche przyoszczedzicsmileDziekuje z gory za odpowiedzi.Wesolych Swiat.
Obserwuj wątek
    • mniemanologia Re: Filtry do dzbankow brita 22.12.10, 18:21
      Pasują smile
    • neffi79 Re: Filtry do dzbankow brita 18.11.13, 13:49
      nie zalecam oszczedności w tej kwestii
      ja uzywam maxtra i woda jest super, wymieniam co 3-4 tygodnie
      czytałam mnóstwo opinii, że wszelakie anny i inne substytuty są niedobre, szybko się zuzywają, i nie filtrują jak nalezy
      • mebloscianka_dziadka_franka Re: Filtry do dzbankow brita 18.11.13, 16:55
        Też używałam parę razy zamiennika i też wydawało mi się, że to jednak nie to samo i, że szybciej się zużywają.
      • kropkacom Re: Filtry do dzbankow brita 18.11.13, 17:10
        Używam oryginalnych maxtra i woda jest ładna nawet nie przez tydzień. Odkamienia ładnie, ale robiąc herbatę widzę, że działanie zmienia się do tygodnia. No, ale kupuję...
      • mvszka Re: Filtry do dzbankow brita 19.11.13, 20:25
        mam to samo zdanie bo już przerabiałam te tańsze, to nie jest dla mnie oszczędzanie tylko marnowanie pieniędzy bo woda przelatuje i jest taka jaka była, tymczasem brita maxtra w czteropaku promocyjnym wychodzi po 15zł za sztukę ( w Tesco)
    • ladnyusmiech Re: Filtry do dzbankow brita 06.12.13, 14:22
      Mój mąż ostatnio przy-oszczędzał, tylko nie wiem jak nazywał się zamiennik. Zgodziłam się bo w sklepie zabrakło britty pakowanej w pojedyncze opakowanie. Skończyło się tak, że po hektolitrach wylanej wody, przez filtr nadal uciekały kuleczki uncertain i wylądował w śmieciach

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka