Dodaj do ulubionych

Dręczę chłopa wizją dziewczynki

28.01.11, 13:32
Uprzedzam: wątek głupi.
Tak, nudzi mi się, mam lekarski nakaz siedzenia w domu i brakuje mi większych problemów.

Po usg 2 dni temu lekarz powiedział, że jego zdaniem będzie dziewczynka. Mnie płeć w zasadzie lotto z lekkim wskazaniem na chlopca (teraz), ale dla mojego wizja dziewczynki jest dość kosmiczna. Do chłopca przywykł i zna instrukcję obsługi.
I ja go z upodobanie dręczę. Mówię "Kotku, za twoją młodość bujną i jurną; za te wszystkie panny zaliczone na imprezach, których potem nie pamiętałeś; za te laski rwane na "buntownika" albo "biednego misia"; za wszystkie, którym sprzedawałeś bajer a potem zostawiałeś po kilku tygodniach; za tę dziewicę co myślała, że jesteście sobie przeznaczeni; za tych ojców, którym skakało ciśnienie; teraz będziesz za lat naście zgrzytał zębami". Znęcam się "Skarbie, wyobraź sobie, że będzie przychodził adorator taki jak ty za malolackich czasów, że będzie przyjeżdżał motorem; kochanie, pamiętasz siebie i swoją niezłą skuteczność?".
I chłop się denerwuje wizualizując. P
Obserwuj wątek
    • mamakasienki1 Re: Dręczę chłopa wizją dziewczynki 28.01.11, 13:37
      Dobre.
      Ja swojemu nawet słowa nie wspomnę, bo mamy już trzy córki wink
      • triss_merigold6 Re: Dręczę chłopa wizją dziewczynki 28.01.11, 13:44
        Tak myślę, że rodzice, którzy mieli bujną młodość i sporo rozmaitych doświadczeń, często durnych, to koszmar dla nastolatków.
        • lineczkaa Re: Dręczę chłopa wizją dziewczynki 28.01.11, 20:33
          Koszmar dla rodziców, czy dla dzieci?
          Bo jak ja sobie pomyślę, że moje dzieci będą robić to co ja, dodatkowo próbować wink tego co mój małż, to pomysł* ślubnego wydaje się idealnym rozwiązaniem.

*od 14. do 60. roku życia w klasztorze, a potem niech się szlajają z kim chcą
    • iwoniaw Re: Dręczę chłopa wizją dziewczynki 28.01.11, 13:45
      He he. Życzę syna zatem, żeby chłop na zawał nie padł żyjąc w stresie przez kilkanaście najbliższych lat big_grin
    • attiya Re: Dręczę chłopa wizją dziewczynki 28.01.11, 13:45
      nie wiedziałam, żeś taka złośliwa big_grin
      biedny pan mąż big_grin
      uśmiałam się big_grin
    • wuika Re: Dręczę chłopa wizją dziewczynki 28.01.11, 13:48
      Biedne chłopię big_grin
    • mikas73 Re: Dręczę chłopa wizją dziewczynki 28.01.11, 13:48
      Napisz jeszcze tekst o dręczeniu wizją chłopca, dla sprawiedliwości i na przyszłość dla mam chłopców, bo niestety nie wszystkie mogą skorzystać i tak mile podręczyć...
    • martishia7 Re: Dręczę chłopa wizją dziewczynki 28.01.11, 13:49
      Podłaś.big_grin
      Twój wpis skłonił mnie i chłopa do refleksji, co to będzie jak takiemu naszemu pewnemu znajomego powije się córka. Wizja jest przerażająca.
      • triss_merigold6 Re: Dręczę chłopa wizją dziewczynki 28.01.11, 13:53
        Taaa jest, jestem podła. To z nudów Wysoki Sądzie.
        Aktualnego znam z dzikich czasów, bo miewaliśmy sporadyczne niezobowiązujące romanse, znałam trochę lasek, które bzyknął i wiem jaką miał opinię. LOL
        Ona ma wizję, że będzie siedział w drzwiach z wiatrówką nabitą solą i robił door selection.
        • martishia7 Re: Dręczę chłopa wizją dziewczynki 28.01.11, 14:02
          Ciąża Ci znakomicie humor wyostrza, muszę przyznać. Ech, stara miłość nie rdzewieje, co? tongue_out
          Znajomy o którym myślę mana koncie naprawdę spektakularne osiągi. Największe wrażenie robią na mnie 3 panny na jednej imprezie, z czego dwie na raz. Poprzedzone nawiasem mówiąc znakomitym dialogiem, wartym przytoczenia. Panny z progu pokoju:
          – No M., choooodź do nas.
          Siedział do nich tyłem przy stole, rzucił przez ramię:
          – Zaraz. Wódkę piję.
          Dopił, skończył i oddalił się z "Obowiązki wzywają." na ustach.
          Pewne moje znajome, które w życiu go na oczy nie widziały doskonale wiedzą któż to, i to bynajmniej nie ode mnie. Minus jest taki, że puknął chyba wszelkie córki bliższych i dalszych znajomych swojej matki, włącznie z tymi od pielgrzymek, co sprawia, że kobieta jest lekko osamotniona towarzysko.
          • triss_merigold6 Re: Dręczę chłopa wizją dziewczynki 28.01.11, 14:06
            Bo to jest sława uznanej marki. P
            Kusi, żeby spróbować czy faktycznie marka godna zaufania czy tylko na opinii jedzie.
            • martishia7 Re: Dręczę chłopa wizją dziewczynki 28.01.11, 14:09
              Obawiam się, że skoro minimalna liczba relacji w historii wykroczyła poza one-night-stand, to chyba tylko dobrze zaczyna. Ale gadane i mowę ciała ma prima sort. U Ciebie byłby skreślony z racji pokaźnego brzuszka, lol.
              • triss_merigold6 Re: Dręczę chłopa wizją dziewczynki 28.01.11, 14:13
                Na one night stand akurat brzuszek mi nie przeszkadzał. Miałam krótki rzut testów turpistycznych w życiu.
                • ledzeppelin3 Re: Dręczę chłopa wizją dziewczynki 28.01.11, 14:16
                  Na one night stand akurat brzuszek mi nie przeszkadzał.

Ważne co pod brzuszkiem, zresztą zawsze można go położyć na wznak tongue_out
                  • martishia7 Re: Dręczę chłopa wizją dziewczynki 28.01.11, 14:23
                    > Ważne co pod brzuszkiem,

Jeden znany mi pan zwykł mawiać, że męska otyłość ma trzy fazy 1. Nie widać jak wisi, 2. Nie widać jak stoi, 3. Nie widać kto ciągnie. Takie luźne skojarzenie. Chyba się robię frywolna w tym wątku.
                    • ledzeppelin3 Re: Dręczę chłopa wizją dziewczynki 28.01.11, 14:30
                      Witaj brzusiu, żegnaj kusiu jak mawiają
        • 3-mamuska Re: Dręczę chłopa wizją dziewczynki 28.01.11, 14:51
          triss_merigold6 napisała:

> Taaa jest, jestem podła. To z nudów Wysoki Sądzie.
          > Aktualnego znam z dzikich czasów, bo miewaliśmy sporadyczne niezobowiązujące ro
          > manse, znałam trochę lasek, które bzyknął i wiem jaką miał opinię. LOL
          > Ona ma wizję, że będzie siedział w drzwiach z wiatrówką nabitą solą i robił doo
          > r selection.
          No ja tez sie usmialam.Ja tez drecze Tatusia coreczki.
          Bo Moj Maz juz planuje wstawic w oknach kraty (zart chyba) ,do tego ostatnio mowi ze dzieci powinny mnie wczepiane chipy.
          Do tego nasza 7- latka owija go sobie w okolo malego palca. A ona jest mieszanka moja I meza, oj biedny ten Moj maz.
    • shellerka Re: Dręczę chłopa wizją dziewczynki 28.01.11, 13:49
      bo jak to wulgarnie mówią mając syna martwisz się tylko o jednego "ch.. łopaka" w mieście. mając córkę martwisz się o wszystkiebig_grin
      • ledzeppelin3 Re: Dręczę chłopa wizją dziewczynki 28.01.11, 13:53
        Mój chłop musiał się stać feministą
        To jest jedyna opcja dla ojców córek
        I wredną tesciową będziesz dla tylko jednej synowej
        W Polsce wychowanie dziewczyn to jest misja dziejowa
        Bo ile trzeba zrobić, żeby mentalność rodaków zmienić i poprawić w Polsce los kobiet- widac gołym okiem na forach chociażby
        • triss_merigold6 Re: Dręczę chłopa wizją dziewczynki 28.01.11, 13:55
          No wiesz, mnie o rygoryzm obyczajowy trudno podejrzewać.wink A chłop przywyknie, jak będzie musiał to przywyknie.
    • suazi1 I dobrze mu tak! ;) 28.01.11, 13:58

• guderianka Re: Dręczę chłopa wizją dziewczynki 28.01.11, 14:03
      Triss, a Ty w którym tygodniu już jesteś ?
      Mój M też ma nerwy, gdy sobie wyobraża, że jego ukochane córeczki mogą mieć adoratorów. Wizualizuje sobie "męskie rozmowy" i co zrobi gdy skrzywdzą jego córeczki itp wink Poza tym-do pewnego momentu płeć nie będzie miala dla niego znaczenia, bo Twojego syna poznał już (z tego co pamietam) jako samoobsługowego a tu będzie miał do czynienia od podstaw wink
      • triss_merigold6 Re: Dręczę chłopa wizją dziewczynki 28.01.11, 14:11
        Połowa 15 tyg, w środę amnio miałam i szczegółowe usg. Moje dziecko poznał jak miało 2 lata więc o samoobsłudze trudno mówić. Też uważam, że do mniej więcej przedszkola płeć nie ma większego znaczenia.
        Mój twierdzi, że czuje jak budzi się w nim Tony Soprano.
        Ma prawo obawiać się sprawiedliwości dziejowej, bo faktycznie w życiu towaru naciął konkretnie.
        • guderianka Re: Dręczę chłopa wizją dziewczynki 28.01.11, 14:23
          Czyli będzie letnia dziewczyna wink

2latek to już takie wiesz, kakao instant - gotowe do spożycia wink
    • yenna_m Re: Dręczę chłopa wizją dziewczynki 28.01.11, 14:06
      dobre smile
      jak sie mialo fantazje ulanska w mlodosci, to sie na starosc wie, jakie zagrozenia czekaja na rodzona core wink
      nie medź mu moze tak, bo chlopak schizy jakiejs dostanie. Albo oszaleje wink
    • estelka1 Re: Dręczę chłopa wizją dziewczynki 28.01.11, 14:24
      a jak się będzie denerwował i trząsł o córcię, jak już się urodzi big_grin dobra jesteś triss big_grin uśmiałam się nieźle
    • gardenia_nowak Re: Dręczę chłopa wizją dziewczynki 28.01.11, 14:28
      Dla mnie to jest straszne, ta przedziwna misja dziejowa tatusiów, żeby bronić cnoty córeczki. To laski się nie mogą lubić bzykać i dać wyrwać na buntownika lub misia z pełną świadomością tego, co czynią? Bardzo liczę na córkę (na razie są spore szanse) i mam nadzieję u męża wykarczować ew. zachowania tego typu - na razie nie przejawia, ale nigdy nic nie wiadomo.
      • martishia7 Re: Dręczę chłopa wizją dziewczynki 28.01.11, 14:31
        To raczej konsekwencja tego, że problem organizacyjno-finansowy aborcji bądź też wychowania potomstwa spada na rodziców samotnej nastoletniej matki, nie ojca.
        • gardenia_nowak Re: Dręczę chłopa wizją dziewczynki 28.01.11, 14:37
          A o pigułkach antykoncepcyjnych słyszałaś?
          • martishia7 Re: Dręczę chłopa wizją dziewczynki 28.01.11, 14:40
            Oczywiście. Słyszałam, widziałam, nawet korzystam. I wiem, że zawsze istnieje jakaś szansa, że zawiodą, liczę się z tym całkowicie.
    • zuza.kociara Re: Dręczę chłopa wizją dziewczynki 28.01.11, 14:32
      Wspaniale opisana wizja przyszłości big_grin

Ja co prawda jeszcze bez dziecięcia ale chłop już po rodzinie opowiada, że on będzie miał córkę. Ooo - pytają, to żona w ciąży?
      Nie, ale jak będzie to tylko córki będzie rodzić big_grin LOL
      • thegimel Re: Dręczę chłopa wizją dziewczynki 28.01.11, 17:10
        Mój ojciec twierdził zawsze, że z chłopa zucha zawsze dziewuchabig_grin
        I spełniło mu się: 2 córki z pierwszego małżeństwa, jedna z drugiego + ja na dokładkębig_grin
    • tully.makker Tris, zlituj sie 28.01.11, 14:33
      Co ty pie...sz?
      • triss_merigold6 Re: Tris, zlituj sie 28.01.11, 14:54
        Ja się nabijam. Uprzedzałam, że wątek głupi, nie?
        Nie znam na 100% płci ani nie projektuję przyszłośći za najbliższe naście lat.
    • zabulin Re: Dręczę chłopa wizją dziewczynki 28.01.11, 14:36
      A co jak córcia przyprowadzac będzie adoratorki????
    • nisar Re: Dręczę chłopa wizją dziewczynki 28.01.11, 14:52
      Mój się nie martwi. W szafie policyjna pała, w głowie zestaw pytań do potencjalnych (nie do przejścia dla przeciętnego zjadacza chleba), a i tak najchętniej nigdzie by z domu córuni nie wypuścił, więc uważa, że problemu nie ma wink
    • kali_pso Odbiło Ci jak talala... 28.01.11, 15:06

...hehehehe..zazdroszczę, zazdroszczęsmile
      • triss_merigold6 Re: Odbiło Ci jak talala... 28.01.11, 15:16
        No ba! Tyle czekałam, że teraz sobie odbijam. P
        Ciężarnym mogę sprzedać jeszcze inny patent, świeżo odkryty: jak mówię, że coś chcę po porodzie wyrazistego prezentu (czy innego dowodu uczucia) to dodaję CHYBA NIE BĘDZIESZ ŻAŁOWAŁ MATCE SWOICH DZIECI?!
    • rosapulchra-0 Re: Dręczę chłopa wizją dziewczynki 28.01.11, 15:43
      Do chłopca przywykł i zna instrukcję obsługi.

przypomniałam sobie moje przerażenie, gdy jako całkiem świeża matka trzech dziewczynek, dostałam do przewinięcia dopiero co narodzonego chłopca smile
    • kozica111 Re: Dręczę chłopa wizją dziewczynki 28.01.11, 16:30
      Co więcej masz rację, tak właśnie będzie.
      Nasze grzechy nas zawsze jakoś tam "ścigają".
    • niamn Re: Dręczę chłopa wizją dziewczynki 28.01.11, 16:54
      haha, boskiesmile
      Moja kumpela chciala dziewczynke, ale sie okazalo, ze chlopiec to ja pocieszalam, ze nawet lepiej, bo przynajmniej w ciaze nie zajdzie z jakims przypadkowym gosciem poznanym na dyskotece w wieku 13latsmile
    • lineczkaa Re: Dręczę chłopa wizją dziewczynki 28.01.11, 20:29
      Mój osobisty miłośnik sztuk lodowych użytkowych ma myśl o tym, że jego maleńka córeczka miałaby kiedykolwiek, komukolwiek do swych anielski usteczek... to mu słabo big_grin.

W moim przypadku nie nachodzą go takie refleksje wink.
    • deodyma Re: Dręczę chłopa wizją dziewczynki 28.01.11, 20:35
      nie tylko Twoj siwe denerwujwe, ale kazdy chlop, gdy cos takiego slyszy a ma corke.
      moj maz kiedys powiedzial a nie wiedzielismy wtedy, jakiej plci beda nasze dzieci, ze jak bedzie mial corke, to bedzie ja pilnowal i gonil z chalupy kazdego absztyfikanta, jaki sie pojawibig_grin
      mowil tez cos o tym,, ze jak bedzie chodzila na randki, to on bedzie ja sledzil i sprawdzal, co na tych randkach robi.
    • a_gurk Re: Dręczę chłopa wizją dziewczynki 29.01.11, 01:32
      Moj m. na razie sie nie przejmuje. Tymczasem zauwazylam, jak sie za nia ogladaja i zaczepiaja jej rowiesnicy. Boje sie, ze zanim moj m. cokolwiek zauwazy, a nastepnie przedsiewzie jakiekolwiek kroki, bede musiala chyba pas dziewiczy zamowic i zadbac o ochrone 24/7.
      Na razie usinie pracuje, zeby w jej malej glowce i sercu bylo pomeblowane.
      • a_gurk Re: Dręczę chłopa wizją dziewczynki 29.01.11, 01:34
        Ja pracuje nie moj m.
    • aromat_jabola Triss! 29.01.11, 01:41
      Jak Ty za takiego głupiego koguta wyszłaś, to ty nie boisz się, że "druga młodość" mu wróci?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka